ZA VRIJEME ADVENTA POVRATNA KARTA VLAKOM OD ZAGREBA DO SPLITA STO KUNA

ZA VRIJEME ADVENTA POVRATNA KARTA VLAKOM OD ZAGREBA DO SPLITA STO KUNA

27. studeni, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

Sto kuna će iznositi povratana karta vlakom od Zagreba do Splita u vrijeme Adventa. A iz svih ostalih gradova također se nudi povratna karta do Splita u pola cijene. Ove godine se Split za Advent i Silvestersku noć dobro pripremio. U Klubu studenata iz Splita u Ilici 54, u Zagrebu, u utorak 27. studenoga održana je prezentacija Zimskog akvarela kako se ove godine zove Božićni sajam, prethodnice sve većeg i bogatijijeg adventa u gradu pod Marjanom.

Grad kulture i grad zabave zove, najpoznatiji splitski trgovi i podrum Dioklecijanove palače čekaju spremni uključujući i njihov dnevni boravak kako Splićani nazivaju svoju Rivu. U ponudi su brojne mediteranske i ostale delicije. Razni prateći programi. Splitski Zimski akavarel se održava od 1. prosinca do 7. siječnja naredene 2019. godine.

Za samo Novu godinu na Rivi će nastupiti Magazin do ponoći i Jasmin Stavros od ponoći pa do jutarnjih sati. Poslije toga organiziran je novogodišnji picigin na Bačvicama i prvi Beach parthy u Novoj 2019. godini. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.