NAJNOVIJE NA PORTALU

 • POLICIJSKA POTJERA U SISKU

  POLICIJSKA POTJERA U SISKU

    Nesvakidašnja, gotovo američka policijska triler-drama odvijala se u predvečerje minule srijede na gradskoj prometnici Marijana Celjaka, inače magistralnoj cesti …Opširnije »
 • GENERALA TREBA PRVO PRIKAZATI U KNINU

  GENERALA TREBA PRVO PRIKAZATI U KNINU

    Dugo očekivani film Antuna Vrdoljaka „General“, koji je posvećen hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu i hrvatskom generalu, Junaku Domovinskoga rata, …Opširnije »
 • U BARU JARAC ZAVODI RED

  U BARU JARAC ZAVODI RED

    Neobična scena već danima se ponavlja u crnogorskom gradu Baru, jer, jedan jarac, kako kažu stanovnici, terorizira građane i …Opširnije »
VESNA ŠKARE OŽBOLT PROVODI OVRHE ZA PBZ

VESNA ŠKARE OŽBOLT PROVODI OVRHE ZA PBZ

16. veljača, 2015.
Print Friendly, PDF & Email

Ovrha_V.S.Ozbolt (Kopiraj)

Na facebook stranici Živog zida objavljena je više nego zanimljiva informacija. U emisiji „Piramida“ HRT-a, emitirana 3. veljače 2015. godine, Vesna Škare Ožbolt svjesno je izrekla laž za koju je mislila da ju nikada neće sustići. Naime, spomenuta gospođa tada je javno izjavila da nije nikada nikog ovršila, međutim iz dokumenta koji posjedujemo razvidno je da provodi ovrhe za Privrednu banku Zagreb d.d.

Kao dokaz u prilogu možete vidjeti dokument izdan, potpisan i ovjeren od strane njenog odvjetničkog ureda, a skenirano rješenje o ovrsi također možete pronaći i na facebook stranici Živog zida. Link: http://zivi-zid.org/  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.