ŽELJKO DUJMOVIĆ KANDIDAT HBPS-a ZA GRADONAČELNIKA ZAGREBA

ŽELJKO DUJMOVIĆ KANDIDAT HBPS-a ZA GRADONAČELNIKA ZAGREBA

22. travanj, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Hrvatska braniteljska pučka stranka, na predstojeće lokalne izbore ne izlazi samo u Gradu Zagrebu, nego i u Splitu, Sisku, Sunji, šireći se uz geslo ISTINA I DOMOVINA. U predstojećim izborima stranka je istaknula svoje kandidate za gradonačelnika Grada Zagreba i njegove zamjenike. Hrvatska braniteljska pučka stranka, osniva temeljne ustrojstvene oblike diljem domovine Hrvatske, tako naglašavamo da je samo u Gradu Zagrebu osnovano, osim Gradske organizacije i četri ogranka u velikim Gradskim četvrtima: Gornja Dubrava, Donja Dubrava, Novi Zagreb – Zapad i Novi Zagreb-Istok

Napisao: Šefik Orlić, predsjednik HBPS-a

Fotografija: Igor Zujić

U petak 21. travnja u Gradskom poglavarstvu, Trg Stjepana Radića 1, je predata kandidatura Željka Dujmovića za gradonačelnika Grada Zagreba. Predsjednik Gradske organizacije Hrvatske braniteljske pučke stranke i službeno je postao kandidat te stranke za gradonačelnika glavnoga grada.

Zamjenici gradonačelničkog kandidata HBPS-a su pukovnik HV-a dr. Ivan Šnajder i glavni urednik portala Tjedno Dražen Stjepandić.

Željko Dujmović je po struci mesar, a HBPS na predstojeće lokalne izbore izlazi sa sloganom -”Veliki plan za malog čovjeka”.

Patriotizam i domoljublje

Hrvatska braniteljska pučka stranka, je politička stranka koja ujedinjuje slogan ISTINA I DOMOVINA, jer je u ISTINI izvorište naše snage, a u DOMOVINI izvorište našega postojanja, stranka koja se neće pomiriti sa stagnacijom ili nazadovanjem u stvaranju nove vrijednosti ukupnosti Republike Hrvatske. Politička stranka u kojoj će obitelj kao temeljna vrijednost društva kroz reformirano školstvo, zdravstvo, malo i srednje poduzetništvo pojednostavniti funkcioniranje gospodarstva i na taj način zaustaviti trend iseljavanja iz Domovine.

Hrvatska braniteljska pučka stranka, je politička stranaka koja će, nakon što je u Domovinskom ratu obranjen teritorijalni integritet, stvarati Republiku Hrvatsku koja je poželjno mjesto za život, rad i osnivanje obitelji kroz harmoniju zajedništva, poštivanja i uvažavanja različitosti, naglašavajući patriotizam i domoljublje.

U Splitu, Sisku i Sunji

Isticanjem svih ovih vrijednosti Hrvatska braniteljska pučka stranka, je pokazala i dokazala da je vaša stranka. To su prepoznali mnogi koji sa punim povjerenjem i zadovoljstvom ovih dana ispunjavaju pristupnice i odmah se uključuju u aktivan rad organizacijskih oblika stranke, jačajući potencijal daljeg rasta i razvoja demokratskog života stranke, kroz neposredne pripreme za provođenje lokalnih izbora. Ovim velikim odzivom za članstvo u stranci časnih i poštenih ljudi, istinskih domoljuba stranka ostvaruje napredak u svim dijelovima lijepe naše.

Hrvatska braniteljska pučka stranka, na predstojeće lokalne izbore ne izlazi samo u Gradu Zagrebu, nego i u Splitu, Sisku, Sunji, šireći se uz geslo ISTINA I DOMOVINA. U predstojećim izborima stranka je istaknula svoje kandidate za gradonačelnika Grada Zagreba i njegove zamjenike.

Hrvatska braniteljska pučka stranka, osniva temeljne ustrojstvene oblike diljem domovine Hrvatske, tako naglašavamo da je samo u Gradu Zagrebu osnovano, osim Gradske organizacije i četri ogranka u velikim Gradskim četvrtima: Gornja Dubrava, Donja Dubrava, Novi Zagreb – Zapad i Novi Zagreb-Istok. Za predstojeće izborne aktivnosti se pripremila i zato u izbore ulazi samostalno i sa svojim kandidatima.

Uvjereni u dobar rezultat ISTINA I DOMOVINA. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.