NI SAMI SEBI NISU DALI GLAS

NI SAMI SEBI NISU DALI GLAS

6. srpanj, 2020.
Print Friendly, PDF & Email

 

Iz jedne stranke čak deset članova nije dobilo nijedan preferencijalni glas, iz nekoliko po dvoje ili troje, a uglavnom je riječ o malo poznatim strankama za koje nije jasno ni zašto su izašle na izbore.

Izbori u Hrvatskoj su obilježeni i jednim bizarnim detaljem, a to je da ima puno kandidata koji nisu glasali za sebe. 

U tome prednjači stranka SHV (Stranka hrvatski vidik) u kojoj je čak deset članova izbore završilo s nulom, dakle nijednim glasom. SHV-ovu desetku s nulom čine Matija Bratanović, Ivan Maturanec, Snježana Lazarin, Artur Kalin, Laura Benc, Larisa Kalin, Marica Ač, David Angjal, Marija Flanjak i Darko Podgorelec.

Tu su i Slobodan Obreza iz SRP-a, Vlasta Medar iz Mrsićevih Demokrata, Ivan Bastalec iz HDS-a, zatim troje iz stranke Abeceda, Milka Ozimec, Dušan Hrubik i Branko Ozimec.

Iz saveza BDSH, HBPS nula glasova imaju Darijo Banić i Rudolf Lukman.

Iz Stranke Hrvatskog Zajedništa je troje s nulom – Zlatko Mužić, Karmela Fišer, Mirjana Spajić, a dvoje iz stranke Moja voljena Hrvatska, Boris Kružić i Kaleb Džodan.

Hrvatska stranka građanskog otpora (HSGO) ima jednu osobu s nulom, Šteficu Pižir, te po jednu osobu s nula glasova imaju još HSR (Hrvatska stranka reda) u kojoj je na nuli ostao Silvano Starčić, te Marica Apučić iz Hrvatske stranke budućnosti. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.