OPERATIVCI IZ HAZU SAMI SU SEBI SVRHA

OPERATIVCI IZ HAZU SAMI SU SEBI SVRHA

29. svibanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Poznato je da se uzorni znanstvenici – stručnjaci i drugi domoljubi žrtvuju u ime općeg dobra, reducirajući osobne potrebe (politički uznici, dragovoljci – branitelji 1941. godine i 1991. godine …), što narod vrjednuje. Ostali, koji računaju radi koristi i naplaćuju unaprijed, nisu uvjerljivi, jer nagradu se zaslužuje kao i slobodu, Ako nije po slijedu načela Života – nezarađeno je teret, dok je nezaslužena sloboda luciferstvo … Ne smeta im kada i zašto po hrvatskim ognjištima raste kupina i kopriva. Dakle, nisu postojani, njihovo ponašanje potvrđuje njihovu kvalitetu, dok kopriva i kupina alarmira časne i dostojanstvene ljude, diverzanti kategorično, tendenciozno umišljaju…

Napisao: dr.sc. Ilija Barjašić

Ali samom matematikom „ znanstvenik“,  umišljeno – izgubljen, dubljom analizom po neurednoj volji i željama, ističe ego kao rob gole egzistencije u svjetovno – materijalnoj energiji, što je odraz manje spoznaje čovjeka pa je…, kategoričan. Dakle, takvi po statičnom „djelovanju“ nisu uzori, zametu se…, a da nisu svjesni. Preostaje im, obratiti se  prema načelima Života, što znači umjesto egoistična „života“ žrtvovati se više za opće dobro.

Što je mudrost ako nije u funkciji opstanka Hrvata?

I danas, neformalne grupe, i kao kušnje, diverzijama pomoću Hrvata, operativaca iz  JAZU – HAZU, uzrok su urušavanja općeg dobra …, raseljavanja hrvatskog naroda… Očigledno i do danas „znanstvenici“, s inim eksploatatorima, rutinirano – sadistički vrše pritisak na Hrvate, radi haračenja,  a kao „savjetnici“ su iz udruge JAZU – HAZU, sve od 1918. – 1941. i od 1945. – 2018. godine. Sami su sebi svrha, po naredbama mentora dok eksploatiraju, ne zanimaju ih poražavajuće posljedice za Hrvate…, niti sudbine njih janjičara iako mahom završe na smetlištu … Tko bi takvima bio zavidan…, isti ne mogu shvatiti da su odraz djelovanja kojim sami sebi sude – što izgubljeni ne shvaćaju…,  dok olako urušavaju temelje svojih ognjišta…, točno se pokazuju  za vidjeti – čega također nisu svjesni. Toliko opomena…! Maskirani prodajući maglu uzorne ljude  ne mogu prevariti.

Kupina i kopriva

Poznato je da se uzorni znanstvenici – stručnjaci i drugi domoljubi žrtvuju u ime općeg dobra, reducirajući osobne potrebe (politički uznici, dragovoljci – branitelji 1941. godine i 1991. godine …), što narod vrjednuje. Ostali, koji računaju radi koristi i naplaćuju unaprijed, nisu uvjerljivi, jer nagradu se zaslužuje kao i slobodu, Ako nije po slijedu načela Života – nezarađeno je teret, dok je nezaslužena sloboda luciferstvo… Ne smeta im kada i zašto po hrvatskim ognjištima raste kupina i kopriva. Dakle, nisu postojani, njihovo ponašanje potvrđuje njihovu kvalitetu, dok kopriva i kupina alarmira časne i dostojanstvene ljude, diverzanti kategorično, tendenciozno umišljaju…

Sokrat pokazuje kako u oligarhiji mafija tvori demokraciju kao društveno uređenje, što bi konkretno značilo i jest „uređenje „ kao odraz nereda…, Samokritički, ali i ironično kritički  djeluje u svojoj takvoj zajednici kao opozicija, što je smetalo slijepoj mafiji pa su ga osudili na smrt. Ali tko živi i žrtvuje se prema načelima Života – Stvoritelja živi uzorno i vječito, prosvijetljen je i besmrtan. Mogao je kao opozicija pasti u iskušenje (kao prorok Jona) i napustiti staru Grčku i spasiti se od fizičke smrti, što je zlo i očekivalo, a čime bi proturječio svojoj sudbini, Sokratu koji je svjestan da nema kamo otići, da je smisao u vlastitoj zajednici djelovati i žrtvovati se u ime općeg dobra na Zemlji. Učenik mu Platon tako je nastavio živjeti u istoj zajednici kao opozicija kruhom opijenom luciferu, koji je ljubomoran i na rođenog brata.

Platona, nakon što je završio u ropstvu, otkupio je njegov prijatelj – junak AKADEM i kao mudracu darovao mu šumu – gaj, gdje je organizirao – sagradio školu koju  je u čast svome prijatelju Akademu nazvao Akademija. Zapravo to je škola za učenike – koji žele učiti. Iznad ulaza u Akademiju upozoravao je kako u pravcu veće spoznaje od matematike dalje…, da se čovjek proporcijalno djelovanju prosvjetljuje… Jer samo matematika nije dovoljna za veću spoznaju …, može formirati samo umišljena kvazi intelektualca.

Trebaju služiti Hrvatima

Nije Platon podcjenjivao nikoga, pojedinac je odraz sudbine i kada radi kao poljodjelac u ime općeg DOBRA. Dobro je – ako se ne narušava sklad svoje zajednice, ne zanese prividom i ne umišlja sebe kao mudraca i koordinatora u zajednici – državi.

Platon je znao da neznanje, naročito vlast opije zagubi čovjeka…, upozoravao tko sluša, naročito one koji se trebaju obratiti. Platon već u uvodu ističe kako matematika može značiti šumu za čovjeka, iz koje ga može izvesti samo prosvjetljeniji mudrac…, Dok obično bakljanoša matematički kalkulira, kombinira svojim konačnim svjetlom, stalno pokušava inverzijom činiti diverzije – sebe kao egoist staviti ispred Oca Svoritelja, što je dosta dobro opisano i u grčkim tragedijama koje pokazuju dijagnozu i nude terapiju vampirima… Eto kako i od početka XIX stoljeća pojedinci, služeći Srbima obezglavljuju opoziciju – uzorne Hrvate. Zato ubuduće, članovi HAZU po dužnostima trebaju služiti Hrvatima kao svome specifičnom narodu, a nikada obrnuto

Zagreb, svibanj 2018. T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ante Matić
  #1 Ante Matić 31 svibanj, 2018, 05:18

  To je još uvijek JAZU i te stare mudonje i prdonje, drugovi trebaju izumrt kao stare konjine, koje su jahali za Tita, Partiju i Jugoslaviju

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 30 svibanj, 2018, 21:36

  Svi su oni isti.
  Samo gledaju sebe.
  Uvijek trube istu pjesmu.
  Nedodirljivi su.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. m
  #3 m 30 svibanj, 2018, 14:33

  A ŠTO REĆI KADA SE SAMO SPOMENE NJIHOV VRHOVNIK kusić KOJI NI PO ČEMU NE ZASLUŽUJE POZITIVAN KOMENTAR! POSTAVILI GA TAMO GDJE TREBA IMATI MUDA NO ON IH OČITO NEMA! BOG I HRVATI!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Velbit
  #4 Velbit 29 svibanj, 2018, 08:44

  Nakaza nije briga za Hrvatsku samo do oni dobro zderu i locu.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.