OTVORENJE STARTUP FACTORY PROGRAMA

OTVORENJE STARTUP FACTORY PROGRAMA

8. listopad, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

U utorak, 9. listopada, u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER) – paviljon 12, Avenija Dubrovnik 15, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba doc. dr. sc. Olivera Majić, zamjenica pročelnice Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Tatjana Operta i direktor ZICER-a Frane Šesnić otvorit će Startup Factory program u okviru projekta Zagreb Connect.

Ove godine Grad Zagreb spaja svoje najznačajnije projekte za razvoj startup poduzetništva – Startup Factory predakceleracijski program i konferenciju Zagreb Connect koja će se održati 5. prosinca.

Startup Factory je prvi javno financirani predakceleracijski program na području Zagreba i šire koji su prije tri godine pokrenuli Grad Zagreb i ZICER s ciljem osnaživanja ekosustava za razvoj startup poduzetništva.

Program pomaže startupovima u fazi razvoja inovativnih proizvoda te širenja poslovanja na postojeća i nova tržišta, pružajući intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku, infrastrukturnu, a najboljim timovima i financijsku podršku.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. SOFIJA ROSA
    #1 SOFIJA ROSA 19 veljača, 2019, 22:18

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.