POSLIJE AMERIKE NA REDU RUSIJA

POSLIJE AMERIKE NA REDU RUSIJA

18. srpanj, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Barakude su svoj nastup u Budimpešti otvorile pobjedom. Amerikanci tako nisu dobili priliku za iznenađenjem, te Hrvatska reprezentacija rezultatski uvjerljivom razlikom 12:7 (3:1, 4:2, 3:1, 2:3) odnosi prve bodove u svojoj skupini “D”.

– Odlično odigrana utakmica, neću reći fenomenalno jer prostora još ima, ali odlično odigrana utakmica. Zadvovoljan sam prikazanom igrom, kako u obrani tako i u napadu. Prva utakmica je na ovakvim natjecanjima uvijek teška, vidjeli ste i sami da u datom trenutku kada počne pressing igre preko glave, postaje izuzetno teško igrat. Ali znali smo odreagirat na sve. – rekao je izbornik Ivica Tucak.

Ponajbolji igrači utakmice bili su Luka Lončar i Javier Garcia s po četiri ostvarena pogotka, dok su ih sljedili Ante Vukičević s dva pogotka, te Loren Fatović i Maro Joković s po jednim pogotkom.

– Bio je to i težak protivnik i otvaranje, te vrlo bitna utakmica za nas. Mislim da su sljedeće dvije momčadi kvalitetom nešto slabije nego ova, smatram da bi to trebali pobjediti da bi preskočili osminu finala i pripremali se za četvrtfinale. – razmišljanje je reprezentativca Ante Vukičevića.

Sljedeću utakmicu reprezentaciju očekuje u srijedu kada u 13:30 s izravnim prijenosom na HRT 2 uskaću u bazen protiv ruske reprezentacije.

– Rusija sada postaje najvažnija utakmica turnira. Sve što je bilo prije zaboravljamo, fokus je na utakmicu s Rusijom, želja nam je zadržati ovaj nivo igre koji smo imali. Pokušati ću kao trener rotirati što veći broj igrača, kako bismo održali potrebnu svježinu za kasnije, a i zadržali optimalnu formu. – pojasnio je izbornik. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.