“SOCIJALNO SE UKLJUČI I ZAPOSLI – SUZI”

“SOCIJALNO SE UKLJUČI I ZAPOSLI – SUZI”

18. siječanj, 2020.
Print Friendly, PDF & Email

 

U ponedjeljak, 20. siječnja, u 11,00 sati, u zgradi Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen projekt Socijalno se uključi i zaposli – SUZI.

Uz gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, na konferenciji će sudjelovati pročelnici nadležnih gradskih ureda, te predstavnici partnera projekta.

Riječ je o projektu Grada Zagreba u potpunosti financiranom EU sredstvima, ukupne vrijednosti 9.912.004 kuna, a kojem je cilj poticanje stručne osposobljenosti i zapošljavanja teško zapošljivih žena pripadnica višestruko marginaliziranih skupina.

Projektni partneri su Regionalni ured Zagreb Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb Zagreb, zatim Hrvatski crveni križ – Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, Caritas Zagrebačke nadbiskupije, Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske, Zajednica udruga i članova hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Grada Zagreba (HVIDRA) te Unija Roma Hrvatske. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Linda Mark
  #1 Linda Mark 11 veljača, 2020, 11:58

  KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

  Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… ([email protected]) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu u vezi sa osiguravanjem zajma bez osiguranja, tada se danas obratite gospodinu Davidu Wilsonu za vaš zajam

  Nude sve vrste zajma koje nude

  Kratkoročni zajam (5_10 godina)
  Dugoročni zajam (20_40)
  Zajam za medijski termin (10_20)
  Oni nude zajam poput
  Zajam za dom …………., Poslovni zajam …….. Dug kredita …….
  Studentski zajam ………., Zajam za pokretanje posla
  Poslovni zajam ……., kredit tvrtke ………….. itd
  E-pošta ………. ([email protected])
  Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je David Wilson financijski zajam mjesto na kojem ga možete uputiti, samo mu recite da ja gospođa Linda McDonald usmjeravam vam sreću ………………. ….

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.