NOVI ALBUM TRIJA GUŠT

NOVI ALBUM TRIJA GUŠT

6. srpanj, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

U prodaji je novi album tročlanog splitskog sastava Trio Gušt “Korak (po) ko rak”. Zanimljiv naslov novog studijskog albuma objasnio je Želimir Dundić Dundo, frontmen sastava:
“Naša osobna karta su miksevi raznih hitova koje radimo od 1995. godine. U našoj dugogodišnjoj karijeri dosad smo objavili samo jedan autorski album „Gdje me vode putevi“ 1998. godine no, ubrzo smo se vratili onome što najbolje znamo i što volimo, miksevima. Međutim, zbog birokracije i administracije miksevi se danas ne mogu raditi kao nekad  pa smo se prije nekoliko godina odlučili  ponovo za autorske pjesme. Ovaj album donosi pjesme koje su nastajale zadnjih devet godina i na neki način je naša nova prekretnica kojom želimo skrenuti pažnju na svoj autorski rad.”
Na novom albumu nalazi se
petnaest pjesama koje su članovi Trio Gušta predstavljali na festivalima: CMC festival Vodice, Festival zabavne glazbe Split, Dalmatinska šansona Šibenik, Etno fest Neum, Melodije hrvatskog juga Opuzen i Marko Polo fest na Korčuli. Upravo su im ovi renomirani festivali omogućili odličnu promociju pjesama u kojima je ovaj tročlani sastav unio svoj prepoznatljiv stil, vesele i zabavne pjesme nerijetko duhovitih stihova poput “E, da mi je pamet sve’ca” i “Živija ja i moga ćaće sin”. Pjesma “Al Capone” jedina je pjesma koja nije predstavljena na festivalu, ali je našla svoje mjesto na albumu budući je nastala u zadnjih nekoliko godina njihovog autorskog rada.
Novi album grupe
Trio Gušt “Korak (po) ko rak” bit će službeno predstavljen na press konferenciji Splitskog festivala, u subotu 6. srpnja u restoranu “Bajamonti” na Prokurativama na kojima su Trio Gušt nastupali nekoliko puta. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.