SLIJEDE BEBEKOVI KONCERTI U OSIJEKU I SPLITU

SLIJEDE BEBEKOVI KONCERTI U OSIJEKU I SPLITU

11. ožujak, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

Nakon Zagreba, na redu su Bebekovi koncerti u Osijeku, 16. ožujka u Gradskom vrtu i Splitu, 24. ožujka na Gripama. Turneja “Ono nešto naše 2018” Željka Bebeka je pokazala zašto je legendarni pjevač jedan od najboljih pjevača u regiji. Prvi u nizu od tri najavljena koncerta Bebek je započeo s naslovnom pjesmom jednog od najboljih albuma prošle godine, “Ono nešto naše”, koji se našao u nominaciji za Porin u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe.

Hitovima koji su obilježili njegovu solo karijeru “Ja po kafanama”, “Prvak svijeta”, “Gdje sam bio”, “Il’ me ženi il’ tamburu kupi”, te hitovima Bijelog dugmeta iz vremena kad je bio pjevač ove grupe “Na zadnjem sjedištu moga auta”, “Ako možeš zaboravi”, “Ipak poželim neko pismo” i ostalim, rasplesat će svoju publiku.

Posebno iznenađenje je akustični dio koncerta na kojem je uz pratnju sina Zvonimira Bebeka na gitari te Branimira Mihaljevića na klavijaturama sa sinovima Matejom i Markom Mihaljevićem, na violini i gitari otpjevao pjesme “Ima neka tajna veza”, “Loše vino” i “Selma”. Sastav je nazvan “Očevi i sinovi”. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.