PALAČINKE UZ “NOVI TEKST” U STUDIJU SMIJEHA

PALAČINKE UZ “NOVI TEKST” U STUDIJU SMIJEHA

3. listopad, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

Studio Smijeha jedini je comedy club u gradu koji već dvanaest godina donosi osmjeh na lica svoje publike. Redoviti posjetioci Studija Smijeha navikli su već svakog mjeseca nasmijati se uz potpuno nove fore koje marljivi kućni komičari serviraju svojoj publici u showu Novi tekst. Redoviti posjetioci znaju i da se Novi tekst održavao četvrtkom pa tako sada za njih imamo dva iznenađenja!

Prvo je to da će od ovog mjeseca dan za Novi tekst biti srijeda. Drugo iznenađenje na kojem je ekipa Studija Smijeha radila u zadnje vrijeme jest suradnja s omiljenom “kuhačom” Marinom Obradović. Nakon uspjeha s inovativnim konceptom recepata na karticama pod naslovom “Priče jedne kuhače”, Marina će ući u kuhinju Studija Smijeha i tamo svoje kulinarske ideje provoditi u djelo!

Ove ćete srijede, 3. listopada, tako uz nove listopadske fore Tina Sedlara, Marka Dejanovića, Gorana Vinčića, Tihomira Psihomira Paravine i Vlatke Mifke moći prigristi nešto fino! Marina je odlučila da to budu palačinke. Nećemo vam više otkrivati, zaputite se u srijedu navečer u Studio Smijeha i zasladite se i zaslanite najsmotanijim palačinkama u gradu!

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili http://Facebook.com/StudioSmijeha. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. SOFIJA ROSA
    #1 SOFIJA ROSA 19 veljača, 2019, 22:20

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.