PRVE NOVINE U 2020.

PRVE NOVINE U 2020.

2. siječanj, 2020.
Print Friendly, PDF & Email

 

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) prva je na svijetu (!) u 2020. godini izdala – novine! U javnosti su se pojavile minutu iza ponoći, a jedan broj primjeraka razdijeljen je, prije svega, hrvatskim braniteljima u Zagrebu. Riječ je o novinama koje izlaze povremeno, u nakladi UHBDR91., a nose naziv – „Fake news“. Ovo je drugi broj. Na naslovnoj stranici može se pročitati – „Vaša će imena biti zapisana zlatnim slovima“, dok su ostale stranice prazne, bez teksta ili komentara. Na taj način objasnio je inicijator i urednik novina Mladen Pavković ova udruga želi skrenuti pozornost na ljude koji su bili prvi kad je trebalo, dok se danas njihova imena sve više zaboravljaju te da se ona jedino „zlatnim“ slovima pišu na – križu.

Pored toga, želja im je da praznim stranicama ukažu javnosti da pojedine vijesti, komentari i slično nisu uvijek pouzdani i točni, i da su čak potpuno nelogični i vrlo čudni.

-Možda će nekome to izgledati smiješno, ali ovo je i krajnje ozbiljno – zaključio je Pavković.

Milan Pišković T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. katia zzo
  #1 katia zzo 10 siječanj, 2020, 15:12

  Gradska banka Pružamo gotovinske zajmove od 5000 do 50000 eura, 50000 do 300 000 eura po godišnjoj stopi od 2% za bilo koju osobu.
  Ako vam je potrebna pomoć, molimo vas da nam kažete beskrajni stres plaćanja.
    pošaljite nam e-poštu na ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Marie Alice
  #2 Marie Alice 6 siječanj, 2020, 12:56

  SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
  Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. FACKE
  #3 FACKE 4 siječanj, 2020, 11:27

  tiskovina fake news ml.pavkovića sa praznom “iznutricom” je prokušana laž dotičnog,kao i njegovo “samokomentiranje” (anonimno,ano i td.)

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Anonimno
  #4 Anonimno 3 siječanj, 2020, 00:42

  To nije laž to je istina, a opet je laž. Fake news!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.