SHZ: ČETNIČKI GRAFITI U BENKOVCU

SHZ: ČETNIČKI GRAFITI U BENKOVCU

5. kolovoz, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 
Hrvatski okupatori kroz povijest su se služili svojim manjinama kao izviđačima preko kojih su, kao i preko «produženih ruku» iz hrvatskog naroda, osvajali i porobljavali Hrvatsku. Nakon nedavnog koncerta  grupe Jadrino jato u Karinu i Obrovcu, koja veliča velikosrpsku politiku nepostojeće tvorevine  “SAO Krajine”, sada su u Zapužanima u pored Benkovca osvanuli četnički grafiti u kojima također veličaju „Krajinu“, zatim da će „vratiti Vukovar“ i dr. Vidljivo je i da nakon poraza srbijanske agresije u Domovinskom ratu oficijelna srpska politika i dalje se služi srpskim pučanstvom u Obrovcu i u Benkovcu, a sve kako bi ponovo stvarali veliku Srbiju. Dakle, planski su izabrali Karin jer dijelom izlazi na hrvatsku obalu, kao i Zapužane, koji je 12 km od Biograd na moru.
Tako treba razumjeti navedene događaje kojim oficijelna vlast Srbije i danas pokušava destabilizirati Hrvatsku, a sve kako bi ponovo stvarali veliku Srbiju.
 
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. OBAVIJEST: BOŽIĆNA KREDITNA PONUDA PRIJAVI SE ODMAH
  #1 OBAVIJEST: BOŽIĆNA KREDITNA PONUDA PRIJAVI SE ODMAH 14 rujan, 2019, 08:05

  Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
  Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Posuditi do 1,000,000 EURA (zeljka.baletic@gmail.com)
  #2 Posuditi do 1,000,000 EURA ([email protected]) 26 kolovoz, 2019, 13:53

  Posuditi do 1,000,000 EURA
  Trebate hitan zajam? Ovdje je vaša prilika da biste dobili kredit od naše tvrtke po kamatnoj stopi od 3%. Naš krediti su osigurani i zajamcena. Kontaktirajte nas danas, uz iznos potrebno. E-mail: [email protected]
  WhatsApp: +33758119861

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.