SADA JE VUČIĆA, VULINA I PUPOVCA STVARNO DOSTA

SADA JE VUČIĆA, VULINA I PUPOVCA STVARNO DOSTA

2. rujan, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Izjave srbijanskog ministra obrane ne mogu se javno iznositi ako se s njima ne slaže i cijeli srbijanski politički vrh na čelu s Aleksandrom Vučićem. Svatko tko drugačije misli, u krivu je. Iz ovih se teških političkih  laži i obmana  itekako vide i svi potezi jednog notornog Milorada Pupovca. Stoga, nema se više što čekati – hrvatski veleposlanik u Srbiji treba biti odmah povučen u Zagreb, a Hrvatska mora do daljnjega „zalediti“ sve političke odnose sa Srbijom. Također očekujemo da Vlada Republike Hrvatske raskine koaliciju s SDSS-om, odrekne se Pupovca, jer ako se ništa od toga ne dogoditi onda neka nas Srbi i dalje “pljuju i gaze“, drugo nismo ni zaslužili

Napisao: Mladen Pavković

Nakon najnovije izjave ministra obrane Republike Srbije Aleksandra Vulina (portal Politike, nedjelja, 1.9. 2019.) da hrvatska predsjednica laže da su „Hrvati dali najveći doprinos nad fašizmom, da ona može lagati cijeli svijet, ali da Srbi i Hrvati znaju da su Hrvati uvjereno i do posljednjeg dana bili uz naciste“, zatim da se hrvatski zločini u Jasenovcu i Jadovnu gade i Nijemcima te da se Kolindinih laži gadi svaki antifašist, što je poručio je Vulin, Hrvatska itekako treba razmisliti što i kako dalje.

Upitao je Vulin

Također je rekao da se Kitarović još uvijek „ne može otrijezniti od pijanstva na proslavi zločinačke akcije Oluja“ i da se samo tako može objasniti njena izjava da su Hrvati dali najveći doprinos pobjedi nad fašizmom.

„Kazati takvu gadost može samo sljedbenik Pavelića koji uživa da se  ruga žrtvama ustaških koljača (…) Hrvatska država na svoju sramotu i užas slobodnog svijeta 80 godina kasnije još se uvijek ne želi odreći ustaškog režima. Kolinda Grabar Kitarović je polagala vijence na grobove ustaša u Bleiburgu. Jesu li to bili antifašistički borci, je li Jasenovac doprinos Hrvata borbi protiv fašizma“, upitao je Vulin.

Zamjerio je hrvatskoj predsjednici i što je na obilježavanju 80. obljetnice početka II. svjetskog rata u Poljskoj rekla da je u antifašističkoj borbi sudjelovalo više od pola milijuna Hrvata, a što je prenio portal Index.

Srbijanski politički vrh

Ove i ovakve izjave srbijanskog ministra obrane ne mogu se javno iznositi ako se s njima ne slaže i cijeli srbijanski politički vrh na čelu s Aleksandrom Vučićem. Svatko tko drugačije misli, u krivu je. Iz ovih se teških političkih  laži i obmana  itekako vide i svi potezi jednog notornog Milorada Pupovca. Stoga, nema se više što čekati – hrvatski veleposlanik u Srbiji treba biti odmah povučen u Zagreb, a Hrvatska mora do daljnjega „zalediti“ sve političke odnose sa Srbijom. Također očekujemo da Vlada Republike Hrvatske raskine koaliciju s SDSS-om, odrekne se Pupovca, jer ako se ništa od toga ne dogoditi onda neka nas Srbi i dalje “pljuju i gaze“, drugo nismo ni zaslužili. Nu, u svemu tome postavlja se i pitanje- što na sve to što nam rade Srbi kažu oni kojih više nema, a koji su uz žive hrvatske branitelje najzaslužniji za stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države?

Na ovakvo teško i neodgovorno vrijeđanje, klevetanje i podmetanje  hrvatskoj predsjednici i zapovjednici Oružanih snaga RH ne bi pristala ni jedna država na svijetu, a zašto pristaje Hrvatska koja je nema tome dugo izašla iz rata (kao pobjednica!) pitanje je svih pitanja. T

20 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Africka Kuga u Srbiji
  #1 Africka Kuga u Srbiji 10 rujan, 2019, 19:13

  Mozda je srbijanske drzavne i politicke velikane ipak zahvatila africka svinjska kuga

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Maria Guadalupe
  #2 Maria Guadalupe 7 rujan, 2019, 02:13

  Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
  Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Zabrana terorizma
  #3 Zabrana terorizma 6 rujan, 2019, 11:09

  Nakon izjave SDSS-ovog Milorada Pupovca, koji je današnju Hrvatsku usporedio s NDH, nastavljaju se reakcije i osude njegove izjave.

  Darinko Kosor (HSLS) jučer je rekao da neće više biti koalicijski partner sa SDSS-om ako Pupovac zaista stoji kod svoje izjave. Rekao je da očekuje da Pupovac na idućem koalicijskom sastanku partnerima objasni svoje stavove.

  Reagirao je i čelnik HDSSB-a Branimir Glavaš, koji također smatra da Pupovac mora objasniti svoje izjave, piše Novi list.

  ‘Mi smo također zatražili Pupovčevu ispriku, a nje još nema. Očekujem stoga da se o tome raspravlja na koalicijskom sastanku i da nam Pupovac, ako dođe, kaže zašto stavlja znak jednakosti između Hrvatske i NDH’, rekao je Glavaš za Novi list i dodao da nema ništa protiv SDSS-a, no da je vrijeme da se Pupovac konačno makne iz politike i prepusti to mlađim članovima SDSS-a. Njega bi valjalo zatvoriti, a teroristicku stranku zabraniti, misle mnogi Hrvati.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Svijetlost
   Svijetlost 13 listopad, 2019, 01:02

   Pupavac je zlocinac i njega triba poslati u njegovu Srbiju i neka tamo kmeci ! On nama nije potriban u Nasoj lijepoj Hrvatskoj da nam je gadi i prlja.

   Odgovorite na ovaj komentar
 4. Zabranite
  #4 Zabranite "Srbobran" 6 rujan, 2019, 10:43

  U Facebook grupi Riječka enciklopedija – Fluminensia, koja broji gotovo 30 tisuća članova, Milinović je postavila screenshot teksta iz Novosti ” koji govori o nekoliko zadnjih napada na Srbe, između ostalog i o incidentu koji se dogodio na Viškovu između Dobrivoja Arsića i Matka Škalamere. Milinović je dala sugestiju da bi Riječani trebali organizirati peticiju za ukidanje Vladinog financiranja Novosti ‘jer ovo (pisanje Novosti, op. a.) već svakom normalnom Riječaninu pomalo uzrokuje duševne boli’. Paralelno s ovom objavom, na svom profilu je iskazala nadu da će Škalamera tužiti Novosti ‘jer ga i dalje blate neovisno o tome što se otkrilo u slučaju Dobrivoja Arsića’. Ovom zahtjevu, Bogu hvala, orjunasi, antife i cetnici “Srbobran/Novosti”, jako se cude.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Pakracki cetnik Stazic
  #5 Pakracki cetnik Stazic 6 rujan, 2019, 09:59

  Zagrebu je 3. septembra potpisan ugovor o kupovini kuće u centru Pakraca za potrebe srpske zajednice u gradu. Kuću je za 185.000 kuna sredstvima programa za kapitalnu izgradnju kupilo Srpsko narodno vijeće, a koristit će je manjinsko vijeće i srpske organizacije, ali i svi pripadnici srpske zajednice u gradu.

  – Do sada nismo imali svoj prostor u vlasništvu i lijepa je vijest da će još jedna kuća u centru grada biti uređena u narednom periodu. Zapravo, ovo je prvi put nakon više od sto godina da Srbi u Pakracu imaju svoj prostor za društvene, kulturne i političke aktivnosti, rekao je za Novosti predsjednik VSNM-a Požeško- slavonske županije i zamjenik gradonačelnice Pakraca Nikola Ivanović. Sad ce lepo, bre, da se i pakracko-lipicki cetnici razmeste, s njima i antife, mozda i Nenad Stazic, kojega je zaobisao “slamperaj” branitelja. Smece abortirano.ZDS!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. pepe
  #6 pepe 4 rujan, 2019, 16:02

  Glupi pavkoviću, ta tvoja “zapovjednica” se cmače sa četnicima vučićem i tomom. A imaš i svoje glupave podržavatelje, čitače svojih kretenarija.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Vlade u Kirinu
  #7 Vlade u Kirinu 4 rujan, 2019, 07:28

  Nanese li vas kojim slučajem put u kirinska brda, južno od Vrginmosta na Kordunu, zaboravite na bilo kakvu suvremenu navigaciju i tehnološki napredne programe i aplikacije: stotine prašnjavih puteljaka, staza i bogaza u njima nije evidentirano, a neće vam baš vrijediti ni staro vojničko i planinarsko pravilo ‘Kartu čitaj i seljaka pitaj’ – jer posljednjih ondje uopće nema! U draču obrasle i zasvagda napuštene kuće i imanja sastavljena mahom od ruševina i nerapoznatljivih nakupina građe nijemi su svjedoci nekadašnjeg života u selu Kirin i oko njega.

  Teško je stoga reći da smo u toj pustoši ipak otkrili 72-godišnju Danicu Šašić, jer na nju smo jednostavno ‘naletjeli’ lunjajući pješice predjelom do kojeg nijedno vozilo ne može: živi sama u trošnom kućerku već desetak godina, otkako joj je umro suprug Vaso. Tu i tamo posjete je njihove kćeri, Zorica koja živi i radi u Rovinju i Mara koja se s obitelji skrasila u Karlovcu. Čitav je Daničin život tako danas sveden na čekanje da joj dođu djeca i unuci o kojima valjda ne prestaje razmišljati ni u snovima. Nasao vrli svetosavski glasonosa Vlade babu Danicu u kordunskom Kirinu. Mlatarao je, veli, uokolo i nabasao na nju. Je li pronasao i mjesto na kojem je srusen ruskom raketom skoncao hrvatski pilot Miroslav Peris. S mikrofonom u ruci i pred video/kamerom pokretanom na palentu, stravican trenutak komentarisao je abolirani cetnik i gnerelani sekretar SDSSa Boro Rukman. Sto ti je yadovoljstvo, vidjeti covjeka u komadima. To moye samo mrynjom opijeni kreten i k tome srbin.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Posrbica partiyanolog Hrvoje
  #8 Posrbica partiyanolog Hrvoje 3 rujan, 2019, 08:48

  Prije točno pet godina predstavnik Koordinacije židovskih općina u Hrvatskoj, rabin Luciano Moše Prelević, odlučio je bojkotirati sjednice Povjerenstva za istraživanje, uređenje i održavanje vojnih groblja, groblja žrtava Drugog svjetskog rata i poslijeratnog razdoblja pod ingerencijom Ministarstva hrvatskih branitelja. Obrazlažući razloge za bojkot tijela čiji je bio član, Prelević je Novostima izjavio da se Povjerenstvo bavi samo ‘komunističkim zločinima’ i da je jedan od ciljeva njihova rada osuda komunističkog režima, što je po njegovom mišljenju preopširno i ne govori ništa, dok ‘u žrtve spadaju i vojnici NDH koji se nisu predali, i poslijeratni ustaški križari i teroristi, pri čemu ne znamo je li riječ o zločinu ili poginulima u borbi, je li bilo kakvog suđenja ili nije’. Prelevićev komentar o radu Povjerenstva iz kojeg je u međuvremenu istupio može se bez ikakve korekcije primijeniti na prošlotjednu državnu komemoraciju za 294 tijela koja su pokopana u Gračanima. Nakon što je spomenuto Povjerenstvo godinama nadgledalo pretraživanje 11 tisuća metara kvadratnih, na tome su području ekshumirani ostaci tristotinjak stradalnika. Iako okarakterizirane kao žrtve zločinačkog karaktera komunističkog sustava, nijedna osoba nije identificirana, niti je to, po svemu sudeći, bila namjera hrvatske vlade. Tek je spomenuto da su na brojnim kosturima pronašli prostrijelne rane koje sugeriraju likvidaciju. Suprotno tome, raspoloživi povijesni izvori kazuju da je Republika Hrvatska opet dobrim dijelom odala počast ustašama, a možda i nacistima, koji su poginuli u sukobu s partizanima ili su likvidirani nakon zarobljavanja.

  Iako su posmrtni ostaci okarakterizirani kao tijela žrtava zločinačkog karaktera komunističkog sustava, nijedna osoba nije identificirana, niti je to, po svemu sudeći, bila namjera Vlade

  Kao jedini izvor informacija za okolnosti stradanja pokopanih, ministarstvo Tome Medveda je na svojim stranicama navelo ‘zapise gospodina Miroslava Haramije’, prema kojima se ‘u masovnim i pojedinačnim grobištima na području Gračana nalazi 738 osoba ubijenih u svibnju 1945. godine’. Lokalne oslobodilačke vlasti zadužile su u navedenom razdoblju Haramiju da nadgleda zakapanje i dezinfekciju neidentificiranih leševa, od kojih je prijetila zaraza i zagađenje pitke vode. U izvještaju koji je napisao krajem svibnja ‘45. navedeno je ukupno 806 stradalnika, od čega 23 ‘domaćih ljudi koji su stradali od ustaške ruke’. Pokapanja su pokrenuta 10. svibnja 1945., ‘nakon što je svršila borba između Narodno Oslobodilačke Vojske to jest Jugoslavenske Armije i neprijateljske vojske koja je poražena’.

  Od 8. do 10. svibnja na tome se području vodila dvodnevna borba između partizana i ustaša te Nijemaca koji su bježali iz Zagreba. Povlačeći se u koloni, ušli su u žestok sukob s partizanskim jedinicama na području Bukovačke ceste, Markuševca i Gračana, zagrebačkih naselja koja se nalaze na obroncima Medvednice. U srazu nekoliko tisuća Nijemaca i ustaša s jedne te partizana s druge strane, bitka se vodila i nakon što je Njemačka proglasila kapitulaciju. Iako konačna brojka stradalih nije poznata, partizanska izvješća iz toga vremena i kasnija proustaška literatura podudaraju se u opisu epiloga. Nazivaju ga ‘krvavim’ i ‘brutalnim’, spominjući više stotina ubijenih, ponajviše u redovima okupatora.

  ‘Naši su razbili ovu neprijateljsku kolonu tako da se neprijatelj uz ogromne gubitke raspršio po šumama’, stoji u jednom partizanskom izvještaju. Nakon završetka sukoba, 11. svibnja, štab 6. proleterske divizije Nikola Tesla obavijestio je o predaji njemačke 42. pješadijske divizije (oko tri tisuće ljudi), dok su se ‘ustaške jedinice odbile predati, te da se nalaze u šumi Medvednica’. Brigadama je stoga naređeno čišćenje Medvednice, pa tako i opisanog područja. Nisu pritom skrivali okrutne metode. ‘U tim obračunima, koji su bili surovi i beskompromisni, razume se, naše su jedinice pretrpele osetne gubitke. Pored 370 ranjenika, imali smo 78 mrtvih’, stoji u jednom izvješću. Mose Prelevic, pa rabin. Moguce je samo to da je srbijanac, bas kao i “ynanstvenik” hrvoje simicevic, profesor partiyanologije. Bey obyira na vojnicku odoru, i domobrani i ustase branili su svoju domovinu Hrvatsku. Ya rayliku od njih, cetnici, nedicevci i ostalo svetosavsko smece posiyalo je ya tudjim tlom i materijalnim dobrima. A simicevic je sluga pokorni ratnoga ylocinca milorada pupavca gubavca, iydajnik svoje yemlje. Poturic i posrbica __

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Anonimno
  #9 Anonimno 2 rujan, 2019, 15:01

  Kakvi glupan može biti ovaj što se predstavlja Pepe? Diskutira, serucka, bez ikakva argumenta. Mjesto da ide na zahod on to radi ovdje. Ovakvih “kritičara” gamadske orjentacije ima na svakom portalu. Ovo su oni koji nemaju druga posla, pa il pišaju ili s.ru! Dobru mu neko reče nek se vratina drvo. Ima li crvenu guzu?

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Bogdan Boro Hrkman
  #10 Bogdan Boro Hrkman 2 rujan, 2019, 14:14

  Po završetku manifestacije iskazao je zadovoljstvo atmosferom i raspoloženjem svih učesnika. “Pokazali smo da smo ljudi koji se znaju veseliti, koji se znaju pjesmom i emocijama vratiti u zavičaj. Drugarsko vece odrzali su hrabri Kordunasi i Banijci usred hrvatskoga grada mucenika Vukovara. Iako su dobivali pretnje, izlagao se zuti generalni sekretar SNV-a Boro Rkman Krmak, brinuci za bezbednost 200 prisutnih, odustali su od angazovanja Mome i Dodira. Bilo je lepo, prelepo, jer su doneli svoju zavicajnu kulturu, koja ipak nije krajinaska. Rkman je predsjednik toga udruzenja i nemilosrdni potrosac srbijanskoga i hrvatskoga novca u svrhu pomirenja (povampirenja) i niovoga svesrpskoga bratsva i jedinstva, kako ih je ucio neumrli marsal genocidni. ZDS! Da se nekim slucajem udruze sa Zvicajnim udruzenjem srpcica Banovine u belogradu, gdje bi im bio kraj. Citajte samo imena upravljaca: pesnici Ceda Vukmirovic, zatvorski strazar, Nikola Vujcic Pesnik, Milos Kordic, Rade Dmitrovic, Mile Paspalj, Miso Djuric, Nikola Demonja Herc, Bogdan Sarengaca Komunalni…

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Brule Dodik
  #11 Brule Dodik 2 rujan, 2019, 12:29

  Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik reagirao je na izjavu predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović da je “hrvatski narod srazmjerno broju stanovnika najviše pridonio antifašističkoj borbi u Europi”, prenosi N1.

  Ustvrdio je kako je ta izjava “ništa drugo nego najcrnja revizija povijesti u kojoj se prošlost pokušava prilagoditi sadašnjem geopolitičkom trenutku”.

  “Svi šefovi država koji su se jučer okupili u Poljskoj znaju da je Nezavisna Država Hrvatska bila satelit fašističke Njemačke te da su u okviru takve države počinjena najveća zvjerstva u Drugom svjetskom ratu prema Srbima, Židovima, Romima i ostalim antifašistima”, naglasio je Dodik.

  Dodik priznaje da je u antifašističkoj borbi naroda nekadašnje Jugoslavije bilo i Hrvata, ali da to nije ni taj broj ni obujam na koji se poziva hrvatska predsjednica.

  “Povijesna je činjenica da su upravo Srbi podigli ustanak i bili nositelji antifašističkog pokreta i u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. Što god da je izjavila predsjednica Hrvatske, to ne može promijeniti povijesnu činjenicu da su Srbi bili jedan od najstradalnijih naroda na tlu bivše Jugoslavije i Europe u borbi protiv nacizma i fašizma, te da je ta istina dobila i međunarodnu potvrdu”, zaključio je Dodik. mDok Brule Dodik tako, slobodnim vlaskim stilom brabonja, moze li bar reci koliko je partizanskih formacija sa srpskim predznakom bilo pod zapovijeanjem tzv. Tita Sapajeva. U nas su bile 54 brigade, sest od jedanaest korpusa i 500.000 Hrvata partizana. Primjerice, 45.srpska udarna divizijakoja je “oslobadjala” Sisak i Petrinju potkraj 1944. kod Kraljeva je odbacila cetnicke kokarde i stavila petokrka sotonska znamenja. Pri ulasku u gradove, tek da se srblji izdovolje, ubijali su sve sto se krece, od pasa do dvonozaca. Pogotovo ako su bili Hrvati. Sto li blentavi Dodik moze znati o povijesti…

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. pepe
  #12 pepe 2 rujan, 2019, 10:42

  Glupi pavkoviću, nu stvarno si glup.

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Aca Pickousti
  #13 Aca Pickousti 2 rujan, 2019, 09:21

  Lep covek taj vucic. I pametan. On sportski pokret i rivalitet siri pokvarenim tenkovima. Bez sumnje, kopija je sjevernokorejskoga Muna, vodje napredne zemlje, ali dvonosca (samo) s malim mozgicem.

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. BOZANA TOPALOVIC
  #14 BOZANA TOPALOVIC 2 rujan, 2019, 09:19

  TREBA LI SE UŽITITI HITNO ZAJEDNICU
  Posudba kod nas znači brzu isplatu. poslujemo s ciljem zatvaranja transakcija na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti u istom danu ili čak u roku od 15 minuta nakon podnošenja zahtjeva. Računajući na nas možete spavati mirno i bez stresa.
     Čak i ako ste u crvenoj boji ili imate lošu kreditnu povijest, to ne znači da vam neće biti odobren kredit kod nas. u nekoliko koraka putem interneta i na računalu, tabletu ili pametnom telefonu ispunite zahtjev za kredit koji će odmah ići na obradu. obratite nam se s povjerenjem. kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. raspameceni ratni gubitnici
  #15 raspameceni ratni gubitnici 2 rujan, 2019, 07:45

  Izjave raspamecenih srbijanskih ratnih gubitnika, generalno cetnika Stevana Moljevica, Vuka Stefanovica Karadzica i bradato smrdljiva djenerala Draze Mihailovica, samo su pokusaji nesretnoga Dacica i pickoustoga Aleksandra Vuccica, sljedbenika vozda Milosevica, da umire vlastitu javnost. Svoj zlocinacki svetosavski copor. Eto, Vulin je na djecjem spomen-groblju Viktorovcu, u reziji ratnoga zlocinca milorada pupavca i kristine ikic banicek, pljuvao u lice Siscanima tvrdeci da su srpska, kozarska “deca” u prihvatilistu Hrvatskoga crvenoga kriza kao u konclogoru ubijana. Da je kardinal Stepinac u nadbiskupskom Caritasu, zapravo, vodio brigu o opstanku neduznih bica, potomaka hrvatskih dusmana s istoka i BG-pasaluka ni rijeci. Dijana Budisavljevic je slavljena i slavi se do danas na velikoj srpskoj lazi Dobrice Cosica – a unuka Dana hrvatskim novcem snima pobjednicki film nasih antifa u Puli – da bi copavi ministar socijale i ministar ratni Vulin bljuvao neistine. Uzimajuci srpsku sirocad u svoje domove, seljaci sisacke okolice 1942.godine polozili su test humanosti i katolicke vjere. Tko tebe kamenom, ti njega kruhom…, govorio je kardinal Franjo Kuharic pocetkom srbijanske agresije i krkanske pobune. Sve sto se od “Oluje” verbalno cini nasoj napacenoj domovini i narodu, netko ce trebati ukloniti. Zasigurno nece briselski Plenkovic ni nesposobni Bosnjakovic. Treba donijeti zakone koji ce vlasku bagru (koja zeli zivjeti unutar nasih skracenih granica) staviti u red, iza zatvorskih resetki i javnih radova. Cetnistvo je Hrvatima od 1918. donijelo mnogo zla, donijelo je i do 1995., a sada je trenutak da ukinemo ambasadu u zlocinackom belom gradu, a na Dunavu da podignemo trampovski zid. Uostalom, sezonske je radnike potrebno angazirati iz Ceske i Slovacke, s Kosova i Sjeverne Makedonije. Stop, cetnistvu za svagda!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.