TEODORA KĆI SUZANE MANČIĆ

TEODORA KĆI SUZANE MANČIĆ

3. listopad, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokazuje i atraktivna brineta Teodora Kunić, kćerka Suzane Mančić, i danas najpoznatije loto djevojke na prostoru bivše Jugoslavije. S obzirom na to da je Mančić u mladosti bila seks-simbol, njena starija kćerka otkriva nam da je mnogo stvari naslijedila upravo od nje.

Veliku pažnju medija lijepa Teodora izazvala je kad se u tajnosti udala za dvadeset godina starijeg američkog biznismena, čije ime nije željela otkriti. Vjenčanje je održano u Las Vegasu, gdje su ona i suprug živjeli neko vrijeme, a danas žive na relaciji Austrija – Kalifornija.

Kunić u intervjuu za “Dnevni avaz” otkriva pada li joj teško razdvojenost od porodice, od koga je naslijedila talent za slikanje te da li bi voljela da se uskoro ostvari u ulozi majke.

– S obzirom na to da sam brineta, mislim da sam većinu gena povukla na porodicu mog oca i najviše ličim, barem tako moja majka tvrdi, na mog brata Branislava Kunića, sina iz očevog prvog braka. Moja mlađa sestra Natalija više liči na majku, dosta je svjetlije puti i plavih očiju, a ja sam ispala jedna markantna crnka i sviđa mi se to! Ali, svakako da sam u svom ponašanju, mimici i govoru dosta pokupila od majke, zato mislim da ljudi nalaze dosta sličnosti. U svakom slučaju, smatram komplimentom kad mi neko kaže da ličim na majku – kaže Kunić.

Brak je Teodora sklopila u oktobru 2015. godine. Razdvojenost od porodice teško joj pada, ali svaku slobodnu priliku, kaže nam, koristi kako bi ih posjetila u Beogradu.

– Kad god imam vremena, trudim se da skoknem do kuće. Suprug i ja stalno smo u pokretu tako da nam nikad nije monotono. Generalno mi nedostaju dom i porodica, nekad mi padne teško ta razdvojenost, ali to sam izabrala udajom za stranca – iskrena je Kunić.

Bračni život joj, kaže nam, itekako prija…

IZVOR: www.avaz.ba T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.