NEMA POŠTENIH ČLANOVA U HDZ-u I SDP-u

NEMA POŠTENIH ČLANOVA U HDZ-u I SDP-u

3. travanj, 2015.
Print Friendly, PDF & Email

Piše: Saša Radović

Često čujemo priču da nisu svi članovi HDZ-a lopovi i pljačkaši, te da je golemi broj tih članova pošten i moralan.

Često čujemo da nisu svi članovi reformiranih komunista, nazvanih SDP-ovcima, lopovi i pljačkaši, te da je golemi broj tih članova pošten i moralan.

Je li to tako??? Odgovor se krije u sljedećim rečenicama.

Olovna vremena

Interesna zajednica HDZSDP svojom je pljačkom, najvećom od stoljeća VII., učinila da se mnogi sa sjetom prisjećaju bivše Jugoslavije. Nekima je posebice drag drug Tito, ljubičica bijela ili plava. Zaista je bio drag, volio je svoj svekoliki puk i svoje pionire malene. Ti pioniri čekali su satima da on prođe u svom cadillacu na Brijune, na zasluženi odmor. On im je mahao rukom, a oni su sretni i veseli njemu mahali malim, papirnatim zastavicama.

Nema sumnje da je Tito bio dobar, ali je oko sebe imao zle komuniste koji su ubijali nekomuniste, fašiste, antifašiste, ali i sve one koji se nisu uklapali u našu svjetlu budućnost. Zakapali su ih u jame po šumama i gorama. Drug Tito ništa nije znao, ponajmanje o tim krškim jamama, fojbama, bezdankama u kojima su trunule kosti tisuća nepodobnih. Doduše, čuo je za Goli otok, rekli su mu da tamo žive klesari, kamenoresci. Proizvode lijepe kamene skulpture i kupaju se u bistrom moru…

Je li moguće da je taj dobri, u narodu omiljeni vođa, zločinac uvršten u 10 najvećih masovnih ubojica 20. stoljeća? Podaci, evidencije, dokumenti, svjedočenja, statistika i sve ono što čini povijesnu istinu, rezultira zaključkom da je Josip Broz Tito odgovoran za smrt milijun i sto tisuća ljudi.

I još naivnije pitanje: „Je li misleći dio naroda vjerovao u bajku da Tito nije ništa znao o spomenutim jamama, mučenjima, kazamatima, o Golom…?

Nisu znale nepismene bakice iz ličkih i slavonskih sela – ali svi ostali su znali! Znali su, ali nisu htjeli znati. Kukavički su pokušali biti pošteni i moralni tako što su zabijali su glavu u pijesak da ne vide i ne čuju. Kao nojevi.

Nova Hrvatska

Došao je kraj 20. stoljeća. Jesu li Tuđman, Manolić, Perković, Jarnjak, Pašalić, Bebić, Kosorica, Karamarko, Mesić, Čermak, Zagorec… bili svjesni da pljačkaju resurse svoje zemlje, svoje države, svoje Domovine – koje su stvarale generacije Hrvata? Je li Sanader pošteno i moralno zaradio one slike, njujorške i ine stanove i teške milijune? Vidošević se hvali svojim polarnim medvjedom, umjetničkim slikama, skulpturama, rimskim amforama, oldtimerima, satovima s briljantima, tu su još „teži“; Todorić, Tedeschi, Vlahović, Cuccurin…! Najveći atak na elementarnu pravdu i moral možemo očitati iz kratke crtice naše stvarnosti:

Na suđenju svom kolegi (u stranci i u vladi) kaže Jadranka:¨“Da, sve sam to potpisala (kriminogene dokumente), bila sam na svim sastancima (gdje se kriminal dogovarao), ali nisam kriva ja nego tamo onaj u lisicama…“ Nakon toga izlazi iz sudnice. To je prizor iz mafiozne svakodnevice, Jadranka Kosor, šefica ganga s imunitetom. Visoko, skriven u mraku galerije, grohotom se smije najveće hrvatsko zlo, Mladen Bajić, šef karikature fiktivnog tužiteljstva Republike Hrvatske.

Primjera ima na tisuće, ali je pitanje ima li i jedan član HDZ-a koji to ne zna, koji ne zna za crne fondove i za svekoliku pljačku svoje stranke puna dva desetljeća?

SDP i mizerni sateliti s rejtingom 0,5 posto do 1,4 u Kukurikuu nisu ništa ni bolji, ni lošiji. Svi reformirani komunisti i članovi IDS-a, HNS-a i HSU-a dobro i predobro znaju što znači jedan Jakovčić, Linić, Čaćić, Merzelica… Predstečajnim nagodbama misteriozno je nestalo pedesetak milijarda. Nitko ne zna gdje su te milijarde, jesu li baš nestale ili „nestale“? Pitanje je kako su pri tomu prošli Kalem i ostali Linićevi prijatelji? Tu su i oni sitni ministarski lopovi koji narodu kradu „nasitno“ peglajući službene kartice, naplaćujući nepostojeće službene putove, Varga trenira spust u Italiji, Pusićka leti oko svijeta zrakoplovom… I opet se iz neprozirne magle grohotom smije Mladen Bajić, a Dinko Cvitan pokriva oči.

Poštenje i moral

Na kraju ove ružne, istinite priče dolaze na red i držači ljestava – pomagači lopovima pri krađama i pljačkama. Oni su sastavni dijelovi banda, tako da možemo zaključiti da su i oni banditi. Filmovi nas uče kako se to radi; U banku ulaze maskirani pljačkaši i trpaju dolare, eure ili kune u vreće. „Držači ljestava“ ili pomagači stoje na vratima i drže kalašnjikove ili škorpione „na gotovs“. Ako se netko u banci pomakne ili učini nešto sumnjivo – oni pucaju, ranjavaju, ubijaju!

Znaju li mali kotačići, tisuće perifernih članova vladajućih stranaka da su njihovi bossovi, varalice i lopovi koji su u 2,5 desetljeća, do kosti ogolili svoju domovinu Hrvatsku? Ne budimo naivni – ZNAJU! Ti pomagači, ti mali članovi koji ništa ne odlučuju (ali drže kalašnjikove!) pomažu bossovima stranaka svojim članstvom, članarinama i bespogovornom poslušnošću. Ne govore, nego šapću. Ako netko od njih podigne glas – leti! Lijep primjer je Aleksandra Kolarić. Zbog toga golema većina šuti, klima glavom i „drži ljestve“ direktnim pljačkašima. Podržava rasap svoje zemlje, svoje države, svoje Domovine. Ti mali, sitni (nazovi) ljudi kukavički pokušavaju biti pošteni i moralni tako što zabiju glavu u pijesak da ništa ne vide i ne čuju. Kao nojevi.

Pred očima perifernih „poštenih i moralnih“ članova HDZ-a i SDP-a događa se ovih dana i posljednji čin rasapa Domovine – oduzimanje posljednjih mrvica sa stolova najsiromašnijih – ovrhama i deložacijama! Oni, po običaju šute, a bossovi trljaju ruke – dobar dio njih suvlasnici su „stranih“ banaka koje ostvaruju milijardske profite.

O elementarnoj ljudskosti članstva interesne zajednice HDZSDP, o njihovom poštenju i moralu – zaključite sami!

Ceterum autem censeo HDZSDP esse delendam”

Anno Domini MMXV./ 17.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.