PODCAST VELEBIT U OSIJEKU

PODCAST VELEBIT U OSIJEKU

20. lipanj, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

Podcast Velebit je organizirao svoju tribinu u Osijeku. Odmah na početku tribine nastupio je glavni urednik portala Tjedno, glumac i voditelj Podcasta Velebit Dražen Stjepandić, koji je i autor humoristične monodrame ‘U Lijevoj našoj, a koja je nastala kao adaptacija tekstova kolumni Zvonimira Hodaka. Nakon njega je stand up komičar, također i voditelj Podcasta Velebit i Dnevnog SHOWiniste Domagoj Pintarić u svojim britkim i duhovitim komentarima analizirati aktualne apsurde društvene i političke situacije u Hrvatskoj.
Na kraju je Marko Jurič predstavo ‘Podcast Velebit’ i ‘Projekt Velebit’ kao ideju, inicijativu i alternativni medij u Hrvatskoj, kojemu nije svrha samo bilježiti zbivanja, nego analizirati i utvrditi gdje se Hrvatska nalazi i kojim putem treba krenuti 25 godina nakon osloboditeljskog i pobjedničkog Domovinskog rata.
Tribina se uživo prenosila na YouTube kanalu ‘Projekta Velebit’ i preko sustava društvenih mreža i portala.
Tribina je održana u srijedu 19. lipnja 2019. sa početkom u 18.00 sati
u prostorijama Centra za profesionalnu rehabilitaciju u Osijeku, Tadije Smičiklasa 2 (Tvrđa).
Podcast Velebit je prvi nacionalni internetski format koji analizira društvene i političke aktualnosti. Voditelji su Marko Ljubić, Dražen Stjepandić, Janja Franko, Marijan Križić, Domagoj Pintarić, Tomislav Sunić i Marko Jurič. Suradnik iz Australije Dinko Dedić. Realizator Boris Beribak.

CIJELU TRIBINU MOŽETE VIDJETI OVDJE:

T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.