NAJNOVIJE NA PORTALU

 • BISKUP KOŠIĆ I SPC

  BISKUP KOŠIĆ I SPC

  Na tvrdnje iznijete u govoru mons.dr. Vlade Košića, koje su u hrvatskoj javnosti dobile širok odjek, priopćenjem se preko “Novosti” …Opširnije »
 • KORUGA: HRBA I ANDREAS HELM

  KORUGA: HRBA I ANDREAS HELM

    Piše: Igor Koruga Općenito uzevši, različitim glazbenim djelima nemoguće je odrediti zajednički konkretni glazbeni sadržaj, zajedničku razinu invencije, to …Opširnije »
 • IVO I PRIJATELJI

  IVO I PRIJATELJI

  Ivo Josipović skladatelj je i pravnik, bivši predsjednik Republike Hrvatske koji je dosad napisao šezdesetak skladbi od kojih su Zagrebački …Opširnije »
SRBIMA IZGRAĐENO 8000 KUĆA U KOJIM NITKO NE ŽIVI

SRBIMA IZGRAĐENO 8000 KUĆA U KOJIM NITKO NE ŽIVI

2. veljača, 2015.
Print Friendly, PDF & Email

sator 3

Autohtona – Hrvatska stranka prava posjetila je branitelje u Savskoj ulici, dana 1. veljače 2015. godine. Osim članova stranke u delegaciji su bili : Vladimir Kinđerski – član predsjedništva, Miroslav Starček – predsjednik A-HSP Zagreb, Marko Klein – predsjednik Glavnog stožera A-HSP-a,Rajko Radačić – glavni tajnik, dr. Josip Petrović – dopredsjednik i Dražen Keleminec kao predsjednik stranke. U svom govoru predsjednik A-HSP-a Dražen Keleminec pozdravio je branitelje i 100 % invalide te poručio da ovaj boj sa komunistima i mrziteljima Hrvatske dobivamo kao i 1991. godine sa četnicima. A-HSP je dala podršku braniteljima i zbog prijetnji vlasti policijom.

”Srbi koji su ubijali i rušili Hrvatsku danas su privilegirani. Srbima je Hrvatska vlast izgradila 8400 kuća u kojima nitko ne živi. Umjesto da oni plate odštetu, mi njima gradimo, a branitelje se nemilosrdno deložira.

Hrvatska vlast brani pozdrav ZA DOM SPREMNI, a dozvoljavaju Jugoslavensku zastavu i nošenje petokrake zvijezde po cijeloj Hrvatskoj, a upravo su te petokrake napadale Hrvatsku. Ispada da su petokrake dobile ovaj rat i kao da je ovo Jugoslavija, a ne Hrvatska.”- rekao je Dražen Keleminec.

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. foringas
  #1 foringas 2 veljača, 2015, 16:36

  To je ono što ja govorim, srbija neće platiti Hrvatskoj ratnu odštetu a sami traže da mi isplatimo njima ono što su si sami porušili.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.