PILSELOV POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA

PILSELOV POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA

5. siječanj, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Pilsel za uvaženu Grabar –Kitarović ističe i da je „gadura koja svojim ponašanjem potvrđuje da je u potpunosti neiskrena, da ne cijeni ni građane ni zemlju koju predstavlja i da živi u potpuno parazitskom odnosu prema svima nama“. Osim što je „gadura“ ona je i “nepromišljena, plitka, dekoncentrirana, nebulozna, agresivna i zlobna, vrlo opasna i sebična osoba, elementarna nepogoda, sklona estradnim ekshibicijama, da ne prestaje lupetati kao kakva sponzoruša bez škole i manira, da je okupila hrpu bezveznjaka u svom Predsjedničkom uredu, da sramoti instituciju šefa države i Republike Hrvatske, da neprestano vodi našu politiku iz poraza u poraz“

Napisao: Mladen Pavković

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.(UHBDR91.), na čijem sam čelu, podnijela je kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske (DORH) protiv kontraverznog hrvatskog (?) novinara Drage Pilsela, zbog klevetanja, vrijeđanja i omalovažavanja predsjednice Republike Hrvatske, cijenjene i uvažene gospođe Kolinde Grabar-Kitarović, a koje je iznio u pamfletu s naslovom „Marija Antoaneta s Pantovčaka nam se cereka iz SAD-a“ (Autograf, 2. siječnja 2017.).

Govor mržnje

Riječ je o ekstremnom ljevičaru, mutne prošlosti, koji je početkom devedesetih došao u Hrvatsku iz Argentine, najvjerojatnije „po zadatku“, i koji iz tjedna u tjedan na svom portalu, blati sve i sva što „hrvatski diše“, uvjeren da njemu nitko ništa ne može. A on je sredinom studenoga prošle godine kazneno prijavio glavnog urednika portala Dnevno hr., zbog navodnih uvreda i kleveta prema njegovoj malenkosti. Tada je uz ostalo napisao i ovo: „Pozivam sve kolege i kolegice novinare i novinarke da udružimo snage, da tužimo svakoga tko promiče govor mržnje na ovako brutalan način i da pokažemo da nam je stalo do Ustava, do slobode i do dostojanstva naše profesije“.

Da, to je sročio Drago Pilsel, kad se on našao „na meti“ onih koji su kritizirali neke njegove pamflete, zapravo iznošenje mržnje!

Kao prvo, već smo postavili pitanje: tko je zapravo taj čovjek? Tko ga plaća i za čije interese kontinuirano iznosi klevete i laži o Hrvatskoj, Hrvatima, Domovinskome ratu i o brojnim drugim sličnim temama?

Gospođa Kolinda Grabar – Kitarović je predsjednica Republike Hrvatske. Osobito je, za razliku od ovog novinarskog parazita, cijene i uvažava većina hrvatskih branitelja i stradalnika, a on, on (sic!) o njoj piše kao da su zajedno „tikve sadili“! Na taj način nije je samo povrijedio i uvrijedio kao osobu, kao ličnost, već prije svega kao instituciju, instituciju predsjednice Republike!

Naime, kakva je to aktualna hrvatska predsjednica, kako kaže ovaj novinarski manipulator, koja „već drugu godinu za redom Novu godinu dočekuje u SAD-u, okreće leđa građanima, osobito onima koji su je birali (Pilsel je sigurno nije,op.a.), i u maniri Marije Antoanete se cereka siromašnima u lice, jer, vidi nju, ona si može priuštiti, pitaj Boga na čiji račun, da joj rit vidi puta“.

Nije li to kleveta i uvreda i omalovažavanje, bez ijednog dokaza?

Iz poraza u poraz

Zatim ističe da je „potpuno bezosjećajna prema ljudima u potrebi, prema onima koji unatoč slabim plaćama služe i dežuraju, prema vojnikinjama i vojnicima kojima zapovijeda (…), koja ne želi da se čitavi i zdravi vrate kući (sic!) ako su u misijama poput one u Afganistanu, prema policiji i vatrogascima, HGS-u, civilnoj zaštiti, prema radnicima u zdravstvu….“. On (tko je on?) potom za nju kaže da „pokazuje prezir i tvrdoću srca: „Gladni su, neka jedu kolače“, čuje se iz Amerike“.

Dakle, on, on zna da je to predsjednica rekla!

Naziva je „neodgovornom vrhovnom zapovjednicom lišenu svakog osjećaja i morala“, a za njezine suradnike kaže da su „debili na Pantovčaku“. (!?) Ona je za ovog novinarskog „debila“, (a kako ga drugačije nazvati, „nebitna i bezvezna da nitko i ne pita za nju“, a također joj poručuje da bi svima bilo bolje da i ostane u SAD-u, što nije ništa drugo nego poruka da se „istjera legalnu predsjednicu RH iz države koju predstavlja!“.

Pilsel za uvaženu Grabar –Kitarović ističe i da je „gadura koja svojim ponašanjem potvrđuje da je u potpunosti neiskrena, da ne cijeni ni građane ni zemlju koju predstavlja i da živi u potpuno parazitskom odnosu prema svima nama“. Osim što je „gadura“ ona je i “nepromišljena, plitka, dekoncentrirana, nebulozna, agresivna i zlobna, vrlo opasna i sebična osoba, elementarna nepogoda, sklona estradnim ekshibicijama, da ne prestaje lupetati kao kakva sponzoruša bez škole i manira, da je okupila hrpu bezveznjaka u svom Predsjedničkom uredu, da sramoti instituciju šefa države i Republike Hrvatske, da neprestano vodi našu politiku iz poraza u poraz“.

Ako to nije uvreda i kleveta, ako to nije govor mržnje, onda što je?

Državno odvjetništvo je na temelju ovog „proglasa“ već trebalo pokrenuti krivični postupak protiv ovog očito bolesnog „psihopate“, tim više što za razliku od ovog slučaja pokreće postupke i za gotovo bezvezne predmete. Ako ne reagira – jao si ga nama! T

Pilsel na kraju kao šlag na kremu dodaje i ovo: „Hrvatska predsjednica je inkarnacija onog najgoreg što u Hrvatskoj moramo napustiti: bezobrazluk, nepoštivanje drugih, nestručnost, licemjerstvo i nedostatak sućuti!“.

Drugim riječima, to znači da su građani Hrvatske na demokratskim izborima izabrali „luđakinju“ za koju, prema ovom tipu, ne može se naći ni jedna lijepa riječ.

Tko je tu lud?

Državno odvjetništvo treba i mora reagirati, jer ako to ne učini već sutra možebitno nešto slično na Pilselovom portalu može se naći neki sličan pamflet nekog tko „služi u Vrapču“, ali i taj bi za razliku od njega, vjerujte, imao mnogo više kulture u javnom obraćanju – prvoj dami Hrvatske! T

9 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Rafael
  #1 Rafael 30 siječanj, 2017, 15:42

  Taj je dokazani idiot svađama prekinuo sva prijateljstva u drugoj domovini Argentini i Južnoj Americi, gdje se ponašao poput Stipe Mesića i Ive Udbaša Josipovića Zmije. Jedan jedini primjer, onaj potomka endehazijskih dužnosnika Tomislava Frkovića, najrječitije govori o retardosu Jovanu, Dragutinu, Carlosu etc. Pilselu. I takvom je Andrea Zlatar odobravala hrvatski novac za “Autograf”, a držim i antihrvatska Mina Obuljen. Sačuvaj nas Bože četnika Pupavca, Stanimirovića, Stazića, Markovine, Klasića, Jakovine, Pusićke i Zorana, sve bagre antihrvatske…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. za dom spremni
  #2 za dom spremni 11 siječanj, 2017, 09:18

  dragec slabo te instruira ivo yusipović

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. jure
  #3 jure 11 siječanj, 2017, 09:15

  pilsel je stari suradnik udbe,što o njemu može ćovik kazat pametnoga..niš koristi..

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. samo split
  #4 samo split 5 siječanj, 2017, 17:32

  to govno židovsko zna je žicat novce za mamu da dođe u hrvatsku da dođe na grob njegovom bratu koji je da život za hrvatsku a sad pljuje po njoj,šta reči govno,za dom spremni.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Budala
  #5 Budala 5 siječanj, 2017, 17:10

  Što dajete toliko prostora na portalu budaletini iz Argentine.
  Njega treba ignoriat

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Ante
   Ante 5 siječanj, 2017, 23:07

   Bravo, bravo, bravo. Već je netko trebao reći tom argentinskom, neću reći što, dosta. Čestatam autoru na ovom komentaru.

   Odgovorite na ovaj komentar
 6. Pancho
  #6 Pancho 5 siječanj, 2017, 11:50

  Pilsel je argentinski kompa od Stiera

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Ksantipa
  #7 Ksantipa 5 siječanj, 2017, 08:16

  Gospodin Pilse stoji iza svojih riječi, koje možda nisu primjerene za instituciju na kojoj je trenutno KGk, ali su indikativne i pokazuju dokle smo dogurali, kako se od nas prave budale, kako se izigrava demokracija i radi šro god tko, kada hoće, naročito predsjednica, bez ikakve odgovornosti. Takvo nešto ne radi niti engleska kraljica. Mi još uvijek nismo monarhija, prije bih rekla protektoratili važnageostrateška točka Zapadu i Istoku, ali samo točka.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.