SHZ: PUPOVAC PRIPREMA KAZNENA DJELA PROTIV RH

SHZ: PUPOVAC PRIPREMA KAZNENA DJELA PROTIV RH

7. kolovoz, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

Milorad Pupovac kao saborski zastupnik  i državljanin RH prima punu  plaću već 28 godina iz državnog proračuna i radi protiv Hrvatske. Umjesto proslave Oluje u Kninu  otišao je u Bačku Palanku u Srbiju kod svog šefa Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, koji  je usporedio Hrvatsku s nacističkom Njemačkom.  Poznati sportski komentator i voditelj televizijske emisije “Sportska galaksija” Milojko Pantić često u emisiji predsjednika Srbije naziva “šefom državnih razbojnika”. Eto kod koga odlazi Pupovac kod šefa državnih razbojnika kako navodi Milojko Pantić.

Vidljiva je Pupovčeva suradnja s Aleksandromm Vučićićem, koji je tijekom okupacije Gline 1995. godine dolazio u Glinu kada je na srpskom skupu govorio “Nikada Glina neće biti Hrvatska, nikada Banija neće nazad u Hrvatsku…”  

Pupovac ovakvom suradnjom s Vučićem čini i kazneno djelo iz članka 350. Kaznenog zakona RH – Pripremanje kaznenih djela protiv Republike Hrvatske jer to potvrđuje njihovo ponašanje.

 

Zagreb -Zadar, 6. kolovoza

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. merle
  #1 merle 8 kolovoz, 2018, 00:03

  PA SVI ZNAMO DA JE pupovac PETA KOLONA U HRVATSKOJ I vučićev POTRČKO!!! NO I PORED SVIH NEGATIVNOSTI I RADA PROTIV HRVATSKE ON JE VAŽAN KOTAČIĆ U plenkovičevoj VLADI JER GA ODRŽAVA NA VLASTI !!! VIDJELI SMO I ČULI ŠTO ON MISLI O OLUJI I ON NIKADA NEĆE PROMJENITI SVOJ SUD O TOJ POVIJESNOJ POBJEDI HRVATSKIH BRANITELJA ŠTO VIDIMO U NJEGOVIM NASTUPIMA KOJE SA VELIKIM VESELJEM ISTIČU hrvatski??? MEDIJI I KOMERCIJALNE TELEVIZIJE KOJE MU DAJU PROSTORA DA OPETOVANO LAŽE I PLJUJE PO HRVATSKOJ!!! MVP HRVATSKE KO BAJAGE ULAŽE STROGI PROSVIJED A četnički vojvoda vučić KOJI JE HRVATSKU USPOREDIO SA NACISTIČKOM NJEMAČKOM I HITLEROM NAKON SVEGA SVEČANO IZJAVLJUJE DA SVE ŠTO JE REKAO OSTAJE PRI TOME I DA BI OPET ISTO IZJAVIO!!! NO USRALI SU smrdi MOTKU JER IM JE bratska CRNA GORA OKRENULA LEĐA A I SPOZNAJA DA SE USKORO MOGU UJEDINITI ALBANIJA I KOSOVO TE PRIPOJITI KAKO ONI KAŽU “svetu srpsku zemlju” A NA KRAJU I KAO NEKI PROSVJED (JAKA država) VLADI IZRAELA RADI UČESTVOVANJA NJIHOVIH AVIONA U KNINU PA SI oni DOPUŠTAJU DA ODLUČUJU TKO ĆE BITI NAZOČAN TOM DOGAĐAJU!!! četnik vučić,bažoljak dačić I MINISTAR odbrane GNJUS vulin SU STRAŠNO LJUTI NA NAS A ŠLAG NA TORTU JE DODALA I premjerka LEZBAČA KOJA ČAK GOVORI DA JE NJEZIN DIDA HRVAT!!! A JA SE UVIJEK PITAM PA OD KUDA SU DOŠLI TI smrdi JER TO JE ČUDAN narod??? KOJI SVE VIŠE STVARA SEBI NEPRIJATELJE JER IH NITKO PA ČAK NI braća RUSI NE MOGU I NEĆE BRANITI!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 7 kolovoz, 2018, 20:30

  Pa začepite im više usta.
  Zar nam nije dosta takvih?
  U kojoj oni državi žive…Zato nam je tako kada im svi ližu guzu….Nitko ih ne napuhava, ali što je previše, previše je.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.