U STUDIJU NA SNIMANJU „POPODNEVNE MORE“

U STUDIJU NA SNIMANJU „POPODNEVNE MORE“

9. svibanj, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

Razgovor Tine i Ćire bio je dulji za dvadesetak minuta od predviđenog. Zato je moj Turbo talk show sa Stavrosom bio dvadesetak minuta kraći, dok je kviz Jajana i Tarzna jedva stao. Predviđeni termin od 90 minuta za emsiju kao što je „Popodnevna mora“ ipak je bio prekratak za ono što se sve planiralo

Napisao: Dražen Stjepandić

Fotografije: Boris Beribak

Prva najava krenula je prošlog ponedjeljka 2. svibnja u TV Bujici Velimira Bujanca. Puštena je jednom prije i dva puta u emisiji. Sutradan u Markovom trgu kratku izjavu od mene je uzeo i pripremljenu najavu pustio je i Marko Jurič. Velimir Bujanec nas je podržao i u srijedu 4. svibnja. Najavu „Popodnevne more“ objavili smo i na portalu Tjedno. Napisali smo, citiramo: “U sklopu nove “Popodnevne more” poseban četrdesetominutni Turbo talk show imat će i glavni urednik portala Tjedno Dražen Stjepandić. Prvi gost Turbo talk showa Dražena Stjepandića bit će popularni Jasmin Stavros.“ Bilo je tako, samo je moj Turbo talk show trajao upola kraće. Od najavljenoga. Taman da se zagrijemo, ono gotovo.
Nije bilo ni škotskog gajdaš u kiltu. Škotski gajdaš doći neki drugi put. Poslovno je bio spriječen.

Veliku najavu, kako su napisali citiramo „ nasljednici kultne “Noćne more” Željka Malnara“, dao je i portal Indeks. Napisali su:“”Popodnevna mora” kreće ove nedjelje u 16 sati na Z1 televiziji. Iza nje stoji legendarni producent Nedjeljko Badovinac Jumbo, a možda najveće iznenađenje jest da će dio emisije voditi, ali i uređivati, Tina Katanić.

Tina je nekada gledala „Noćnu moru“

“Tina je najdivnija osoba koju sam upoznao, kad sam je nazvao pristala je bez ikakvih prigovora, dogovorili smo se u tri sekunde. Rekla mi je da je pratila ‘Noćnu moru’ s društvom i da su par puta i zvali u emisiju”, ispričao je Jumbo za Index.

Ostatak postave čine legende “Noćne more” – Tarzan, Jaran i Laki, koji će u emisiji voditi kviz u stilu “Milijunaša”. U prvu emisiju doći će zvučna imena – Jasmin Stavros i Miroslav Ćiro Blažević, no gosti neće biti isključivo poznate osobe, već i oni nepoznati, ako su posebni i zanimljivi. “Dat ćemo svima šansu, jer smo i mi jednom dobili šansu. Tu smo da osvježimo televizijski program u Hrvatskoj koji je trenutno dosadan i mračan”, rekao je Jumbo.

“Mi smo antitelevizija, sve je improvizacija, rekao sam im samo da se vidimo u nedjelju i krećemo s emisijom”, dodao je Jumbo.

Najavu „Poslijepodnevne more“ objavili su još portali „24 sata“ i „Zagreb.info.

I zaista krenuli smo. Jumbo je na Z1 došao već oko deset sati da bi pripremio studio. Mi ostali počeli smo dolaziti oko 14 sati. Samnom iz Dubrave, na emisiju, kako to govore Malnarovci, pošao je Boris Beribak nekada najpoznatiji hrvatski paparazzo. Pozvao sam ga da nas snima. Na kraju cijelu emisiju je odradio i kao kamerman.
Dok smo bili na piću u Brazilu, kafiću u koji zalazi ekipa sa Z1, nazvao me Jumbo i rekao mi je da idem kupiti gumene bombone i kaugume. Za Tarzana u kvizu. Njegovo zubalo trebalo se zalijepiti zbog gumenih bombone i zvakače gume. Kupio sam i rahat lokum. Prije toga Jumbo mi je poručio dva Jutarnja… Sve sam to pripremio.

Tina je prelijepa

Ispred Studija na Z1 televiziji već su bili Jajan, Laki i Tarzan. Jumbo je s Đolićem, šefom tehnike bio u režijskoj prostoriji. Cijeli tjedan Jumbo je imao zdravstvenih problema, na emisju je došao sa štakama. Tinu sam zatekao u garderobi na katu, ispred ogledala. Već se bila sama našminkala. Zaista je prelijepa. Ljepša negoli na ekranu.

Od gostiju je prvi došao Ćiro. U susret smo mu pošli Jajan i ja. Rahat lokum koji sam kupio kao moguću poteškoću za Tarzanovo zubalo poklonio sam Ćiri. Poznati ljubitelj bajadera se obradovao rahat lokumu. A kad sam mu rekao da sam poželio halve. Reče mi da je ni on nije dugo jeo. Spomenuo je da je rahat lokum odličan za potenciju. Tada nisam znao da mi oni gumeni bomboni i kaugume neće trebati. Razgovor Tine i Ćire bio je dulji za dvadesetak minuta od predviđenog. Zato je moj turbo talk show sa Stavrosom bio dvadesetak minuta kraći, dok je kviz Jajana i Tarzna jedva stao. Predviđeni termin od 90 minuta za emsiju kao što je „Popodnevna mora“ ipak je bio prekratak za ono što se sve planiralo.

No, ima vremena iduće nedjelje ponovno od 16 sati kreće „Popodnevna mora“. Duh iz boce je pušten. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Anonimno
    #1 Anonimno 17 srpanj, 2016, 17:57

    I SIN BI TATA

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.