ŠKOLA NEPUŠENJA

ŠKOLA NEPUŠENJA

10. rujan, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Besplatna Škola nepušenja u Zakladi „Hrvatska kuća disanja“ (Popa Dukljanina 3, Zagreb) starta 24. rujna u sklopu koje će polaznici, zahvaljujući interdisciplinarnom i edukativno-psihoterapijskom pristupu, imati priliku odbaciti cigarete i započeti život bez duhanskog dima.

Prema posljednjim podatcima, u Hrvatskoj se svake godine otkrije 2900 novih slučajeva oboljelih od karcinoma pluća. Istovremeno, godišnje od te bolesti umre 2800 ljudi. Karcinom pluća najčešći je i najsmrtonosniji tip karcinoma. Od svih ukupnih uzroka smrti karcinom pluća na četvrtome je mjestu, a šansa za petogodišnje preživljenje tek je pet posto.

Škola nepušenja u sklopu Zaklade „Hrvatska kuća disanja“ održava se tijekom pet radnih dana od 17 do 19 sati. Prvih je pet dolazaka obvezno, a svaki naknadni dolazak individualni je odabir pojedinca jer se tada radi na održavanju postignute apstinencije. Stručni interdisciplinarni tim sastavljen je od pulmologa, psihologa i psihijatra, a s polaznicima tijekom trajanja škole teorijski i praktično radi na tome da odbace lošu naviku. Nakon završetka programa polaznike će se kontaktirati prvi put nakon tri mjeseca i drugi put nakon šest mjeseci s ciljem provjere jesu li ostali dosljedni svojoj odluci.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-adresu: [email protected] ili na broj telefona 01 455 0299, a više informacija potražite na www.hrvatskakucadisanja.hr. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. SOFIJA ROSA
    #1 SOFIJA ROSA 19 veljača, 2019, 22:02

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.