VELIKI USPJEH U TURSKOJ

VELIKI USPJEH U TURSKOJ

7. veljača, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

Dvoje Čigrinih predstavnika u sklopu taekwondo reprezentacije Hrvatske nastupilo je na 8. Svjetskom para taekwondo prvenstvu koje se održalo u Turskoj, Antalyji u Turskoj. Senada Halilčević postala je svjetska prvakinja u para taekwondou. Motoričke teškoće  nisu je spriječile da osvoji čak dvije svjetske medalje. Okitila se zlatom i titulom svjetske prvakinje u kategoriji P32, dok se u kategoriji P34 osvojila broncu.

Domagoj Vujčić uz sjajan nastup izborio je brončanu medalju u kategoriji P32. Medalje brončanog sjaja osvojili su još Mario Komorčec i Biserka Sambol čime je Hrvatska para taekwondo reprezentacija izborila drugo mjesto u ekipnom plasmanu reprezentacija.

Čigrine predstavnike na svjetskom prvenstvu pratio je trener Danijel Bursać, dr.med. koji je ujedno i medicinski i tehnički para klasifikator.

Sjajan uspjeh za Hrvatski para taekwondo sport koji ispisuje povijest i obećava daljnji razvoj i napredak. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. SOFIJA ROSA
    #1 SOFIJA ROSA 19 veljača, 2019, 22:43

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.