ŽELJKO JOKSIMOVIĆ POKREĆE TRI TV PROGRAMA

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ POKREĆE TRI TV PROGRAMA

27. srpanj, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

Željko Joksimović nije više samo pjevač i kompozitor.

On je u vrhu regionalnih zvijezda, Srbiju je predstavljao na Evroviziji, ali ljubav prema muzici tjera ga da ide i dalje.

S muzikom je od malih nogu, harmoniku je svirao već s tri. Danas, ma kako zvučalo nevjerovatno, svira 14 instrumenata, pjeva, piše, aranžira.

Svi hitovi nastaju u njegovom studiju, koji se nalazi u raskošnoj vili u Beogradu u kojoj živi sa suprugom Jovanom i njihovo troje djece. Vila se nalazi u elitnom naselju Senjak, a prema pisanju srbijanskih medija, vrijedi 2,5 miliona eura.

Počeo je prošle godine raditi i na dva filma. Jedan film će biti o životu legendarnog Tome Zdravkovića.

– S Draganom Bjelogrlićem radit ću na filmu o legendi narodne muzike. Producirat ću taj film i s Bjelogrlićem se potruditi da na pravi način dočaramo Tominu biografiju – rekao je Joksimović.

No, tu nije kraj s poslovnim izazovima. Beogradski mediji su objavili da Joksimović pokreće tri televizijska kanala. Regulaciono tijelo za elektronske medije u Srbiji izdalo mu je dozvolu za kablovske kanale K1 Studio, Stajl Fajl i TV DR, a sve tri u vlasništvu su njegove kompanije ”Minakord media”. 

Navodi se kako će K1 biti muzička televizija, TV DR će se baviti zdravstvom, a Stajl Fajl će promijeniti naziv i emitirati dječiji program. 

IZVOR: www.avaz.ba T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Maria Guadalupe/WhatsApp: +16014560144
  #1 Maria Guadalupe/WhatsApp: +16014560144 8 kolovoz, 2019, 13:27

  Pozdrav prijatelji, ja sam Maria Guadalupe, tu sam da pomognem svima informirati o svemu što sam doživio na mreži kada sam tražio zajam. Izgubio sam puno novca tražeci kredit dok nisam upoznao VLADIMIR FINANCIJSKU INVESTICIJU. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamati od 2%. Ako vam treba kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da se savjetujete i obratite joj se putem e-maila: ([email protected]) ili
  Kontaktirajte WhatsApp: +16014560144 za kreditni zahtjev, hvala na vašem vremenu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Maria Guadalupe
  #2 Maria Guadalupe 3 kolovoz, 2019, 02:04

  Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.