NOVA KNJIGA JOSIPA JURČEVIĆA

NOVA KNJIGA JOSIPA JURČEVIĆA

23. siječanj, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

Heroji-slika koricaU utorak 24. siječnja u Novinarskom domu, Perkovčeva 2, s početkom u 19 sati, najavljeno je predstavljanje knjige dr. sc. Josipa Jurčevića “Heroji hrvatskoga Domovinskog rata- Svjedočanstva”.

Uz autora o knjizi će govoriti: ministar branitelja general Tomo Medved, mr.sc. Antun Abramović, prof.dr.sc. Ivan Rogić, majka palog branitelja Barica Spudić.

Ulomke iz knjige će čitati dramska umjetnica Anja Šovagović Despot.

Voditelj predstavljanja je dipl.iur. Zdravko Vladanović. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Saša Leopold
  #1 Saša Leopold 24 siječanj, 2017, 19:57

  Kako li je lijepo biti luđak, pa o svemu Hrvatskom lupetati bez srama.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 24 siječanj, 2017, 01:49

  TKO JE JOSIP JURČEVIĆ????
  JOSIP JURČEVIĆ –NEUKI POVIJESNIČAR!!!
  SAMOUKI POVJESNIČAR ,POŠTOVANI GOSPODIN JURČEVIĆ, JE DOBRO POZNAT NAŠOJ ŠIROJ JAVNOSTI KAKO JE VRLO PREDAN I UPORAN ČOVJEK DA SVE ŠTO JE ZNANOST U POVJESTI UČINILA DA PREDICIRA NAŠU LJUDSKU I DRUŠTVENO-POLITIČKU PROŠLOST A NA KOJOJ GRADIMO NAŠU PERSPEKTIVNU BUDUĆNOST , DA JOJ UČINI JEDNU DIVERZIJU KOJA SE NE MOŽE NAZVATI NEKIM UČENIM PREOKRETOM U SPOZNAJI I PRAKSI VEĆ JEDNIM ZA POVJESNU ZANOST ATAVISTIČKIM SINDROMOM KATOLIČKE INDOKTRINIRANOSTI KOJOM JE IZOPAČIO LOGIKU POVJESNE PROSUDBE KOJA BI SE TREBALA PRILAGODITI VEĆ ODUMIRUĆOJ TRADICIJI I PRAKSI KATOLIČKE IDOKTRINACIJE I NJENOM POIMANJU ČOVJEKA ,KAO BIĆA VJEROVANJA I SLUŠANJA. TAJ SINDROM KATOLIČKE INDOKTRINIRANOSTI SE, U OVIM VREMENIMA 21-VOG STOLJEĆA, SVE TEŽE PREDICIRA DUŠTVENO ODRŽIVIM A DUHOVNO TOTALO IZOPAČENIM ,PA SE OVAKVI DUHOVNI ĐUTURUMI ,POTPOMOGNUTI JOŠ UVJEK ,MATREIJALNO MOĆNOM KATOLIČKOM ZLOČINAČKOM ORGANIZACIJOM,PREDVOĐENOM, TAKOZAVNOM SVETOM MATEROM CRKVOM, POKUŠAVAJU SVOJIM IZOPAČENIM, ZA SPOZNAJU LJUDSKOM UMU I POVIJESNOJ ZANANOSTI,NAMETNUTI

  NEPRIHVATLJIVIM I NEUKIM, SPOZNAJNU METODU IZUČAVANJA POVJESNIH DATOSTI, PREDSTAVITI KAO NEKI NOVUM, KATOLIČKIM DUHOM OVJENČANI IZUM. ZATO OVAKVI SAMOUKI POVJESNIČARI ,IZOPAČENOM LOGIKOM I INDOKTRINIRANIM I ZATUCANIM RAZUMOM ILI ,U NAJMANJU RUKU NESRETNOM SVIJEŠĆU, ŽELE NAS VRATITI U SREDNJI VIJEK, U DOBA SKOLASTIKE KOJU NA NOV NAČIN UVODI NAŠ JURĆČEVIĆ,ZATUCANI TRIBALNI, OSOJNO PRISOJNI ,DINARSKI GUSLAR. NJEGOVE NOVE METODE LOGIKE KOJE UVODI U POVJSNU ZNANOST ,RAVNE SU GUSLARSKIM DAVORIJAMA ILI IZVORNIM GANGAMA I RERAMA. ON JE ISPRDAK VEĆ IZUMIRUĆE ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE, KATOLIČKE CRKVE, KOJA PREKO NJEGA I TAKVIH INDOKTRINIRANIH I ZATUCANIH SLIJEDBENIKA ŽELE OSNOVNO UVJERENJE SVOJIH SLIJEDBENIKA PUTEM OVAKVIH DUHOVNO NEDUHOVNIH ESKAPADA VRATITI U ONA VREMENA KOJA SU CIVILIZACIJSAKI I SPOZNAJNO ODBAČENA NA SMETIŠTE LJUDSKE SPOZNAJE. ZATO SE CRKVA PREKO SVOGA SKOLASTIKA HTJELA PONOVNO VRATITI U SVAKODNEVNI ŽIVOT NEKADAŠNJIH VJERNIH SLIJEDBANIKA ,LAŽNIM I FALCIFICIRANIM POVJESNIM I
  IZOPAČENIM URATKOM I OTVORITI RANE ONIH SLIJEDBENIKA ČIJI SU NAJBLIŽI ZA TU CRKVU IZGUBILI ŽIVOTE ,ZA LAŽ I PREVARU KAKVIM SE KATOLIČKA CRKVA SLUŽI OD SVOGA UTEMELJENJA MILANSKIM EDIKTOM,315 GODINE. OVIM URATKOM SKOLASTIČKOG POVJESNOG SMEĆA ,HTJELA JE JEDAN POVJESNI MOMENAT ,A KOJI JE ZA CRKVU BIO ,KAO I UVJEK ,JEDNA KRVAVA SVADBA NJENIH LAŽI A KOJE SE UVJEK PRAVDAJU ,AKO NE USPIJU ,ZLOČOM I ZLOČINAČKIM, ONOM DRUGOM STRANOM,KOJA SE KROZ ČITAVU POVJEST BRANI NJENIH POHODA KOJI,NARAVNO ,KAO I U OVOME SLUĆAJU ,O KOME GUSLA NAŠ SAMOUKI POVJESNIČAR, SE ZAVRŠAVAJU KRVAVO I NEOPROSTIVO. OVIM POVJESNIM NEUKIM I FALCIFICIRANIM URATKOM CRKVA SE POKAZALA U SVOJ SVOJOJ ZLOČINAČKO-PLJAJČKAŠKOJ NAMJERI ,JER SE DRUGAČIJE NE MOŽE ZAMISLIT NJEN OPSTANAK. ONA SE TRUDI PREKO OVAKVIH SVOJIH OTUĐENIH MOZGOVA PONOVNO PREDSTAVITI SVOJIM SLIEDBENICIMA DA IH NIJE IZDALA ,JER, ETO, STALNO IH HOĆE VRATITI U POVJEST NA ONU RAZINU ISTINE KOJA ĆE UMIRITI SVE ONE KOJI SU PREVARENI. JOŠ UVJEK IMA ONIH SLIJEDBENIKA KOJI STALNO GUBE ALI JOŠ UVJEK SLUŠAJU CRKVU, A GOSPODIN JURĆČEVIĆ, KATOLIČKI IDNOKTRINIRANI SUBJEKT JE NADA DA ĆE NEŠTO USPJETI U SVOJIM LAŽIMA KOJE BI I SLIJEDBENICI TREBALI PRIHVATITI KAO PERMANENTNU BRIGU CRKVE ZA SVOJE DINARSKE ,TRIBALNO INDORKTRINIRANE SLIEDBENIKE. A NAŠ SAMOUKI POVJESNIČAR JE OPSJEDNUT ATAVISTIČKOM MRŽNJOM KOJA SE UZGAJA I RAZMNOŽAVA SAMO U TIM TRIBALNIM OSOJIMA I PRISOJIMA. ON JE BIĆE ,ŠTO BI REKAO HEGEL, NESRETNE SVIJSTI, UPORAN DA OSTANE NA TOM NIVOU NESRETNE SVIJESTI KAD SE ON PREDICIRA SAMO PO SEBI ALI NIKADA BIĆEM ZA SEBE,JER JE U NJEMU SVEVIŠNJI KOJI UPRAVLJA NJEGOVIM UMOM , KATOLIČKOM ISTINOM KOJU ON SAMO PREKO SVEVIŠNJEGA SPOZNAJE, JER DRUGIMA I DRUGAČIJIM NIJE TAKVO KRALJEVSTVO DOSTUPNO.
  U NJEMU ČAMI BOG I ON JE UVJEK NJEMU U SLUŽBI

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.