NAJNOVIJE NA PORTALU

 • IVO I PRIJATELJI PRVI NA BLU-RAYU

  IVO I PRIJATELJI PRVI NA BLU-RAYU

    Dugogodišnja suradnja našeg najuglednijeg ansambla, Zagrebačkih solista, i iznimno cijenjenog skladatelja i pravnika prof. dr. sc. Ive Josipovića  okrunjena …Opširnije »
 • DAN TURISTIČKIH VODIČA

  DAN TURISTIČKIH VODIČA

    U povodu Međunarodnog dana turističkih vodiča, u subotu, 22. veljače, Društvo turističkih vodiča Zagreba tradicionalno je organiziralo besplatne razglede …Opširnije »
 • KARMINE NACIONALNOG IDENTITETA

  KARMINE NACIONALNOG IDENTITETA

  Inauguracija ne smije pretvoriti u neku prijateljsku proslavu gdje je prisustvovanje par prijatelja važnije od prisustva čelnika političkih stranaka, predstavnika …Opširnije »
OTVORENJE PODUZETNIČKOG CENTRA

OTVORENJE PODUZETNIČKOG CENTRA

25. veljača, 2015.
Print Friendly, PDF & Email

Sandra

U petak, 27. veljače, u 12,00 sati, na adresi Vodnikova 12/2, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba koja obnaša dužnost gradonačelnika dr. sc. Sandra Švaljek otvorit će

Plavi ured – Poduzetnički centar Grada Zagreba.

Poduzetnički centar – Plavi ured – djelovat će kao nova poslovna jedinica u sklopu Razvojne agencije Zagreb, dok će agencija i dalje nastaviti poslovati na postojećoj adresi Dragutina Golika 63 na Drvinju. Plavi ured jedinstveno je mjesto podrške poduzetnicima, za edukaciju, savjetovanje, za umrežavanje i razmjenu ideja, mjesto koje bi trebalo unaprijediti poduzetničku, a time i gospodarsku sliku Zagreba. Ovom prilikom, bit će predstavljena i službena web stranica www.plaviured.hr.

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.