47. FLORAART

47. FLORAART

28. svibnja, 2012.

floraart47
Od 30. svibnja do 3. lipnja, Zagreb će 47. puta biti domaćinom tradicionalne Međunarodne izložbe cvijeća Floraart 2012. – najavljeno je na jutrošnjoj presici na Bundeku s koje je upućen poziv građanima da dođu na zagrebačko jezero i pet dana besplatno uživaju u atraktivnoj ponudi 149 izlagača iz Hrvatske, Austrije, Francuske, Italije, Mađarske, Njemačke i SAD-a.

Od srijede do nedjelje, na cvjetnoj izložbi na Bundeku, na više od 30 hektara otvorenog i dvije tisuće četvornih metara zatvorenog prostora, moći će se razgledati zanimljive kreacije ukrasnog bilja i rezanog cvijeća, bit će tu oprema za vrtove i dječja igrališta, ali i sredstava za prihranjivanje bilja, alati i ukrasna keramika. Sve to uz bogat i zanimljiv program, od stručnih predavanja i kreativnih radionica do zabavnog programa i prezentacija.

Bundek je imao svoje čari i prije preuređenja, ima ih i sada, ali posebnu čar mu daje upravo Floraart – rekao je gradonačelnik Milan Bandić, ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora izložbe, zahvalivši podružnici Zagrebačkog holdinga Zrinjevac na uloženom trudu i uspješnoj organizaciji, a građanima poručivši da dođu i ponovo uživaju u rapsodiji cvijeća na zagrebačkom jezeru.

Prema riječima Igora Toljana, voditelja podružnice Zrinjevac, ovo je 47. puta da se izložba cvijeća održava u Zagrebu, 21. puta pod pokroviteljstvom Grada i pod imenom Floraart, te sedmi puta na Bundek T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code