POKLON BONOVI U DUMAČAMA

POKLON BONOVI U DUMAČAMA

9. srpanj, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Poklon bonove obiteljima Hrvata prognanih s Kosova uručit će u srijedu, 12. srpnja u 10.30 sati u Dumačama, sisački biskup Vlado Košić i vodstvo biskupijskog Caritas.

Sastanak sisačkog biskupa Vlade Košića s predsjednikom mons. Franjom Ćukom, ravnateljicom Kristinom Radić te članovima Upravnog vijeća biskupijskog Caritasa održan je u petak 7. srpnja u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku, na temu: pomoć stanovnicima naselja Dumače.

Naime, nakon što je ministar državne imovine Goran Marić 14. travnja o.g. prognanicima s Kosova podijelio ključeve, biskup je 12. svibnja organizirao donatorski ručak te je do danas od više donatora prikupljena pomoć u iznosu od 172 000 kuna. Biskupijski je Caritas do sada u više navrata prevezao u Dumače nekoliko donacija polovnog namještaja te u iznosu od 16 700 kuna kupio i darovao laminat i keramičke pločice za potrebne obitelji.

Na sastanku je zaključeno da će se za 150 000 kuna, prikupljenih donacija, od tvrtke PRIMA Commerce kupiti namještaj, a potrebnim obiteljima darovat će se poklon bonovi u vrijednosti od 2 000 do 7 000 tisuća kuna kojima će sami moći izabrati najpotrebnije za svoj dom. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.