NOMINACIJE ZA ROCK&OFF

NOMINACIJE ZA ROCK&OFF

11. siječanj, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

Vojko V, Goran Bare & Majke, Rezerve i Matija Dedić među nominiranima su za glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off. Nakon što su se diljem regije objavljene godišnje top liste najboljih albuma, a na kojima su se visoko ocijenjeni našli albumi “Vojko”, “Ravno u zamku” i “Nuspojave” potvrda za ovaj trolist izvođača stigla je i s objavama nominacija za nagradu Rock&Off.
64 novinara i medijska djelatnika iz 40 različitih vrsta medija koji aktivno prate i usmjeravaju domaću glazbu odabrali su u devet kategorija najbolje glazbenike koji su obilježili prošlu godinu. Vojko V nominiran je u čak četiri kategorije: Album godine, Pjesma godine, Koncertni izvođač godine i Rap&Off. Ove nominacije, uz činjenicu da su fraze “Ne može” i “Kako to” postale dio svakodnevice, da je po mnogima “Vojko” album godine te rasprodan Dom sportova znače da će i 2019. biti Vojkova godina!
Goran Bare & Majke zaradili su dvije nominacije, za Album godine i  Rock&Off, dok su Rezerve nominirane u kategoriji Veliki prasak, a Matija Dedić u kategoriji Jazz&Off. “Nuspojave” su podigle ljestvicu regionalnog rock izričaja dok je prvijenac Rezervi “Ravno u zamku” mahom proglašen za jedan od najboljih albuma godine, a Rezerve najperspektivnijim novim bendom koji se odmah na prvo slušanje uvlači pod kožu.
Dodjela nagrada Rock&Off održat će se u četvrtak, 31. siječnja u Tvornici kulture, a u izdvojenoj kategoriji Nagrade publike gdje su opet među nominiranima Vojko, Goran Bare & Majke i Rezerve moći ćete glasati od 15. do 30. siječnja 2019. godine na linku www.iskon.hr. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. KAKO JA ZAPOŠLJAVAO GOSPODIN VLADIMIRA vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
    #1 KAKO JA ZAPOŠLJAVAO GOSPODIN VLADIMIRA [email protected] 20 veljača, 2019, 00:04

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.