PERO ĆORIĆ JE PROVOKATOR,  A NE PRAVAŠ

PERO ĆORIĆ JE PROVOKATOR, A NE PRAVAŠ

19. veljača, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

Pero-Ćorić

Autohtona – Hrvatska stranka prava nije iznenađena prijedlogom i izjavom tajnika i saborskog zastupnika HSP AS ( HDZ podružnica ) Pere  Ćorića koji je rekao da Ministrastvo branitelja  je neprihvatljivo i da ga treba ukinuti.
Osim te,  za nas neprihvatljive izjave,  Pero Ćorić je izjavio da je Ministarstvo branitelja služilo za potkusurivanje političkih ambicija i uhljeba.
Ova izjava je dno dna političke kulture čovjeka,  koji je politički ambiciozan i uhljeb,  koji se dokopao mjesta saborskog zastupnika preko HDZ-a. Da nije bilo HDZ-a nikada ne bi mogao izjavljivati ovakve podmukle izjave protiv hrvatskih branitelja jer nikada ne bi postao zastupnik u Hrvatskom državnom saboru.
Moramo podsjetiti da je upravo HSP AS ( HDZ  podružnica ) u Vukovaru na Gradskom vijeću podržala uvođenje ćirilice u tom gradu.
Mediji su  njegovu izjavu prenjeli kao izjavu pravaša. Pero Ćorić nije pravaš! Pero Ćorić ima zlatnu iskaznicu HDZ-a! Pero Ćorić je 2003. godine došao u redove Đapićevog HSP-a po zadatku da uništi izvorne pravaše, da uništi ideologiju pravaške misli dr. Ante Stračevića, da kompromitira pravaštvo svojom sluganskom politikom. Pero Ćorić je provokator hrvatskih branitelja!
Autohtona – Hrvatska stranka prava 100 % je uz hrvatske branitelje i protivi se pokušaju ukidanja Ministarstva hrvatskih branitelja. Hrvatski branitelji su stup hrvatskog društva, hrvatski branitelji su stvorili HRVATSKU DRŽAVU!
Bog i Hrvati! Za dom spremni!
Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.