NEĆETE U CETINJE DOK SMO ŽIVI MI

NEĆETE U CETINJE DOK SMO ŽIVI MI

23. siječanj, 2020.
Print Friendly, PDF & Email

Crnogorski nacionalisti organizovali su u sredu protest kojim su podržali otimanje hramova Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Litija kojom bi vernici SPC iskazali svoje neslaganje sa spornim zakonom, a koja je bila najavljena za četvrtak u Cetinjskom manastiru, otkazana je zbog bezbednosnih razloga. Razloga za to je očigledno bilo, s obzirom da su se na skupu crnogorskih nacionalista mogle čuti razne antisrpske poruke.

Oko 150 uglavnom Cetinjana poručilo je da “na Cetinje nema šetnje”. Skandiralo se “nije ovo srpsko leglo već je ovo Montenegro”, „mi smo braća ispod kapelice, đe ne rađa majka izdajice“, „oj četnici i ta vaša brada, brijaće je Lovćenska brigada“, „sad imamo nove izdajice, što ih narod nazva posrbice“.

Mogla se čuti i nova pesma „Crnorogrci kršni momci, mi smo braća svi, nećete u Cetinje dok smo živi mi“, što je ništa drugo do prepev pesme “Bojna Čavoglave” Marka Perkovića Tompsona. Originalni stihovi glase: „Stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braća svi, nećete u Čavoglave dok smo živi mi“, prenosi in4s.net.

IZVOR: www.novosti.rs T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Bozana Topalovic
  #1 Bozana Topalovic 24 siječanj, 2020, 11:52

  POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti u istom danu ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Računajući na nas možete spavati mirno i bez stresa.
      Čak i ako ste u crvenom ili imate lošu kreditnu povijest, to ne znači da vam neće biti odobren novac. U samo nekoliko koraka putem interneta i računala, tableta ili pametnog telefona ispunite zahtjev za posudbu novca koji će odmah ići na obradu. Obratite nam se s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.