PROMOCIJA PRVE ZBIRKE PJESAMA CVIJETE GRIJAK

PROMOCIJA PRVE ZBIRKE PJESAMA CVIJETE GRIJAK

1. travanj, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

Cvijeta - KORICE

U petak 1. travnja u 17 sati, Tkalčićeva 33/1, najavljena je promocija zbirke poezije Cvijete Grijak „Doba limenog teleta“. Na promociji će nekoliko riječi o novom pjesničkom buketu progovoriti Silvija Šesto, ispred naklade Semafora koja je izdala zbirku, a ne poeziju, potom će nekoliko riječi izgovoriti autorica Cvijeta Grijak, dok će stihove izgovarati dramski umjetnik Marko Hergešić.

Uz ugodno druženje bit ćete u mogućnosti objeručke prisvojiti autorske primjerke zbirke poezije „Doba limenog teleta“ Cvijete Grijak, uz zavidno autorsko popuštanje cijene.

„Cvijeta Grijak svoju prvu pjesničku zbirku pod naslovom Doba limenog teleta sadržajno dijeli na tri ciklusa, eksponencijalno ih pokušavajući uokviriti u mudroslovnim „izrekama“ Cicerona, Andrića i Goethea. Nesporno je to poezija u kojoj pjesnikinja lucidno profilira poetiku stiliziranog pripovijedanja a s kojom oplemenjuje alegoriju stvarnosti pri čemu, svakako valja i to spomenuti, ni na trenutke ne osporava perspektivu izražajne filozofske interpretacije lirske opstojnosti u svojevrsnoj afirmaciji sjena i tame našeg podneblja“, o prvoj zbirci Cvijete Grijak napisao je uvaženi Robert Roklicer.T

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.