STO GODINA PRODAVANJA MAGLE

STO GODINA PRODAVANJA MAGLE

7. listopad, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

Manolić je već  odavno trebao odgovarati i praviti društvo Perkoviću i Mustaću, a ne da nas i danas u tim poznim godinama nasmijeva sa bezveznim odgovorima i pravi se da je on i dalje neka važna politička figura. Kad je trebalo, prevario je i dr. Franju Tuđmana, zajedno s Mesićem okrenuo mu leđa, jer se tobože nisu slagali oko BiH.

Ovog čovjeka često vidimo i na Pantovčaku (gdje dobro čuje!), pa nam nije jasno, nakon sve štete koju je učinio hrvatskoj državi, zbog čega ga aktualna predsjednica RH zove, dok s druge pak strane pred njezinom rezidencijom ostaju neki pravi, istinski Hrvati?

Napisao: Mladen Pavković

Opet su objavili razgovor s 99-godišnjim Josipom Manolićem (Jutarnji list, 6.10. 2019.). Predstavljaju ga kao „najdugovječnijeg hrvatskog političara“, a za njega bi mnogo bolje odgovaralo da ga nazivaju „najdugovječniji hrvatski Udbaš“ ili još bolje „najdugovječnije hrvatsko zlo.“

Kao prvo, novinar, piše da se s njim  družio dva sata u nekoj pivnici te da je popularni Joža odgovarao na pitanja smireno.

Godinama se ne bavi politikom

Tako dakle. Taj isti politikant, koji je Hrvatskoj navodno napravio štetu više nego što ima godina, uz ostalo govori da je objavio neku knjigu i da je  poslije njena izlaska  nekoliko (časnih i uglednih) ljudi zatražilo sudsku zaštitu. Tužili su ga zbog neistina, kleveta, obmana i laži. Međutim, dobro nam je poznato da Manolić gotovo i ne dolazi na sudske rasprave jer kako ga svaki puta opravdava njegov advokat – uopće ne čuje!? A gle vraga, sad odjednom čuje, vidi i dalje prodaje maglu!

Ovaj čovjek već se godinama ne bavi politikom. I dobro je da je tako. Ali je očito i dalje zanimljiv jer „puno zna“.

Kad se ga pita: jel zna da je Perković u Njemačkoj osuđen za zločine, odgovara – „To ne znam“. Također veli da  „ne zna“ ni da je u hrvatskom zatvoru!?

Novinarski „ispitivač“ prelazi preko toga bez komentara, kao- tako je kako je rekao ovaj politički  napunjeni balon.

Za njega su u Hrvatskoj desni onaj „ostatak koji su ostali gubitnici u Drugom svjetskom ratu“, a najomiljeniji političari „drug Tito“, kineski predsjednik Mao, Gandhi i bivši predsjednik Egipta kojem se ni imena ne može sjetiti!

Od domaćih političara jedino cijeni Vladimira Šeksa, koji je navodno imao kodno ime „Sova“. Manolić kaže: „To nema veze. To su problemi koji su davno zastarjeli“.

 

A kad su došli na temu predsjedničkih izbora, stari Udbaš je na strani Zorana Milanovića. Za aktualnu predsjednicu misli da ne može pobijediti „jer je polovica Hrvatske odmah na početku protiv nje zbog izbacivanja s Pantovčaka Tita kao nositelja antifašizma“.

Može se tuplje i gluplje?

Pomirba je lustracija

Ovaj jadni politikant  veli da je Hrvatska provela lustraciju  pod imenom – pomirba Hrvata. Da, to takvima najbolje odgovara. Prvo su nakon II. svjetskog rata radili to što su radili, a kad je došla slobodna i samostalna hrvatska država među prvima su se „ukrcali u taj vlak“, zauzeli neke od čelnih političkih pozicija i radili na tome da ih se ne pita- što su bili i što su radili kao Udbaši?

Danas takvi na široko pričaju o antifašizmu, bez kojeg ne bi bilo ni Hrvatske (!), a sve s ciljem – da se i preko toga prekriju njihovi zločini.

Manolić je već  odavno trebao odgovarati i praviti društvo Perkoviću i Mustaću, a ne da nas i danas u tim poznim godinama nasmijeva sa bezveznim odgovorima i pravi se da je on i dalje neka važna politička figura. Kad je trebalo, prevario je i dr. Franju Tuđmana, zajedno s Mesićem okrenuo mu leđa, jer se tobože nisu slagali oko BiH.

Ovog čovjeka često vidimo i na Pantovčaku (gdje dobro čuje!), pa nam nije jasno, nakon sve štete koju je učinio hrvatskoj državi, zbog čega ga aktualna predsjednica RH zove, dok s druge pak strane pred njezinom rezidencijom ostaju neki pravi, istinski Hrvati?

Manolić nikada o Kolindi Grabar Kitarović nije imao lijepo mišljenje, a poglavito ne sada kad se upustila u još jednu trku za prijestolje. Nu, to je politika. I kad se „ne vole“ oni se očito – „vole“!

Nema smisla više citirati što je dalje govorio i kako razmišlja ovaj „ofucani“ politikant, koji je „zanimljiv“ i mladima, koji vole i žele vidjeti kako izgleda netko tko je bez ikakvih kazni radio zločine, pa zbog toga u „drugoj politici“ bio nagrađivan i na kraju koji se iz svih bitaka uspio izvući neokržnjen.

Taj je premazan svim mastima, prevario bi i onoga na Nebu, a kamoli ne će ovaj „jadni“ hrvatski narod koji je ne jednom glasovao baš i za ovakve! (A kasnije se predomislio). T

36 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Stolarija postala sivaonica
  #1 Stolarija postala sivaonica 12 listopad, 2019, 08:08

  „Mi kao Grad ćemo i dalje usmjeravati novac iz proračuna prema onima koji pune taj proračun, a to su poduzetnici koji zapošljavaju. Smatram da ova investicija daje sigurnost, ali smatram i da ovim i svim poduzetnicima treba reći hvala. Danas treba biti hrabar, odvažan, moraš biti stručan, moraš imati ideju, ta ideja mora biti ostvariva. Oni su ostvarili ovu ideju u Petrinji i mislim da oni mogu biti dobar primjer da to što je Petrinja prva u Hrvatskoj po izdvajanju za malo i srednje poduzetništvo, nije slučajnost.“, rekao je Dumbović.

  Petrinja bi uskoro trebala dobiti još jednu veću investiciju jer u Poslovnoj zoni u Mošćenici tvrtka Palavra iz Travnika, specijalizirana za proizvodnju furnira, gradi novu tvornicu koja će zaposliti stotinjak radnika. Investicija je to od oko 10 milijuna eura. Tako zbori Darinko Petrinjski, najavljujuci nakon prodaje zgrade Stolarije tvrtki Tenaco i furnir u Moscenici, konkurenciju Nevenu Zuzicu i njegovoj drvopreradi. Palavru namjerava valjda otvarati u pokojnom “Finelu” nekad tvornici jos jednoga (dokazano kriminalnoga) Zuzica.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Bahati Plenkovic bezobrazni primitivac
  #2 Bahati Plenkovic bezobrazni primitivac 11 listopad, 2019, 19:44

  je li Plenković povrijedio načelo djelovanja time što je propustio deklarirati svoju kumsku povezanost s Igorom Pokazom, kad ga je predlagao za veleposlanika u Ujedinjenom Kraljevstvu.

  Plenković je tijekom boravka u Sinju upitan o tome rekao da nije on predložio Pokaza, nego da je to učinilo Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

  VEZANE VIJESTI
  Povjerenstvo: Plenković povrijedio načelo djelovanja dužnosnika
  12:09 h
  “Pravi izbor je prijavitelj Povjerenstvu, koje se na ovom slučaju ponovno da instrumentalizirati, gospodin Bulj. Ja ću vidjeti što će Povjerenstvo kazati, a drugi put ću razmotriti da predložim ekscelenciju Bulja za veleposlanika u Ujedinjenom Kraljevstvu, jer smatram da će on svojim vrlo stručnim kompetencijama riješiti problem brexita, koji još nitko nije uspio. Rodjen u tzv. gradjanskoj obitelji sveucilisnoga profesora Resavske skole Marija i doktorice Vjekoslave, Andrej Plenkovic je napuhani puran i umisljeni faraon. Narodu je bezuspjesno pokusao uvaliti anemicnu patku o svom velikom ugledu u EU i svjetskoj diplomaciji, a u sustini je sitna bezobrazna i bahata dusa velikoga droba i kvarnih zuba. Miro Bulj, istina, nije ekselencija, ali ni primitivni vlastodrzac Plenkovic. Bulj je domoljub, a samoljubac AP
  nije nista od onoga sto krasi pravoga Hrvata.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Pesnicka nadahnuca iza kljuca
  #3 Pesnicka nadahnuca iza kljuca 10 listopad, 2019, 19:25

  Evo, prije nekoliko dana iz štampe je izašla nova knjiga stihova Čede Vukmirovića. Pod dobronamjernim naslovom, koji u stvari iskazuje i radostan pristanak: Kad već žuriš da porasteš. Jer iza tih, izgovorenih riječi moglo bi i da se kaže: Hajde da i to uradimo, da i to ispričamo… kad već žuriš da odrasteš!

  Poslije Pozorišnog zeca, knjige stihova za djecu, koja se pojavila 2016. godine, Vukmirović se kod istog izdavača, Zavičajnog udruženja Krajišnika “Nikola Tesla” Plandište, javlјa i drugom knjigom stihova. bio je feder-dama Banovca, kljucar sisackoga zatvora, muz drugarice Radojke tuziteljke, a sada i pesnik za decu. Pesnicki je bio nadahnut cuvajuci kriminalce iza resetaka. Sad ce njegovo pesnistvo, kako to rade banijski pesnici, oceniti odlicnim notorni cika Milos Kordic. I eto ti knjizevnika s Banije. E, moj Cedomire Cedo…

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Gerasim gradi i sve u nadi
  #4 Gerasim gradi i sve u nadi 10 listopad, 2019, 19:03

  Milošću Božjom i blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa gornjokarlovačkog g. Gerasima, dana 07. juna tekuće godine, otpočela je izgradnja hrama Sabora Srba Svetitelja u Vrginmostu.

  Pre same gradnje pristupilo se izvođenju dubokog temeljenja pilotima. Osvećenje temelja izvršio je Episkop Gerasim uz sasluženje sveštenstva Arhijerejskog namesništva karlovačkog, dana 16. avgusta 2019. Posle osvećenja temelja, radovi su nastavljeni prema terminskom planu građenja. Do kraja oktobra planira se završetak grubih radova, a u 2020. godini osvećenje hrama. Tako je to u bivsem hrvatskom Gvozdu, danas vlaskom Vrginumostu, u opstini Gvozd. Uskoro ce poceti i gradnja crkve tzv. spc u Petrinji. Lepo sve skupa napreduje, zasluzan je vladika gerasim i gradonacelnik Vrga i vascela srbadija, samo je pitanje, kad dodje vreme, kako ce svetosavski cetnicki popovi svoje hramove seliti u srbijicu i beogradski pasaluk. Okupatori iz 1922. obvezno moraju seliti. Dobit ce cipelom u prkno, a vratit ce se Hrvatska pravoslavna crkva.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Demagog bi dijelio lipe
  #5 Demagog bi dijelio lipe 10 listopad, 2019, 10:52

  Premijer Andrej Plenković rekao je kako mu nije jasno čemu štrajk učitelja, koji je najavljen za četvrtak, i to u mjesecu u kojemu su učitelji i profesori dobili dva posto veću plaću nego mjesec prije. Bio bi najsretniji da povisice moye dijeliti u lipama, kao da vadi iz carape svoga cace Borasova prof. emeritusa Marija. Mario dobio pocasni naslov, a Boras nasu proracunsku lovu za svoje apartmane u drzavnom dubrovackom objektu. Koje li crne metodologije Pokazova kuma Plenkovica, koji je sogora smjestio na aerodromu Dubrovnika, a zakonitu drugaricu u Saboru RH. Moj Boze!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Tako zbori Djapic
  #6 Tako zbori Djapic 10 listopad, 2019, 09:39

  Skupina antikatoličkih, nazovi ”intelektualaca”, a u biti militantnih antifa-antihrvatskih aktivista, okupljena oko navodnih civilnih udruga, koje personaliziraju bivši Jovanovićev zamjenik Saša Zelenika, Radojka Borić i Bojan Glavašević, s istim militantnim duhovnim teroristima u svim prigodama kada treba nasrnuti na hrvatsku slobodu, pokrenula je iznimno prljavu kampanju protiv prof Dijane Vican, rektorice Sveučilišta, jer je omogućila predstavljanje knjige ”Drama savjesti”, jednoga od najvećih hrvatskih intelektualaca, prof. Tončija Matulića sa zagrebačkog KBF-a.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Esdepejci protiv glomazne kujice
  #7 Esdepejci protiv glomazne kujice 10 listopad, 2019, 09:04

  SDP-ovi zastupnici u Europskom parlamentu pod velikim su pritiskom vrha stranke u Zagrebu i svojih kolega zastupnika iz Sabora koji od njih traže da, zbog sumnji u porijeklo imovine Dubravke Šuice (HDZ), glasuju protiv cijelog novog saziva Europske komisije na plenarnoj sjednici Europskog parlamenta 23. listopada. Pogledajte na fotkama SDP-ovu elitu: supak Matic, cestita Bilja Borzan i Tonino Pikula.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Cuvaju ga srpske bajonete
  #8 Cuvaju ga srpske bajonete 10 listopad, 2019, 08:02

  okom Dana srpske kulture zagrebačka i riječka publika imat će priliku susresti se s umjetnicima iz Srbije i razgovarati o tradiciji i historiji Srba u Hrvatskoj, kaže za Novosti Slobodan Živković, generalni sekretar ‘Prosvjete’ koja organizira taj događaj. Ističući da će se publici predstaviti renomirani umjetnici iz Srbije, Živković kaže da su svi oni rado pristali gostovati u Hrvatskoj. Kako se za nastup Miroslava Ilića nije mogao naći adekvatan termin u Rijeci, koncert će biti održan u Opatiji, ističe Živković. Srpski dani u Hrvatskoj? Dobro je da se raduju nastupima u Hrvatskoj, osobito Miroslav Ilic, koji bi mogao da “otpeva Posla majka sina da trazi pa se javlja djeneralu Drazi. Djenerale, gde je moje dete, cuvaju ga srpske bajoneta…” Bs lepo i poucno iz naprednih Mrcajevaca Ilicevih…

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Zrtve cetnicke partizanije
  #9 Zrtve cetnicke partizanije 10 listopad, 2019, 07:56

  ećamo se 2000 dece koja su nevino stradala u sisačkom logoru, kao i desetina hiljada dece stradale u Drugom svetskom ratu na teritoriju NDH. Osuđujemo počinjeni zločin i zločince. Osuđujemo pojave neofašizma i neonacizma. Moramo osuditi reviziju istorije Drugog svetskog rata kojom se pobeđeni izjednačavaju sa pobednicima. Moramo osuditi negiranje stradavanja nevinih žrtava rata civilnog stanovništva. Tako su govorili beogradski govornik Milanovic i Vukovarka Jeckov na komemoraciji u Sisku 5. listopada 2019., a u naslovu srpskih novosti “zrtve decjega logora”. Nisu sirocici bili i ostali zrtve logora, negoli svetosavskim komunizmom zarazenih roditelja. U ofenzivi Nijemaca i domobrana ih je izginulo preko pet hiljada.

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Sanader trazi time out
  #10 Sanader trazi time out 10 listopad, 2019, 07:08

  Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković kazala je za N1 da je Sanaderu oporavak nakon operacije nemoguć u zatvoru. Stoga je zatražila da ga se na mjesec dana pusti na slobodu, dodajući da bi se državi na taj način smanjili i troškovi, a ne postoji opasnost od bijega.

  O zahtjevu Sanaderove obrane odlučit će sudac izvršenja veliokogoričkog Županijskog suda, koji je za izdržavanje Sanaderove kazne nadležan od lipnja.

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. FRANO-MARXISTA
  #11 FRANO-MARXISTA 10 listopad, 2019, 01:36

  OPET OVAJ PAVKOVIĆ!
   
  DAKLE,OPET SE JAVLJAJU SABLASTI ZLOČINAČKOG KRŠĆANSTVA DA NAM DIJELE LEKCIJE NAKON ŠTO SU 17OO GODINA RAZVALJIVALI SVE LJUDSKO A ŠTO JE DRUKČIJE OD MITSKIH UTVARA UTEMELENIH U ZLOČINAČKOM DUHU KATOLIČASTVA. I TKO NAM SE JAVLJA? ,ORGANIZCIJA UDUŽENIH KRIŽARA ,PO KARAKTERRU NJIHOVOG DJELOVANJA U VJERSKO GRAĐANSKOM RATU SE MOGU MIRNE DUŠE SVRSTATI UZ BOK SREDNJOVJEKOVNIH KRIŽARA ČIJI JE DUH KRŠĆANSTVA OSTAVIO IZA SEBE NAJRUŽNIJE RAZDOBLJE LJUDSKE POVIJEST. I SADA NAM SE JVLJA MALI KRIŽARČIĆ,PUN ATAVISTIČKIH PREDRASUDA SVOJIH PREDAKA.MALI KRIŽAR,NESRETNE SVIJESTI,REKAO BI HEGEL,VRATIO BI CIVILIZACIJSKU SVIJEST DANAŠNJE VEĆINE ,U TOROVE SVETE MATER CRKVE, PODIJELIO PATRICE OKO VRATA ,SRBOSJEKE ZA POJASEVE I PONOVNO ČISTIO PROSTORE KOJE NISU USPJELI NJEGOVI PRECI,STEPINČEVI ANTROPOIDNI KRIŽARI.

  OČITO SMO POSTALI I PREVIŠE TOLERANTNI NA SVA ZLA KOJE NAM JE KRŠĆANSTVO PRIREDILO PREDVOĐENO KATOLIČANSTVOM: ROBOVSKE DRUŠTVENE ODNOSE,PLJAČKU ,SIROMAŠTVO SVIJETSKIH RAZMJERA,PONIŽENOST DANAŠNJEG ČOVJEKA KOJA SE NIKADA DO SADA NIJE TAKO OSIONO MOGLA SPOZNATI. DANAS BAŠTINIMO NAJOTVORENIJU PLJAČKU SVIJETA ČIJI SU VINOVNICI I PREDVODNICI INDOKTRINIRANI KATOLICI. PA TKO TO TAMO PRIZIVA TAJ ZLOČINAČKI DUH,DUH KRVI, PLJAČKE I PONIŽENJA.

  SAMO NAM JE JOŠ TREBAO SAOPČITI OVAJ MALI KOPRIVNIČKI KRIŽARČIĆ DA ĆE ,U SLUČAJU JOŠ JEDNE NEPOSLUŠNOSTI OVE VLADE ,PO UZORU NA SVOJE PRETKE, ORGANIZIRATI NOVU DANICU U KOPRIVNICI DA BI OČISTOIO HRVATSKU OD KOMUNISTA.MAŠALA ..H..R..V..A..T..I..N..O..!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. Rosavec cuvar pecata
  #12 Rosavec cuvar pecata 9 listopad, 2019, 17:13

  Župan Ivo Žinić, uz kojeg su bili i njegovi zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak, i načelnik općine Velika Ludina Dražen Pavlović su u srijedu, 9. listopada 2019. godine, u dvorani „Vilingaj“ Lovačkog doma Moslavačka priča, na samom početku sjednice Županijske skupštine, koja je tamo održana, potpisali ugovor o zajedničkom financiranju izrade projektne dokumentacije športske dvorane Osnovne škole u Velikoj Ludini.
  „Želimo zajedničkim snagama, Općina Velika Ludina i Sisačko-moslavačka županija, izraditi projektnu dokumentaciju, dobiti projekt koji ćemo onda aplicirati i izgraditi prijeko potrebnu športsku dvoranu ovdje u našoj školi.“ – rekao je župan Ivo Žinić i podsjetio kako je riječ o jednoj od rijetkih škola gdje su zajednički, i Općina i Ministarstvo i Županija svoj djeci omogućili da imaju tablete. Ugovor je potpisao Zinic, a mur je lupio drugi zamjenik Romano Rosavec.

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. NEVEN
  #13 NEVEN 9 listopad, 2019, 13:05

  CUVA GA I DALJE HRVATSKA POLICIJA 24 SATA SVAKI DAN I TAKO SVE GODINE HRVATSKE SAMOSTALNOSTI

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Vukodlak Vucic za BG-pasaluk
  #14 Vukodlak Vucic za BG-pasaluk 9 listopad, 2019, 10:18

  Sad ce Aca Vukodlak da potpise ugovor s Erdoganom o federaciji Turske i Srbije o beogradskom pasaluku i ulaganju u cestogradnju potrebnu Taipovim oklopnjacima do zemlje BiH, koju je Alija Usranbegovic oreko intelektualca Bakira ostavio Turskoj u amanet. U tom slucaju, savez Turaka i poturica izazvat ce etnicko ciscenje najstarijeg naroda Hrvata.

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. Cetnicki brlog meminska
  #15 Cetnicki brlog meminska 9 listopad, 2019, 10:04

  Ne rece nista doticni pravoslavni antifasist o sudbi dvojice brace Ivice i Zeljka Mikulcica, koji su poslije zarobljavanja na punktu uce (SSRN) Dusana Jankovica iz Sasa odvedeni u prokletu Memsku nadomak rodnoga sela Slovinaca. Tragali su roditelji Ruza i Nikola Mikulcic, vrijedni Slovincani u cetnickom okuzenu okruzenju godinama, a zemne im ostatke nadjose u Lovci, blizu Mecencana Milosa Kordica, Rade Dmitrovica i druge sugoslavsko-serbske zgadije.

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. Srpske (ne)istine Milinka Simica
  #16 Srpske (ne)istine Milinka Simica 9 listopad, 2019, 08:29

  U nastavku molitvenog djela vjernici su saslušali molitvu i prisustvovali osveštanju Krsta u porti Crkve Sv. Oca Nikole koji je podignut povodom 75 godišnjice stradanja Srba Banijskog Trokuta, zaboravljenog genocida. Gosp. Simaković zahvalio se svima koji su učestvovali u uređenju porte crkve,i radova oko Krsta i drugim aktivnostima.

  Nakon molitvenog djela prisutnima se obratio Predsjednik VSNM Opštine Hrv. Dubica Milinko Simić, pozdravio prisutne, zahvalio ocu Slaviši na molitvi i rekao da je za postradale važniji duhovni dio da će on govoriti o nekim historiskim činjenicama i događajima. Sutra se navršava 75 godina od zločinačke akcije koja je započela 06.10.1944. Tog dana su ustaške motorizovane postrojbe „Brzi sklop“ iz Jasenovca potpomognut lokalnim ustašama i ustašama sa Dubičkih Kečana opkolile Trokut Dubica-Kostajnica-Sunja-Dubica i napale 17 trokučanskih Srpskih sela: Živaja, Šaš,Slovinci, Kostreši, Papići, Jasenovčani, Čapljani, Pobrđani, Miminske, Rausovac, Donji i Gornji Hrastovac, te srpske djelove sela: Timarci, Utolica, Mračaj, Cerovljani, Novoselci. Akcija je dugo planirana od loklnih vlasti, vlasti NDH i Stožera Luburića. U toj akciji, ubijeno je, pohvatano i otpremljeno u logore Jasenovac, Dubičke Krečane, Stazu i dr. mjesta preko 1200 Srba. Tako iz cetnickoga brloga Gornje Meminske vascelu srbijansku stampu izvestava Milinko Simic, legendarni celnik VSNM Hrvatske Dubice, zalagatelj za bratstvo i jedinstvo, poslije pokolja Hrvata tijekom crnorukaske okupacije Banovine 1991. do 1995. Simic je s nepunih pet godina zivota prebrojao 1.200 srbalja od jasenovackih ustasa. Dobar segrt loseg majstora pupavca.

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. žrdina
  #17 žrdina 8 listopad, 2019, 22:52

  krepavali, a krepat nemogli.

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. Lude gljive kvazinovinara orjunasa
  #18 Lude gljive kvazinovinara orjunasa 8 listopad, 2019, 19:18

  redsjednica Republike Hrvatske, hrvatska Vlada i Ured gradonačelnika Zagreba Milana Bandića sudjelovali su ovoga tjedna u jednom od najskandaloznijih revizionističkih projekata zadnjih nekoliko godina. Izaslanici najviših državnih institucija u srijedu su nazočili zagrebačkoj pretpremijeri dokumentarca ‘Dječje prihvatilište Sisak’. Riječ je o filmu vjerske televizije Laudato, u kojem Katolička crkva i nadrihistoričari od dječjeg logora iz vremena NDH pokušavaju stvoriti ustanovu za spašavanje srpske siročadi u organizaciji ustaške paradržave i Alojzija Stepinca.

  U stvarnosti, radilo se o logoru u koji je od 1942. godine, nakon ustaških akcija ‘čišćenja terena’ na Kozari i po drugim dijelovima NDH, dopremljeno više od 5,5 tisuća djece, od kojih je umrlo najmanje 1,1 tisuća. Umjesto ustaša, kao nulti uzročnici nesreće srpskih mališana s Kozare, ovdje su nametnuti partizani. Tako u Novostima/Srbobranu Milorada Pupavca pise slavni kvazi novinar, nosilac “Karadjordjeve zvezde” i laureat badnjackoga venca Srpskog narodnoga vjeca, Hrvoje Simicevic. Predlazemo glavnom uredniku Nikoli Bajtu da zajedno s Nadrihrvojem pregleda bogatu arhivsku gradju o prihvatilistu za djecu u Sisku, te da otpocne objavljivanje sjecanja tisuca zivih svjedoka toga vremena. Cetnicki i partizanski napisana istorija nema doista nikakve veze s istinama u hrvatskoj uljudbi. ostalom, isti cetnikoliki orjunas Simicevic za pokop 294 hrvatske zrtve s Gracana kaze da su “Polegli ustase”. Najeo se valjda ludih sljemenskih gljiva…

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. Plenkovicevi profiteri
  #19 Plenkovicevi profiteri 8 listopad, 2019, 11:13

  Dobro promotrite fotografiju dvojice lazova, titovaca i udbasa. Prvoga iza Drugog svjetskoga, a drugoga iza srpsko-hrvatskoga rata. Schex se ponosi navodnim posinkom strasnim politicarom i autorom novoga statuta HDZ-a Resslerom, potomkom pok. ljubavnice, a stoljetni El Manoli, ubojica bl. kardinala Stepinca i udbaski spicl, sluskinjom. Kad tome dodamo cijelu galeriju kriminalaca koje je Plenkovic zbrinuo u Vladi, a nakon razotkrivanja u Saboru, neka nam i samo nam dobri Bog moze pomoci. Istambulska, vrhunske funkcije u EU mastarije i mnogo toga drugoga, u ocekivanju (ne)strpljivosti naroda, pa i 67 je previse, slucajni premijer nas obmanjuje. Sto dodati o Bricki beogradskoj, sto o Suici kujici, cijeloj nesposobnoj i lazljivoj vladi s napuhanim Coricem za zastitu okolisa. Nista, stoput nista!

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. Lazljivi plenkovic
  #20 Lazljivi plenkovic 8 listopad, 2019, 10:32

  Laz do lazi, kradja do kradje, manipulacija do manipulacije, sotonska koalicija s cetnicima, kriminal do kriminala, samovladje umisljena faraona i laznoga domoljuba na celu Tudjmanove stranke i drzave Andreja Plenkovica. A lijepo nas je poducio akad. Aralica “Micite ga s tih duznosti, jer ce se pupavceve zelje o drugoj NDH i propasti RH doista ostvariti. Eto, uvalio je istinoljubivi celnik HDZ i Vlade svoga kuma Pokaza u londonsku ambasadu. Nije lose, Plenkovic jamci za kvalitetu ucinka??!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.