OTVORENJE STARTUP FACTORY PROGRAMA

OTVORENJE STARTUP FACTORY PROGRAMA

8. listopad, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

U utorak, 9. listopada, u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER) – paviljon 12, Avenija Dubrovnik 15, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba doc. dr. sc. Olivera Majić, zamjenica pročelnice Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Tatjana Operta i direktor ZICER-a Frane Šesnić otvorit će Startup Factory program u okviru projekta Zagreb Connect.

Ove godine Grad Zagreb spaja svoje najznačajnije projekte za razvoj startup poduzetništva – Startup Factory predakceleracijski program i konferenciju Zagreb Connect koja će se održati 5. prosinca.

Startup Factory je prvi javno financirani predakceleracijski program na području Zagreba i šire koji su prije tri godine pokrenuli Grad Zagreb i ZICER s ciljem osnaživanja ekosustava za razvoj startup poduzetništva.

Program pomaže startupovima u fazi razvoja inovativnih proizvoda te širenja poslovanja na postojeća i nova tržišta, pružajući intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku, infrastrukturnu, a najboljim timovima i financijsku podršku.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.