U ZADRU PREDSTAVLJEN PROGRAM A-HSP-a

U ZADRU PREDSTAVLJEN PROGRAM A-HSP-a

4. srpanj, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

 

U subotu, 3. srpnja, u Zadru je održan sastanak Gradske organizacije Autohtone – Hrvatske stranke prava. Na sastanku je bilo riječi o izvanrednim izborima koji će se održati u rujnu. Autohtona – Hrvatska stranka prava organizacijski je raspoređena po cijeloj Hrvatskoj i spremno dočekuje  izvanredne izbore sa izrađenim programom.

Pokretanje i razvoj Hrvatske katoličke televizije, financijski  ojačati  Hrvatsko katoličko sveučilište, uvest ćemo lustraciju za političare koji su opljačkali Hrvatsku i sudjelovali u UDBI i KOS-u, te lustrirati gospodarstvenike koji su imovinu stekli na pljački Hrvatskog naroda, pojedince koji rade protiv interesa Republike Hrvatske  oduzeti državljanstvo i  protjerati iz Hrvatske. Zabranit ćemo rad nedjeljom, sufinancirat ćemo domaću proizvodnju preko poticaja, a uvesti carine za uvoz strane robe, ukinut ćemo financiranje raznih LGBT i drugih udruga koji rade na razaranju hrvatskih obitelji i naroda. PDV ćemo sa 25 % smanjiti na 17 % i tako poboljšati standard  življenja te omogućiti gospodarstvu veću produktivnost i rast. Ukinut ćemo ovrhe, otpisati dugove, ukinuti blokade tekućih računa. Raspisat ćemo refertendum radi izlaska Hrvatske iz Europske unije …

To je samo jedan manji dio programa koji je u Zadru prezentirao predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ne seri
  #1 Ne seri 15 srpanj, 2016, 05:02

  Ta stranka i sve stranke pravaške moraju se ujedinit u jednu stranku, koja će se zvati onako kako se zvala kad ju je Starčević osnovao. Tako rascjepkane te pravaške strančice ništa ne znače. Ta Kelemnčeva ili one druge su šaka jada. Svaki kurac oće bit predsjednik nečega i zato ima toliko stranaka u Hrvatskoj i raznih udruga. I zato ne seri.Više je moja baba rodila djece nego što ta stranka ima članova.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Drina
   Drina 15 srpanj, 2016, 07:17

   Ne seri ovuda sa udbaškim smicalicama!
   Ne smetaju ti ubojice pravaša!
   Ne smetaju ti hadezeiova sdpeova kukavija jaja od “pravaških” stranaka!
   Ne smetaju ti oni koji na sve načine blate pravaštvo!
   Ne smetaju ti oni koji propagiraju antipravaštvo pod krinkom pravaštva!
   Ali smetaju ti oni koji nešto rade, evo u Srbu brane čast hrvatskog naroda!
   Sprečavaju antifašističko orgijanje nad kostima hrvatskih mučenika!

   Odgovorite na ovaj komentar
 2. Dejan
  #2 Dejan 5 srpanj, 2016, 21:02

  U Zadru na izbore izlazi stranka A-HSP pod glavnim vodstvom gospodina Drazena Keleminca. Stranka koja sama sebe finacira koja se bori za dobrobit svih gradjana Hrvatske . Stranka koja nije ni sa livima ni sa desnima, jedino je zanima da bude bolje svim Hrvatskim gradjanima.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.