PREGLEDI PLUĆA I BRONHA ZA BRANITELJE

PREGLEDI PLUĆA I BRONHA ZA BRANITELJE

12. siječanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Gradski ured za branitelje u suradnji s Poliklinikom za bolesti dišnog sustava, nastavlja s organiziranjem specijalističkog pregleda pluća i bronha za hrvatske branitelje i članove obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata s prebivalištem u gradu Zagrebu.

Pregled pluća i bronha ciljano je namijenjen ranom otkrivanju plućnih bolesti te prevenciji najčešćih malignih oboljenja koji čine jedan od najčešćih uzroka smrti prema podatcima koje je Gradski ured za branitelje objavio u Publikaciji „Uzroci smrti hrvatskih branitelja 15 godina poslije“.

Dosadašnji korisnici izražavaju izrazito zadovoljstvo kvalitetom pregleda i kompletne usluge koju dobivaju bez uputnice liječnika i dužeg čekanja.

Zahtjevi za navedeni specijalistički pregled zaprimaju se u Gradskom uredu za branitelje na lokaciji Vodnikova 14, svaki radni dan od 8 do 15 sati, a utorkom i četvrtkom do 18.00 sati, do popunjenosti kapaciteta.

Za sve informacije zainteresirani hrvatski branitelji i članovi obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata mogu se obratiti u Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14, osobno ili na slijedeće brojeve telefona: 01/6166 282 ili 01/6100 389. T

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.