TJEDAN TURSKE KUHINJE U WESTINU

TJEDAN TURSKE KUHINJE U WESTINU

15. svibanj, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Tjedan turske kuhinje održat će se od 16. do 21. svibnja 2017. u hotelu The Westin Zagreb. Nakon uspješnog Tjedna japanske gastronomije te Tjedna restorana, ovaj je događaj posvećen promociji raznovrsnih turskih specijaliteta.

Izvršni šef kuhinje Westina , Tomislav Hruban te poznati šef kuhinje, Omur Akkor, poznat po svojem slavljenju otomanske kuhinje i kulinarske tradicije u svojim jelima, osmislili su dva posebna menija od četiri slijeda za ručak/večeru, po cijeni od 135,00 i 185,00 kn u restoranu Kaptol. Poseban okus Turske će Vam dočarati slastice koje ćete moći kušati u Diana baru te Rendez Vous caféu tijekom navedenog termina. Prepustite se užitcima u posebnim kulinarskim iskustvima u The Westin Zagreb hotelu. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.