“ROCKERI” IZ NOVE GRADIŠKE SNIMILI “HOROSKOP”

“ROCKERI” IZ NOVE GRADIŠKE SNIMILI “HOROSKOP”

16. srpanj, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

U novom singlu „Horoskop“, o lošem horoskopu pjevaju Rockeri, odličan bend iz Nove Gradiške koji nakon uspješnih singlova „Bikeri“ i „Moja si zvijezda vodilja“ nastavlja suradnju s Mariom Vestićem, autorom glazbe i stihova te Branimirom Jovanovcem Banijem, zaslužnim za aranžman i produkciju.

U videospotu redatelja Marka Zeljkovića, tragikomičnog čovjeka kojemu ništa ne ide od ruke, uvjerljivo glumi Vladimir Andrić, diplomirani glumac s angažmanom u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima. „Pjesma je vrlo životna i svatko od nas se u njoj može pronaći jer svi imamo trenutke u životu kada nam se čini da se cijeli svemir urotio protiv nas. Ali zato treba slušati dobru glazbu da nas podigne iz loših stanja. Poslije kiše uvijek dolazi sunce, a za sve ostalo kriv je Horoskop!“, kažu simpatični Rockeri.

Ovo ljeto Rockerima je počelo radno, a u istom ritmu nastavljaju i dalje svirkama širom Hrvatske pa ih tako 14.7. možete slušati u Vinkovcima, 15.7. u Novskoj, 05.8. u Gunji, 17.8. na domaćem terenu u Novoj Gradiški, 02.9. u Slavonskom Brodu te 22. i 23.9. u Omišu.

Više o novostima vezano za Rockere provjerite na njihovoj Facebook stranici: https://web.facebook.com/RockeriBand/?ref=bookmarks T

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.