VELIKA KOALICIJA TRAJE OD PRIVATIZACIJE

VELIKA KOALICIJA TRAJE OD PRIVATIZACIJE

6. lipanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Kako se vidi suradnja aktualne Vlade s SDP-om? (Neformalna velika koalicija) – dokazuje to dosadašnja reakcija stranaka na vlasti, a poglavito HDZ-a na nedopustivu objavu komunjare Stazića (člana SDP-a) koji se poziva na partizansko komunističko djelovanje njegove partije, a koja je od 8. svibnja 1945. do 1948.godine, pod vodstvom svojeg voljenog vođe Tita, izvršila genocid nad Hrvatskim narodom bez obzira na vjeroispovjest, a uz blagoslov otočnih genocidnih plemena Kelta

Napisao: dr.med. Ivan Štajner

Ne znam koji je motiv predsjednice RH za zajedničku sjednicu sa Vladom po pitanju demografije, kad je to već na neki način riješeno i od strane stranaka HDZa i SDPa ( neformalne koalicije koja je zapravo na djelu, a koju mediji u njihovoj vlasti strasno podupiru.)

Radi se o tome da je već 1989.godine u tadašnjoj SR Hrvatskoj komunjarski premijer Marković sa svojim drugovima DRUŠTVENO VLASNIŠTVO pretvorio u DRŽAVNO, a bez pravnih regulativa osim regulativa koje je donjela grupacija oko druga premijera Markovića.

Ovakva neviđena, u svijetu nepoznata preobrazba vlasništva, stranci HDZ-a koja je došla na vlast, trasirala je put da načini daljnju preorazbu vlasništva, iz državnog u privatno odnosno preobrazbu društva u kapitalistički sustav i kao što smo imali čuti na Konvenciji stranke, u ortački i klijentelistički sustav.

Učinjeno je to unatoč što je obrambeni Domovinski rat bio u punom tijeku:

-Balvan revolucija 17.08.1990.

-ubojstvo vozača kamiona -Obrovac 10.mj.1990.

-Vrlika,Kijevo 3mj.1991.

-Plitvice-Krvavi Uskrs 1991.

-Ubojstva i masakr policajaca -početak svibnja 1991. u Borovu Selu

-ostali pojedinačni “manji” incidenti…

Tadašnja vlada RH, unatoč navedenih događanja, donjela je ratni zakon o pretvorbi 1.5.1991.godine, nastavlja se preoblikovanje do današnjih dana.

Ovim zakonom počela je u svijetu neviđena gospodarska pljačka vlastitog naroda, a koju je uspješno instrumentalizirala Vlada Nacionalnog jedinstva, kojoj je na čelu bili dečki iz “Henessija”,a instrumenti za tu pljačku bili su:

– Agencija za restruktuiranje i razvoj

– Hrvatski Fond za Privatizaciju

– Audio

– Cerp, sada slijednik navedenih institucija Ministarstvo Državne imovine sastavnica Vlade RH.

Ortački kapitalizam

Preko navedenih institucija omogućen je razvoj ortačkog dogovornog  i klijentelističkog kapitalizma, a u suradnji sa Državnim odvjetništvom, sudstvom, Zemljišno-knjižnom institucijom, Ustavnim sudom i nižim institucijama do razine općine. Bez uključenosti svih navedenih ne bi bilo moguće provoditi preoblikovanje vlasništva na štetu građana RH, a za korist stranačkih ortaka i klijentelista te moralnih lupeža svakojakih fela.

Rezultat takvog djelovanja Vlade RH, je i nastajanje kompanije Agrokor, a i nekih drugih tvrtki vezanih uz vlast i danas imamo to što imamo ( nekažnjenu ratnu filozofiju – “ko je jamio, jamio”).

Da se orijentiramo samo na kompaniju Agrokor, u čemu je razlika između ondašnje i sadašnje Vlade RH?

Ondašnja Vlada tvrtku je stvarala tijekom Domovinskog obrambenog rata, a na način da su tisuće ratnika koji su sa svojih radnih mjesta otišli braniti domovinu, kada su se vratili sa bojišta, da bi nastavili raditi i skrbiti za obitelj, naišli na zatvorene tvornice, agrokombinate, poduzeća itd, koji su u međuvremenu pripali određenim likovima-pa čak i za 1 kunu, a sve uz podršku državne vlasti.

Na taj način deseci tisuća radnika ostalo je bez posla i sredstava za život.

Problem se nastojao riješiti nasilnim umirovljenjem, da bi čak i liječnici, koji su po direktivi vlasti takav nehumani postupak provodili, bili privremeno zatvarani.

Takvo beznađe u kojem su se našli ti pretežno mladi ljudi, voljni se vratiti u normalan život, osnovati obitelj, nastaviti živjeti sa obitelji koju su napusili radi obrane domovine od „slatkih agresora”, danas za posljedicu ima niz samoubojstava branitelja, a na što su sve Vlade RH do danas ostale bez sućuti radi šake (milijuna) dolara u svom džepu.

Gospodarski kriminal

Razlika između ondašnjih vlada i sadašnje je to, da se sadašnja vlada trudi spasiti Agrokor sa lažnom tvrdnjom “spašavanja radnih mjesta i zaposlenika”, te s drugom lažnom tvrdnjom, da kao institucija ne ulazi u džepove hrvatskih građana što naprosto nije istina.

Činjenice govore da su obje tvrdnje potpuna laž, a istina je da sadašnja vlada (grupacija) štiti ondašnje (grupaciju), koja je zbog vlastitog interesa (love) stvarala Agrokor.

Kao zaključak jedino se nameće da između ondašnje i sadašnje Vlade uopće nema razlike i da se ratni gospodarski kriminal nastavlja i dalje, a u suradnji sa strankom SDP.

Kako se vidi suradnja aktualne Vlade s SDP-om? (Neformalna velika koalicija) – dokazuje to dosadašnja reakcija stranaka na vlasti, a poglavito HDZ-a na nedopustivu objavu komunjare Stazića (člana SDP-a) koji se poziva na partizansko komunističko djelovanje njegove partije, a koja je od 8. svibnja 1945. do 1948.godine, pod vodstvom svojeg voljenog vođe Tita, izvršila genocid nad Hrvatskim narodom bez obzira na vjeroispovjest, a uz blagoslov otočnih genocidnih plemena Kelta (koji se danas nazivaju Britancima.)

Njemu nije dosta taj počinjeni genocid,već u suklasju sa staljinizmom traži i žali za istrebljenjem hrvatskog naroda jer bi se time riješilo ovaj puta u maniri Hitlera “HRVATSKO PITANJE”.

U tom smislu, došli smo do tzv.”VELIKE KOALICIJE” – HDZ gospodarski uništava domovinu, a SDP-u je zadaća fizička likvidacija (nije bitno u kojoj varijanti i na koji način).

Najveća stranka u Domovini Hrvatskoj, je ipak hrvatskii vjerski narod koji na sve ove protučovječne djelatnosti uzvraća – LJUBAVLJU !!!

Papa PavleVI rekao je – “NE BOJTE SE!”.

NE BOJIMO SE!

“NEKA DOĐU!” 

 ISTINA & DOMOVINA T

8 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 8 lipanj, 2018, 21:34

  Briga njih za ostale.
  Oni su sebe materijalno osigurali, pa sada m0gu uživati.
  Da je čist kao što tvrdi onda bi Maminho ostao u RH, ne bi dobio duplo državljanstvo(netko mu je šapnu što mu se sprema).
  Tu nešto opasno smrdi…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. merle
  #2 merle 6 lipanj, 2018, 21:22

  E DANAS SAM BAŠ DOBIO “GUŠT” ŠTO BI REKLI “jogurt ajdukovci” KOJIMA JE DANAS LAKNULO JER IM VIŠE GOLOVE NEĆE ZABIJATI ŠUKER I HNS I NARAVNO MAMIĆ NEGO ĆE ONI ZA NEKIH MOŽDA 20 GODINA OSVOJITI NEKU KANTU A ZNATE ZAŠTO JER VIŠE NEĆE BITI NITI MAMIĆA NITI ŠUKERA! DANAS ME STVARNO NASMIJAO “mali grmoja” KOJI SADA VJERUJE KADA NEMA MAMIĆA “ajduk” ĆE NEŠTO I OSVOJITI NARAVNO AKO PRODA ŠTO VIŠE JOGURTA A ON BUDE NJIHOV GLANI EGZEKUTOR!!! DOISTA JE ŽALOSNO AKO NIJE I TRAGIČNO DA SI IH PREŠIŠALI UTOPISTI sinčić I GLUPI PERNAR KOJI NEZNA AMA BAŠ NIŠTA I DA JE NAJPAMETNIJI KADA ŠUTI JER SVAKA NJEGOVA BESJEDA JE OPČA SPRDAČINA I JA BI MU OSOBNO PREPORUČIO DA ZAJEDNO SA živim zidom POČINJE NASTUPATI U CIRKUSU JER ON I sinčić SU NAJVEČI KLAUNI NA KUGLI ZEMALJSKOJ!!! ajduk ĆE OSVOJITI BILO KOJU KANT KADA BU NA VRBI GROŽĐE SAZRLO!!! A TO NE BUDE JOŠ SKORO JEDINO AKO DOĐE DO NEKOG KRIŽANJA A U ŠTO NISAM UVJEREN!!! naprid bili SADA VAM JE OTVOREN PUT PA VAM MOŽDA POMOGNE kučni savjet strančica most!!! ŽIVI BILI!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. ujko
  #3 ujko 6 lipanj, 2018, 18:32

  Šupljoglavci samo prdekaju o nekakvim mamićima i Govnamima. Imaš kaj drugo u toj tintari?

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. merle
  #4 merle 6 lipanj, 2018, 18:21

  BANDO UDBAŠKA! VAMA JE ZDRAVKO MAMIĆ DRŽAVNI NEPRIJATELJ BROJ 1!!! A KAD SE JAVI NOTORNI jovanović ONDA JE SVE JASNO!!! NO MENI OSOBNO NIJE JASNO DOKLE ČE NAMA STOLJETNI partizani I DIRIGIRANO UDBAŠKO ORIJENTIRANI OSTACI crveno-kmerskih FAMILIJA KROJITI PRAVDU U HRVATSKOJ??? JADNI SMO MI KADA NAM DOKAZANI MRZITELJI SVEGA HRVATSKOG DIRIGIRAJU PO NOTAMA “smrdije” I ULTRA NACIONALISTIČKO-četničke BRATIJE IZ beograda ZAJEDNO SA HRVATSKIM??? IZDAJNICIMA KROJE GAĆE!!! PRVA VIJEST NA SVIM PROTUHRVATSKIM GLASILIMA I MEDIJIMA VIŠE NIJE agrokor A anemični i čovjek SA 808 GLASOVA NAM VODE U AMBIS CJELOKUPNU HRVATSKU JAVNOST!!! NARAVNO DA LIKUJU puponja,radin,jovanović,grbavi otrov arsen I OSTALA PROTUHRVATSKA GERILA!!! DALI ČEMO MI HRVATI TO PODNOSITI I MIRNO GLEDATI KAKO NAS UNIŠTAVAJU PA ZAR NISMO MI OD STOLJEĆA SEDMOG???

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. merle
  #5 merle 6 lipanj, 2018, 15:05

  AJDE MAJMUNE SPILJSKI NAEDRNTALAC PA TI SE NEZNAŠ NI POTPISATI JER SVI VI STE OKOČENI TAMO GDJE VAM NIJE NI BILO POTREBNA SVJETLOST!!! JE…Š NAROD??? KOJI NEMA SVOJU POVIJEST I SLAVE PORAZE!!! VIDI SE DA DOLAZIŠ IZ “smrdije” JER KAKO VI smrdi kažete SMRDIŠ I PREKO RAČUNALA!!! ZDS UVIJEK!!! PALI TRAKTORE I GONI BANDU PREKO GRANICE!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. merle
  #6 merle 6 lipanj, 2018, 13:41

  JADNA LI JE HRVATSKA KADA BANDITI,LOPOVI I DOMAĆI IZDAJNICI VLADAJU LIJEPOM NAŠOM!!! SVI SE NASLAĐUJU DANAŠNJOM DEGUTANTNOM PRESUDOM MAMIĆU I OSTALIMA KOJI SU KAP U SVOJ VODI NA ZEMALJSKOJ KUGLI A IGNORIRAJU IMBECILE POPUT mesića,STOLJETNOG PARAZITA radina,HRVATSKOG MRZITELJA BROJ JEDAN POTRČKA četnčke smrdske vlade I vučičevog KVISLINGA NOTORNOG pupovca,LOPOVA beljak,mrak taritaš,krešo milanović,pejnović I OSTALU CRVENU GAMAD!!! MAMIĆ JE SPASIO DINAMO I ZATO ŽELE UNIŠTITI NAJVEČI HRVATSKI KLUB(MA ZAMISLITE NAJVEĆI NEPRIJATELJ DINAMA JE hajduk A SJETIMO SE ORKESTRALNOG PLAČA KADA JE crkao jednonogi gubavac A I NJIHOVOG GRBA KOJI JI PREKO CIJELOG ZNAKA IMAO zvezdu petokraku ZA RAZLIKU OD DINAMA KOJU STE AKO STE SLABIJE VIDJELI TREBALI POVEČALO) NO DA SE VRATIM NA ONO ŠTO JE BITNO A TO JE DA DANAŠNJI hdz NIJE NI 1% SLIČAN TUĐMANOVOM I DA VEČINA DANAŠNJIH SABORSKIH ZASTUPNIKA NIKAD NEBI SJEDILA U HRVATSKOM SABORU DA IH JE BIRAO NAROD!!! peđa,otrov arsen,bezidejni bero,nasilnik LALOVAC,posrbljeni duo i ” BJEDNIKA “podrumski branitelj peđa matić te urbani glavašević,smrdski jovanović,osmoškolska tajnica UN pušička,pop đujić,ministar snimljen u NEPRIJATELJSKOJ UNIFORMI I NJIHOVI KLONOVI anemični,njonjo,I JOŠ HRPA TAKOZVANIH HDZ ZASTUPNIKA KOJIMA NIJE VAŽNA DOMAJA NEGO SAMO VLAST I KORIST!!! JOJ UMALO ZABORAVIH vrduljaka,nosatog štromara,nekakvu puh,IZ STRANČICE KOJA NA IZBORIMA DOBIJE OKO 2% GLASOVA A NA KRAJU U SABORU IH JE VIŠE NEGO ŠTO IH JE BIRANO NARAVNO TO JE SRAMOTNA KAMELEONSKA hns!!! bajič,cvitan I JOŠ MNOGI IZ HRVATSKOG??? NAZOVIMO GA PRAVOSUĐA SA PRO JUGO-SRPSKIM MEDIJIMA KOJIMA JE SADA GLAVNA PREOKUPACIJA MAMIĆ I LAŽNO OPTUŽENI I TO JE ZAMISLITE GLAVNA IZVANREDNA VIJEST NA SVIM TELEVIZIJAMA I NAVIJAČKIM MEDIJIMA!!! HRVATSKO SRAMI SE JER ZATO NISU GINULI NAŠI BRANITELJI KOJI SU ZA LIJEPU NAŠU DALI ONO ŠTO JE NAJSVETLIJE SVOJ ŽIVOT!!! MAMIĆU DRŽIM TI PALČEVE JER TI SI ORKESTRALNO I NAVIJAČKI LAŽNO OPTUŽEN DA SE UNIŠTI DINAMO HRVATSKA SVETINJA NO TO VAM GADOVI NIKAD NEĆE USPJETI!!! DINAMO JE BIO I OSTAĆE NAJVEČI I NAJPOZNATIJI HRVATSKI KLUB SVIH VREMENA!!! BOG I HRVATI!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.