TJEDAN EU FONDOVA

TJEDAN EU FONDOVA

6. ožujak, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

resize.aspx

U ponedjeljak, 7. ožujka 2016., u 10.00 h, u Kongresnom centru Forum Zagreb, Radnička cesta 50, Zagreb, započinje Tjedan EU fondova.
Tjedan EU fondova je informativno-edukativni u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i partnerskih institucija čija je svrha široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti sve mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova,  kao i dobrobiti koju oni nose Republici Hrvatskoj.
Na svečanom otvaranju okupljenima će se prigodnim govorom obratiti ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić, , ministar poljoprivrede prof.dr.sc. Davor Romić, ministar prometa, pomorstva i infrastrukture Oleg Butković, zamjenik ministar zaštite okoliša i prirode doc.dr.sc. Mario Šiljeg i pomoćnica ministrice rada i mirovinskog sustava Katarina Ivanković Knežević.
U okviru Tjedna EU fondova kroz pet dana predstavit će se mogućnosti financiranja, prikazati primjeri dobre prakse i razmijeniti iskustva kroz panel diskusije iz različitih tematskih područja ulaganja u financijskoj perspektivi 2014.-2020. poput: poslovne konkurentnosti, mogućnosti za poduzetnike; kulturne baštine i socijalne uključenosti, održivosti resursa i energetske učinkovitosti, znanosti, tehnologije i mobilnosti; obrazovanja, zapošljavanja i socijalne uključenosti; pomorstva i ribarstva, poljoprivrede i ruralnog razvoja. Za više informacija o događaju molimo posjetite: http://www.strukturnifondovi.hr/najava-tjedan-eu-fondova. T

8 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.