“PRVA LJUBAV” TIHOMIRA POP ASANOVIĆA

“PRVA LJUBAV” TIHOMIRA POP ASANOVIĆA

2. veljača, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

Osim solo karijere Popov glazbeni put obilježen je i radom u kultnim sastavima TimeSeptember te bendu Jugoslovenska Pop Selekcija, dok je svoj doprinos dao i kao član bendova, prateći ili session glazbenik legendama naših prostora, Bošku Petroviću, Josipi Lisac, grupi Pro Arte i mnogim drugima. Upravo je najbolje regionalne glazbenike, one s kojima se susretao i s kojima je svirao tijekom svoje karijere, okupio na novom dvostrukom studijskom albumu koji se sastoji od hrvatskih i engleskih verzija pjesama te novog makedonskog glazbenog blaga. Tihomir Pop Asanović & Prijatelji naziv je benda koji je radio na svim pjesmama, a osim Popa u njemu su pjevačica Sabrina Hebiri, gitarist Jani Moder, basist Davor Črnigoj i bubnjar David Morgan.

Gosti albuma su: Vlatko Stefanovski, Dragan Jelić, Radomir Mihajlović Točak, Nenad Čanak, Vedran Božić, Primož Grašič, Amir Gwirtzman, Drago V., Aki Rahimovski, Janez Bončina, Vlado Janevski, Karolina Gočeva, Saša Antić, Tone Tuoro i Vinko Mihić. Album je sniman u Croatia Records studiju u Zagrebu i RSL studiju u Novom Mestu u Sloveniji kod tonskih snimatelja Mateja Gobeca, Gorana Martinca i Maura Širola, a producirao ga je Duško Mandić.

Sjajnu naslovnicu albuma krasi fotografija Popovog sina, Milana Aleksandra Asanovića, dok je likovno oblikovanje radio Ivo T. Montina. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.