PISMO PLENKOVIĆU: NE TREBA NAM TAKAV HDZ

PISMO PLENKOVIĆU: NE TREBA NAM TAKAV HDZ

11. ožujak, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Zar srpska manjina nema ni jednog drugog člana, zar se baš za sve treba pitati jednog notornog Pupovca, koji ništa drugo ne radi nego prenosi ono što su mu napisali ili nacrtali u Beogradu ili Banjoj Luci? U medije, a poglavito na Hrvatsku radioteleviziju (HRT), kad je srpska manjina u pitanju, također ne zovu nikog drugog nego – Pupovca! Ako im se slučajno dogodi da pozovu nekog drugog taj prvo odmah „opali“ po Pupovcu i više ga nikada ne zovu

Napisao: Mladen Pavković

Poštovani gospodine Plenkoviću,

u zadnje vrijeme mnogi se pitaju – što će nam takav HDZ-e? Naime, ako prva i najjača hrvatska politička domoljubna stranka, čiji je osnivač dr. Franjo Tuđman, mora i treba zavisiti od jednog notornog političara ili bolje rečeno politikanta Milorada Pupovca, od njegova jednog ili tri glasa, onda bolje da ode u opoziciju, dok se ne vrati na ono što je bila početkom devedesetih.

Taj i takav Milorad Pupovac jeste Srbin, ali on ne predstavlja srpski narod u Hrvatskoj, ili bolje rečeno uz njega su manje-više oni koji su od njegova „rada“ imali i imaju određene koristi. Dakle, neznatna manjina.

Inače, kad se govori o srpskim problemima ili Srbima koji su prihvatili Hrvatsku kao svoju domovinu, jeste li možebitno čuli da o tome daje izjave ili drži konferencije za tisak netko tko se ne zove kao on? Zar srpska manjina nema ni jednog drugog člana, zar se baš za sve treba pitati jednog notornog Pupovca, koji ništa drugo ne radi nego prenosi ono što su mu napisali ili nacrtali u Beogradu ili Banjoj Luci?

U medije, a poglavito na Hrvatsku radioteleviziju (HRT), kad je srpska manjina u pitanju, također ne zovu nikog drugog nego – Pupovca! Ako im se slučajno dogodi da pozovu nekog drugog taj prvo odmah „opali“ po Pupovcu i više ga nikada ne zovu.

Ovaj političar po zanimanju navodno već ima niz kaznenih prijava, od poslovanja s Teslinom bankom, pa do udruge Srpskog narodnog vijeća, ali još nijednom nismo čuli ili čitali da ga je Državno odvjetništvo pozvalo na neki razgovor, a kamoli podiglo barem jednu kaznenu prijavu. S druge pak strane slušamo kako je on taj koji „naređuje“ Državnom odvjetništvu!?

Politički fenomen

Poštovani gospodine Plenkoviću. Kako netko može biti član vladajuće koalicije, ako kao on ne priznaje hrvatske zakone, ne priznaje hrvatske branitelje i stradalnike, ne priznaje Domovinski rat, a još manje srbijansku agresiju na Republiku Hrvatsku?

Jedino što voli i protiv čega ništa nema je – hrvatska kuna!

Čak je i neki Veljko Džakula, koji je u vrijeme rata bio na strani zločinačke SAO Krajine, imao hrabrosti doći u Knin, na jednu obljetnicu Vojno redarstvene operacije Oluja 95, a ovaj koji je vama „desna ruka“ ne će i ne može otići ni na grob prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i zapaliti svijeću!

A s vama je u političkoj koaliciji!

Inače, složili se mi ili ne, ovaj je čovjek politički fenomen. Uvijek je bio i uvijek će biti u političkom vrhu. To što može on to vjerojatno ne može ni jedan političar u svijetu.

Naime, njegov šef u Hrvatskoj je Vojislav Stanimirović, koji je bio u srpskoj okupacijskoj vojsci u Tovarniku i Vukovaru, pa čak i ratni gradonačelnik okupiranog Grada Vukovara i ravnatelj vukovarske bolnice koja se tada zvala sv. Sava!

Možete li zamisliti da je u izraelskom parlamentu netko tko je bio aktivni njemački vojnik u II. svjetskom ratu i koji se borio protiv istrebljenja Židova?

Možete li zamisliti da takvom čovjeku Izrael omogući da ima svoju udrugu ili političku stranku, da je obilno financira, pa čak da mu omogući da usred Jeruzalema ili Tel Aviva objavljuje svoje novine u kojima se i dalje bori protiv Židova?

Ne, to ne može biti u Izraelu, ali ni u jednoj drugoj zemlji, osim u – Hrvatskoj!

Što će nam HDZ ako ne možemo bez Pupovca?

Ako je on toliko moćan i sposoban ukinute mu, za početak, barem obilnu financijsku potporu, odnosno to što dajete njemu dajte Srbima koji su istinski prihvatili Hrvatsku kao svoju Domovinu, pa da vidimo koliko će se dugo održati!

Moraju mučati

Pupovac je zahvaljujući spregama i vezama, osobito s Hrvatima, koji nisu ništa bolji od njega, uspio uvesti „diktaturu“ i među Srbima. Svi ga se boje, pa malo tko ima „muda“ da i nešto javno kaže. Čak je uspio, da ti pamet stane, ušutkati i oko deset tisuća Srba koji su se u vrijeme hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata borili na našoj, pobjedničkoj strani!

Vjerojatno ste primijetili da se taj čovjek neprestano vraća u II. svjetski rat, da slavi sve značajnije obljetnice. Osobito je žestok prema zločinima koji su učinjeni u NDH, odnosno Jasenovcu.

Kad ste ga čuli da je govorio o zločinima Srba u Vukovaru, Škabrnji, Kninu, Saborskom, Pakracu, Gospiću, Lipiku, Sisku, Voćinu, Zadru, Šibeniku ili pak Dubrovniku? Je li ikada spomenuo da su u Srbiji postojali zločinački logori ili pak da ni jedna granata u Domovinskome ratu nije pala na tu zemlju?

A kako se tek odnosio ili odnosi prema generalima hrvatske vojske ala Gotovina i Markač, ili pak onima koji su nevino proganjani, a borili su se za Hrvatsku?

Žalosno je što članovi HDZ-a moraju trpjeti takvog koalicijskog partnera, što zbog stranačke discipline moraju mučati, kao da imaju flaster na usnama.

Da, gospodine Plenkoviću, toliko toga ste uspjeli riješiti u ova teška vremena, pa riješite već jednom i taj „jedan glas“.

Nismo se borili da nam pupovci određuju sudbinu! T

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. merle
  #1 merle 13 ožujak, 2018, 15:38

  plenković JE SVE ONO ŠTO JE LOŠE I IZOKRENUTO I ŠTO SE DOGAĐA U HDZ-u I ON JE RAK RANA NEKADA ŠNJEG(MISLIM TUĐMANOVSKOG HDZ-a) JER JE POVEO STRANKU U POTPUNO POGREŠNOM PRAVCU KOJI NEMA NIKAKVE VEZE SA DEMOKRŠČANSTVOM VEĆ SKREČE PREMA liberalizmu ŠTO JE POTPUNO STRANO OVOJ STRANCI!!! JA JOŠ UVIJEK SIMPATIZIRAM KARAMARKA I PITAM SE TKO JE plenkovića UOPĆE IZABRAO I USTOLIČIO JER VEZAVŠI SE UZ notornog pupovca i minizirane strankice hns IZGLEDA DA JE ON PODMETNUTO “KUKAVIČJE JAJE” briselski poslušnik koji ŽELI JEDNOSTAVNO LIBEREZIRATI HDZ I TO MU NIKAKO NE SMIJEMO DOPUSTITI!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Black Jack
  #2 Black Jack 12 ožujak, 2018, 19:02

  Plenky je na odlasku!
  Za Narod su izmislili spin, te će ga radi instanbulske izmjeniti!
  Prava istina zašto odlazi Plenky je Ugovor sa Kinezima koji će graditi Pelješki Most!
  I zbog toga če ga Most srušiti sa trona.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 12 ožujak, 2018, 17:39

  Sve čestitke g. Pavkoviću. Gdje su udruge iz Domovinskog rata? Šuteeeeee.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. anno
  #4 anno 12 ožujak, 2018, 17:34

  Pripadnici svih Hrvtaskih stranaka – UJEDINITE SE pod jednim BARJAKOM.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. zX
  #5 zX 12 ožujak, 2018, 09:57

  plency-boy je iliminat pripravnik
  /početnik,soroš-juncerov agent za “transformaciju# HDZ i Hrvata,i NETKO mu treba reći “odjebi” idi se i dalje u brux štipati…

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Vukovarac
  #6 Vukovarac 12 ožujak, 2018, 09:05

  Bravo Pavkoviću. Vidjet ćeš da većina portala ovo neće objaviti, jer su pod kapom hdz-sdp.Neće se javiti ni branitelji. Većina portala samo izigrava da su “nezavisni” kao i Bujica. Samo naprijed, ratni druže.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Ante Matić
  #7 Ante Matić 12 ožujak, 2018, 07:49

  Pavkoviću!
  Ujde ti vuk magare ! Treba napraviti veliku kolaciji, da se udruže HDZ i SDP. jer to su dva ogranka Komunističke partije SR Hrvatske, s tom razlikom da je HDZ državotvoran bio i slobodnu državu Hrvatsku,a SDP za jugo kofederaciju. Treba taj i takav SDP renoivirat, hrvatski usmjerit, “prevaspitat”… u tom slučlaju Pupovac bi otipšao u pi…materinu.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.