OTVORENO PISMO KARLU STARČEVIĆU: PAZITE NA PLAĆENIKE HDZ-a u HSP-u i HSP AS-U

OTVORENO PISMO KARLU STARČEVIĆU: PAZITE NA PLAĆENIKE HDZ-a u HSP-u i HSP AS-U

10. ožujak, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

Cilj Drage Markovića i njegovih HDZ pravaša od Ivice Vladave zvanog Đovani, Grge Jelavića –  Mitrovića, Mirele Bušljete- Felc i Damira Markuša  bio je  da A-HSP uzvrati i udari priopćenjem na predsjednika HSP-a,  časnog domoljuba Karla Starčevića. Nakon našeg odgovora ti HDZ igrači izašli bi kao pobjednici i njihov zadatak  bio bi  uspješno odrađen. Karlo Starčević   prekinuo bi  političku suradnju i zajednički nastup na izborima  sa A-HSP-om i HČSP-om

Napisao: Dražen Keleminec, predsjednik A-HSP-a

A-HSP poziva predsjednika HSP-a Karla Starčevića da iz svojih redova odstrani tumor, da HDZ pravaše u paketu vrati HDZ-u i Vladimiru Šeksu.

Autohtona – Hrvatska stranka prava bila je prošle godine pokretač okupljanja i zajedničke suradnje sa  HSP-om  i HČSP –om.

Pojedincima unutar HSP-a to okupljanje nije leglo i od samog početka radili su na razbijanju.

HDZ  konstatno razbija pravašku scenu zbog istog biračkog tijela, a  to im  uspješno prolazi  jer imaju svoje plaćenike koji glume velike pravaše unutar HSP-a i HSP AS.

Krenimo redom.

Ivica Vladava zvani Đovani  novo izabrani predsjednika HSP-a  Splitko – dalmatinske županije.  Čovjek je promjenio sve pravaške stranke i u svakoj  radio na razbijanju. Nije tajna da je HDZ-ov čovjek, nije tajna da je preko HDZ-a dobio mirovinu i invalidnost! Nije tajna da je od HDZ –a dobio javnu garažu ( parkiralište ) preko puta  splitske bolnice. Naravno svaki njihov čovjek od zadatka mora biti financijski zbrinut. Njegova desna ruka je poznati Đapićev kum Grgo Jelavić – Mitrović. Njih dvojica za sve upute odlaze u sjedište HDZ-a u Splitu. Malo, malo možete ih vidjeti da tamane janjce i druge kulinarske delicije. Dobro odrađen posao dobro se plaća. Ovom prilikom pozivamo Ivicu Vladavu da se duboko sakrije u mišju rupu  jer svaki odgovor na ovo priopćenje može imati dalekosežne posljedice. A – HSP sve zna.

Kutinaš iz Kutine

Damir Markuš iz Kutine. U pravaškom smislu kutinaš. Damir Markuš i Velimir Kvesić odradili su posao za HDZ 1993. godine, razbili HSP za interese HDZ –a, a posljedice osjećamo i danas. Nezakonito su smjenili  Dobroslava Paragu sa mjesta predsjednika HSP-a uz pomoć HDZ-a i postavili  Antu Đapića. To je poznata priča. Damir Markuš napisao je knjigu o HOS –u,  svaka čast zbog knjige, ali promociju knjige mu odrađuje HDZ preko osiguravanja dvorana i punjenja tih istih dvorana. HDZ diže Damira Markuša u heroja HOS-a , a gdje su drugi HOS-ovci , gdje su zapovjednici HOS-a , gdje je vrhovni zapovjednik HOS-a Dobroslav Paraga ? Oni ne postoje, samo je Damir Markuš HOS, samo je on vrhovni zapovjednik i svi se njemu trebaju klanjati i slušati ga . Ta priča neće proći kao i okupljanje HOS-a pod zapovjedništvo HDZ –ovca Damira Markuša. Neka i dalje samo savjetuje Kolindu Grabar Kitarović i neka bude ono što i je , HDZ-ovac.

Mirela Bušljeta – Felc, vječna tajnica HSP- a koja je formirala predsjedništvo HSP-a da predsjednik Karlo Starčević sluša nju i njezino društvo. Na obljetnicu smrti Oca domovine dr. Ante Starčevića umjesto da izaslanstva HSP-a, A-HSP-a i HČSP-a polože zajednički vijenac na njegov grob i tako pokažu zajedništvo ona zove pravaše po Hrvatskoj i govori im  da ne dolaze jer će doći Dražen Keleminec? Prava tajnica nemam riječi!

Drago Marković iz Osijeka, neuspješan školovani sisovac, djelatnik obavještajnih službi. Upravo je Drago Marković napisao gnjusno i lažirano priopćenje u ime predsjednika HSP-a Karla Starčevića gdje je napao našu Prisegu domovini i podršku Donaldu Trumpu. Obavještajna služba ne miruje, akivna je kad su u pitanju domoljubne akcije, a kad Pupovac Hrvatsku proziva da je genocidna, kad Pupovac u Srbu slavi četničke zločine  onda spavaju dubokim snom.

Nismo zaboravili  pokušaj  i organizaciju rasturanja Sabora A-HSP-a prošle godine koju je pripremao upravo ovaj sisovac Drago Marković. Drago zar ti nije jasno da nisi i nećeš uspjeti!

Sisovci, hadezeovci,  milicajci, komunisti neće Vam proći razbijanje pravaškog saveza HSP-a, A-HSP i HČSP-a. Ovog puta vam to neće proći. Želja nam je da nam se pridruži i HSP 1861.

Podrška, a ne zakletva Trumpu

Drago Marković i navedeno društvo pišu priopćenje  da je A-HSP prisegu dao poglavaru druge države? Lažima su pokušali pridobiti domoljube na svoju stranu i to uz suradnju sa  udbaškim medijima? Lažima su pokušali kompromitirati predsjednika A – HSP-a Dražena Keleminca.  A-HSP podržao je  američkog predsjednika Donalda Trumpa iz razloga što zastupa stavove koji su slični A-HSP-u. Donald Trump protivi se imigratskoj politici, Europskoj uniji, štiti radna mjesta i gospodarstvo, a protivnik je Soroševog otvorenog društva  koje radi na multi- kulti zemaljskoj kugli, podržava homoseksualce,  razara Katoličku crkvu i napada domoljube.

Drugovi pravaši iz HDZ- a zar vi takvu politiku  zastupate?  Pravaš mora biti pravaš, a ako ste HDZ –ovci vratite  se u  HDZ  koji koalira  sa Miloradom Pupovcem i Vojislavom Stanimirovićem.

Autohtona – Hrvatska stranka prava protivi se unutrašnjoj agresiji na Hrvatsku od strane saveznika HDZ- a Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića. A-HSP neće dozvoliti tim snagama da vrijeđaju Hrvatsku himnu, grb i barjak, nećemo dozvoliti tim snagama da Hrvatsku  prikazuju kao genocidnu.

A – HSP je upravo zbog tih komunističko – velikosrpskih snaga  organizirao  Prisegu domovini na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Svojim dolaskom  pokazati  smo im da u Hrvatskoj postoje snage koje se  suprostavljaju njihovoj politici i da nam nitko neće zabraniti da na glavnom zagrebačkom Trgu kažemo da volimo svoju Hrvatsku.

Nitko nam ne može zabraniti naš pozdrav  Za dom spremni s kojim smo branili Hrvatsku, s kojim pozdravom su mnogi poginuli.  Komunističko – velikosrpske snage prijete zbog pozdrava – Za dom spremni. Mi se prijetnji ne bojimo.

Umjesto da HSP podrži svoju pravašku braću iz A-HSP-a jedan sisovac Drago Marković napiše gnjusno  priopćenje u ime predsjednika HSP-a Karla Starčevića, a pisano je  kao da su ga napisali  Vesna Pusić ili  Stipe Mesić.

A – HSP zahvaljuje  na podršci generalu Željku Glasnoviću, splitskoj odvjetnici Ankici Luetić, Siniši Marinoviću, Stjepanu Klučiku i mnogim drugim pravašima i domoljubima.

Cilj Drage Markovića i njegovih HDZ pravaša od Ivice Vladave zvanog Đovani, Grge Jelavića –  Mitrovića, Mirele Bušljete- Felc i Damira Markuša  bio je  da A-HSP uzvrati i udari priopćenjem na predsjednika HSP-a,  časnog domoljuba Karla Starčevića. Nakon našeg odgovora ti HDZ igrači izašli bi kao pobjednici i njihov zadatak  bio bi  uspješno odrađen. Karlo Starčević   prekinuo bi  političku suradnju i zajednički nastup na izborima  sa A-HSP-om i HČSP-om.  

Da im je to uspjelo navedeni HDZ pravaši bogato bi bili nagrađeni.   A-HSP ima iskustva sa podvalama i HDZ-ovim spletkama pa nismo nasjeli na njihovu igru.

A-HSP poziva predsjednika HSP-a Karla Starčevića da iz svojih redova odstrani tumor, da HDZ pravaše u paketu vrati HDZ-u i Vladimiru Šeksu.

A-HSP , HSP , HČSP i HSP 1861 moraju zajedno i svojim zajedničkim nastupom možemo vratiti pravaško povjerenje hrvatskom narodu i hrvatski narod spasiti od komunističke HDZSDP partije.

Bog i Hrvati!

Za dom spremni! T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. ovoj
    #1 ovoj 12 ožujak, 2017, 20:30

    Koja bijeda pisanije

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.