NOVI SINGL IVANE MAJCEN

NOVI SINGL IVANE MAJCEN

29. kolovoz, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

Publici se prošlog ljeta predstavila s pjesmom “’Ljubav se dogodi“ i s njom se zadržala na ljestvici najslušanijih singlova više od pola godine.

Nastavak je uslijedio s pjesmom „Vatra“, a mlada i perspektivna pjevačica osebujnog glasa, Ivana Majcan ponovno se upustila u stvaralačku avanturu i predstavlja novi, treći po redu singl „Dok plešeš“.

Za pjesmu je snimljen i video spot kojeg pogledajte na linku

 https://youtu.be/m4Ijqn-TF2U

Ivana Majcan nastavlja i produbljuje dosadašnju suradnju s kompozitorom i tekstopiscem Tonijem Pernićem, koji je singlu podario lepršavost, pozitivan duh i razigran karakter, dok su za besprijekoran aranžman zaslužni Alen Spada i Leon Brenko.

Vrhunsku glazbenu postavu s pulsko-rovinjskom adresom čine Leon Brenko na klavijaturama, Marko Kalčić na basu, bubnjar Goran Salvi te gitarist Alen Spada kojem je pripala i uloga producenta.

Ovaj nadasve pozitivan singl, nadahnut plesom koji predstavlja izraz slobode duha, sinonim je za ples koji oslobađa i širi vidike, kako one emotivne, tako i glazbene.

„Spot je snimala ekipa N.O.Production Videography u Puli na području Buzeštine na maloj rječici Bračani gdje sam se inače kao klinka kupala. Zanimljivo je da je noć prije snimanja spota bilo veliko nevrijeme i da se voda jako ohladila pa snimanje u vodi u 6 ujutro nije bilo baš bajno ali eto, stisneš zube i odradiš sa smiješkom.” – rekla je Ivana Majcan

U spotu se pojavljuje Devin Juraj iz Pule koji je prošle godine bio finalist u showu Nove Tv SUPERTALENT.

Pjesmu „Dok plešeš slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/46753342

T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.