“NERASKIDIVI” NOVI SINGL ADASTRE

“NERASKIDIVI” NOVI SINGL ADASTRE

24. srpanj, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

Popularni zagrebački rockeri, grupa Adastra, predvođena Jerkom Marićem, svoju najvjerniju publiku nagradili su koncertom u zagrebačkom Caffe baru & Music shopu ‘Nova ploča’. Mnoštvo fanova Adastre okupilo se u Bogovićevoj ulici kako bi uživali u pjesmama koje su obilježile Adastrinu karijeru i koje se nalaze na albumu ‘Greatest Hits Collection’. ‘Nabujala rijeka’, ‘Surovi grade’, ‘Samo s tobom’ i ‘Ako vidiš Anu’ samo su neke od pjesama u kojima možete uživati na ovoj kompilaciji i u kojima je uživala publika u Bogovićevoj.

Intimna atmosfera i isti takvi aranžmani izazvali su oduševljenje okupljenih te su ih Jerko i ekipa odlučili počastiti i izvedbom svog novog singla ‘Neraskidivi’ čiju službenu objavu nestrpljivo iščekujemo.

Grupa Adastra osnovana je 2005. godine. U lipnju 2007. objavili su istoimeni album prvijenac. Adastrina pjesma ‘Nabujala rijeka’, s albuma ‘Surovi grade’ iz 2011. godine prevedena je na engleski jezik te je pod nazivom ‘Nina’ objavljena na kompilaciji Radio Expressa iz Los Angelesa na kojoj su se našli najnoviji singlovi poznatih svjetskih izvođača. Posljednji studijski album, ‘Katarza’, objavljen je 2015. godine.

Osnivač i frontmen benda Jerko Marić, ujedno je i glazbeni producent, kantautor, skladatelj, režiser, aranžer i ton-majstor. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.