“POSLIJE KIŠE” NOVI NELIN SINGL

“POSLIJE KIŠE” NOVI NELIN SINGL

17. listopad, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

“Netko kao ti” i “Vrijeme je”, prva dva singla mlade i jedinstvene glazbenice Nele, osvojila su radijske postaje diljem Hrvatske i završila na visokim mjestima nacionalnih top lista. Nela je pridobila srca publike i glazbenih kritičara, a novom pjesmom podiže letvicu visoko gore. Nakon lijepih klasičnih pop pjesama došlo je vrijeme za još moderniji pristup koji je 21-godišnjakinju doveo do suradnje s producentom Mihaelom Blumom te Markom Kutlićem na novom singlu „Poslije kiše“. S ovim dvojcem Nela je raspisala aranžman, s Kutlićem potpisuje glazbu, dok iza teksta stoji Aleksandar Čubrilo. Mastering pjesme je radio Igor Ivanović, a pamtljivi i fantastični minimalistički gitarski riff odsvirao je Alen Opačić Hrvat iz Letećeg odreda.

Video spot za novi Nelin singl režirao je Luka Sepčić, a montirao Ivan Bilić. Spot možete pogledati na Nelinom službenom YouTube kanalu ili na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=Btl-CkioM_w

“Poslije kiše” nije samo pjesma o ljudskim i ljubavnim osjećajima, nego i vjerovanju u sebe, pronalasku novog i dostojnijeg života, ostavljanju lošega iza sebe i radovanju susreta s boljim. Jer ipak poslije kiše sunce sja, a u današnjim vremenima svima je potrebno malo više „sunca“ u životima. Nela obasjana ljepotom melodije i porukom pjesme nastavlja svoj put prema vrhu. Jedan od najzanimljivijih novih ženskih vokala otišao je korak dalje, a svojom ustrajnošću i novim, modernijim idejama zasigurno zauzima jedan dobar dio srca hrvatske publike. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.