PSEĆI ROĐENDANI U ŽIVOTINJSKOM KUTKU

PSEĆI ROĐENDANI U ŽIVOTINJSKOM KUTKU

2. veljača, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

Lara i Zara Skok i kujica Ela

Novi ravnatelj Zoološkog vrta i Skloništa za nezbrinute životinje Dumovec Damir Skok odlučio je sa svojom obitelji proslaviti prvi rođendan svoje mezimice, kujice Ele u Životinjskom kutku. Ovo je ujedno i prvi od mnogih psećih rođendana koji će se održavati u Životinjskom kutku (Vlaška 105). U petak 5. veljače u 11 sati sprema se pravi rođendanski party sa obiljem sadržaja za kućne ljubimce ali i njihove vlasnike.
Naime, ako želite proslaviti rođendan svog čupavca i dlakavca ili proslaviti svoj vlastiti rođendan u društvu svog ljubimca,  te pozvati 10-15 svojih prijatelja sa svojim psima na druženje,  Životinjski kutak Vam nudi jedinstveni zabavni rođendanski program za Vas i Vašeg ljubimca. Odabirom nekog od paketa i rođendanskih proslava također podupirete rad gradskog azila za napuštene životinje Dumovec i pomažete štićenicima azila.
Slavljenica Eli živi u kući zajedno sa svojim dvonožnim i četveronožnim prijateljima, ukupno ima 11 psećih prijatelja koji uključuju, njene tatu i mamu, bratiće, ujne i sestrične, živi i s mačkama, ali je s njima jako oprezna, jer je par puta dobila po nosu, kad je pretjerala u igri. Prema riječima g. Skoka, veliki je veseljak i voli zabadati nos posvuda, a i prilično je glasna, odnosno jako voli pričati i kroz lajanje pokazivati što želi ili misli, a najviše uživa u igri sa svoje dvije mlade gazdarice Laurom i Zarom.T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.