TEŠKA INDUSTRIJA NA SLAVONIJA CMC FESTIVALU

TEŠKA INDUSTRIJA NA SLAVONIJA CMC FESTIVALU

30. srpanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

S novom pjevačicom Mateom Matković potvrđuju da Slavoniju nose u srcu, a i Slavonija njih. Matea je rođena Đakovčanka s kojom bend sada radi i na novome albumu koji bi trebao biti predstavljen u studenom ove godine. “Nedavno smo shvatili da slavimo 45 godina od osnutka Teške industrije i s tim izlaskom albuma te koncertom obilježili bi obljetnicu s kojom se rijetko tko može na ovim prostorima pohvaliti”, rekao je Ivica Propadalo.
Na CMC 200 rockerski festival u srcu Slavonije se rado odazivaju, kako kažu, prije svega zbog ljudi koji žive teško i kojima treba priuštiti zabavu, ujediniti ih i probuditi, te stvoriti oko svega pozitivnu energiju. “Sjećamo se prošle godine koncerta u tvrđavi Brod gdje se okupilo desetak tisuća posjetitelja. Ovo što CMC pruža i dovodi u Slavonski Brod  mislim da je  jedno veliko čudo te je ove godine najjače izdanje po imenima. Sve to skupa vrijedi, ne samo za turizam, nego i pozitivu koja nam je bitna u današnjim životima”, naglasio je Propadalo te dodao da će osim nove pjesme odsvirati i neke druge hitove.

Video poruku možete vidjeti na službenom Facebooku festivala:
https://www.facebook.com/SlavonijaFestCMC200/videos/662988204060279/

Uz Tešku industriju na velikoj festivalskoj pozornici Slavonija festa CMC 200, druge večeri 25. kolovoza (subota) nastupit će Artan Lili, Opća Opasnost, Emir & Frozen Camels, Flyer, Pravila Igre, Komuna, Fluentes, Neki to vole vruće i headlineri Bajaga & Instruktori. Večer prije, na Rock maraton, dolaze Jall Aux Yeuh iz Bihaća, Cota G4 iz Daruvara, The Siids iz Rijeke, Bang Bang iz Zagreba, Jeremiah’s iz Sv. Filipa Jakova, domaće snage Divlji dječak, Chaos Addict i Republika, te headlineri Kojoti. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.