SVI SU VEĆ ZABORAVILI VUČIĆEVA OBEĆANJA U ZAGREBU

SVI SU VEĆ ZABORAVILI VUČIĆEVA OBEĆANJA U ZAGREBU

6. lipanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Srpski Munchhausen, kako s pravom možemo nazvati srbijanskog predsjednika, obećao je da će položaj Hrvata u Vojvodini i u Srbiji biti puno bolje, odnosno na zavidnoj razini. Međutim, ne da se nešto u svezi toga poboljšalo, već se – pogoršalo. Srpskom četniku i teroristi Vojislavu Šešelju čak su dozvolili da u Hrtkovcima, selu u Vojvodini, gdje ima najviše Hrvata, otvori svoj „ured“ i da na taj način i dalje stvara pomutnju među tamošnjim Hrvatima, koje je i progonio u vrijeme Domovinskog rata. To bi isto tako bilo da Hrvatska dozvoli ratnom zločincu Veselinu Šljivančaninu da otvori svoj „ured“u Vukovaru

Napisao: Mladen Pavković

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić s iznimnim počastima, sredinom veljače, dočekan je u Zagrebu. Tada je obećao sve i sva. Među ostalim da će što je prije moguće dostaviti i popis nestalih tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata.

Odmah nakon odlaska iz glavnog grada Hrvatske, već za dva-tri dana u Beogradu je primio i predstavnike Udruga proizašlih iz Domovinskog rata. Došli su, kako im je obećano, čuti istinu o nestalim braniteljima i civilima. Primili su ih i neki srbijanski generali i ponovno im „prodali“ – limunadu.

Naime, što se ostvarilo od Vučićevih obećanja? Ništa.

S mnogo pompe

Ali, ni to nije najgore. Gore od toga je činjenica da su „svi“ već i „zaboravili“ na posjet srbijanskog predsjednika Hrvatskoj, pa se više i ne postavlja pitanje, kao što je: Bre Vučiću, što si nam lagao?

Govorio je i na konferenciji za novinare: „Sve što može da pomogne u pronalaženju nestalih, sve ćemo da pomognemo“.

Prigodom svog posjeta, svečano i uz puno pompe predao je predsjednici RH Kolindi Grabar-Kitarović podatke o troje nestalih u Domovinskome ratu, da bi se to kasnije pokazalo kao potpuni promašaj, jer Hrvati su već imali podatke o tim osobama.

Također je donio sa sobom matične knjige rođenih, umrlih i vjenčanih iz Dvora na Uni. Tu dokumentaciju čitavo vrijeme mogli su dobiti na uvid i fotokopirati svi zainteresirani u Srbiji, a kad više nije bilo zanimanja za nešto takvoga, Vučić je to vratio – Hrvatima.

Srpski Munchhausen, kako s pravom možemo nazvati srbijanskog predsjednika, obećao je da će položaj Hrvata u Vojvodini i u Srbiji biti puno bolje, odnosno na zavidnoj razini. Međutim, ne da se nešto u svezi toga poboljšalo, već se – pogoršalo. Srpskom četniku i teroristi Vojislavu Šešelju čak su dozvolili da u Hrtkovcima, selu u Vojvodini, gdje ima najviše Hrvata, otvori svoj „ured“ i da na taj način i dalje stvara pomutnju među tamošnjim Hrvatima, koje je i progonio u vrijeme Domovinskog rata.

To bi isto tako bilo da Hrvatska dozvoli ratnom zločincu Veselinu Šljivančaninu da otvori svoj „ured“u Vukovaru!

Ni jedno obećanje nije ispunjeno

U međuvremenu, Beograd je morala napustiti i hrvatska delegacija, predvođena predsjednikom Hrvatskog sabora, a da je Vučić na to nešto samo „promrmljao“.

Jednom riječju, od posjeta Vučića Zagrebu ni jedno obećanje nije ispunjeno.

Nu, od njegova dolaska najviše je koristi imao kontraverzni i nadobudni Milorad Pupovac, koji svako malo proviri iz njegove da ne kažemo što! T

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Iz Hrvatskoga Drzavnoga Sabora
  #1 Iz Hrvatskoga Drzavnoga Sabora 8 lipanj, 2018, 07:53

  Poletila je Predsjednica kao Guska u Maglu da povjeruje Vucicu Nikkako da izide iz te magle stalno luta od nje korsti Hrvatskoj neme.Pozoviga u Hrvatsku opet?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. m
  #2 m 7 lipanj, 2018, 14:24

  ISKORISTIT ĆU OVAJ PROSTOR DA ODGOVORIM MNOGIMA KOJI ME PODRŽAVAJU A I MNOGI ME PITAJU MOJE POLITIČKO OPREDJELENJE! PA OVAKO JA SAM ZA HRVATSKU KOJA ĆE SAMA BIRATI SVOJE PREDSTAVNIKE U HRVATSKI SABOR,NAJVIŠE SAM PROTIV “hrvatskih?VELEIZDAJNIKA” PROTIV ČETNIKA I crvene GERILE,PROTIV TOGA DA MANJINA NADGLASA VEĆINU,POŠTUJEM SVE GRAĐANE HRVATSKE KOJI SU LOJALNI SVOJOJ DOMOVINI BILI ONI RAZLIČITE VJEROISPOVJESTI! NE POŠTUJEM ONE KOJI PRIJE IZBORA OBEČAVAJU KULE I GRADOVE A KADA SE UHLJEBE SVE ZABORAVLJAJU! POSEBNO SAM OSIJETLJIV NA NAŠU DIJASPORU BEZ KOJE MI NIKAD NEBI DOBILI DOMOVINSKI RAT I NARAVNO NAŠIM HRVATSKIM BRANITELJIMA BEZ KOJIH DANAS NEBI BILO HRVATSKE NO NAŽALOST OVA HRVATSKA NIJE ONA ZA KOJU SU MNOGI DALI SVOJE ŽIVOTE! RAK RANA JE DORH,USKOK I HRVATSKO? PRAVOSUĐE KOJE JE U VEČINI UVIJEK NA POBJEDNIČKOJ STRANI ŠTO JE POGREŠNO JER ONI MORAJU BITI NEZAVISNI I PROVODITI HRVATSKE ZAKONE ONAKO KAKO SU SE I ZAKLELI! I NA KRAJU MOŽDA SAM JA NAJVEĆI “UTOPISTA” JER ZNAM DA SE TO NEĆE NIKAD OSTVARITI NO JA SAM PO SVEMU OPTIMISTA IAKO MI TO NIJE PUNO POMOGLO U DOSADAŠNJEM ŽIVOTU! VJERUJEM U BOGA I HRVATSKA SLOGA!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. m
  #3 m 7 lipanj, 2018, 12:33

  MA ZAR STE VI HRVATI STVARNO POVJEROVALI srpskom LAŽOVU(INAČE TO IM JE GLAVNA KARAKTERISTIKA DA LAŽU OD KADA SE RODE DA LAŽU,LAŽU I LAŽU I TO POSTAJE “ISTINA”) mali sloba i veliki četnik vučić SU SAMO NASTAVAK SRPSKIH BLJUVOTINA I LAŽI U KOJE SAMO ONI VJERUJU I SVI SU IM KRVNI NEPRIJATELJI AKO NE MISLE KAO ONI! TOLIKO O TOME! NO STVARNO JA ĆU SE NADOVEZATI NA NEŠTO ŠTO MOŽDA NEMA U SUŠTINI VEZE SA GORE NAPISANIM A TKO ZNA MOŽDA I IMA? JUČER SAM SKORO POVRAČAO KADA SAM ČUO DA NA TRĆEM I ČETVRTOM MJESTU PO POPULARNOSTI SI hrvatski UTOPISTI mali sinčić I GLUPI pernar!? POMISLIO SAM DA JE TO NEKA ŠALA JER TO NEMA VEZE SA LJUDSKIM MOZGOM! JA NISAM ZAVRŠIO jugo-prosrpski FILOZOVSKI FAKULTET U HRVATSKOJ NO ZA ONE KOJI NEZNAJU JA ĆU IH PODUČITI SLIJEDEĆE! KADA KAŽEM UTOPIJA ONDA SLIJEDI OVO! DAKLE TA RIJEČ POTIČE IZ GRČKOG I SASTOJI SE OD RIJEČI OU ŠTO ZNAČI NE I GRČKE RIJEČI TOPOS KOJE MOŽEMO PREVESTI MJESTO KOJE NE POSTOJI! GLAVNI UTOPISTI SU BILI U 16 STOLJEĆU TOMAS MORE KOJI JE 1516 NAPISAO UTOPIJU TE U 18 STOLJEĆU ENGLEZ ROBERT OWEN OTAC TAKOZVANOG UTOPIJSKOG SOCIJALIZMA! DAKLE SUKUS SVEGA OVOGA JE KADA ZA NEKOGA KAŽEMO DA JE UTOPISTA TO JE NEŠTO LAŽNO I NEOSTVARIVO! UPRAVO TO POKUŠAVAJU NAMETNUTI I PREVARITI SVOJE BIRAČE strančica živi zid SA NEKOLIKO KLAUNA I TO U ISTICANJU NEČEG ŠTO JE NEOSTVARIVO! NADAM SE DA NAKON OVE MOJE PODUČNE PREPISKE MORATE OTVORITI OĆI SAGLEDATI ČINJENICE A TO JE JAKO SLIČNO srpskom biću LAŽ,LAŽ I LAŽ! SVE ŠTO ONI PROPAGIRAJU JE NEOSTVARIVO JER TO BI BIO IDEALIZAM A TO NA KUGLI ZEMALJSKOJ NE POSTOJI!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Ante
  #4 Ante 7 lipanj, 2018, 09:23

  Da. Ako je vlada zaboravila Ali nije Hrvatski narod Vidimo se na izboru Koinda I Plenkovic jugoslavenske sluge.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. zapravicu
  #5 zapravicu 7 lipanj, 2018, 09:06

  Ni S o Staziću i njegovom dnevnom, stalnom ‘nemjerljivom doprinosu’ suživotu u RH. Da nije, nedajbože, umro.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Anonimno
  #6 Anonimno 7 lipanj, 2018, 06:29

  Svi su zaboravili,al Tjedno nije. Čestitam.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.