NAVIJAČI ZRINJSKOG ŽELE DA SE STADION U MOSTARU NAZOVE PO LUKI MODRIĆU

NAVIJAČI ZRINJSKOG ŽELE DA SE STADION U MOSTARU NAZOVE PO LUKI MODRIĆU

5. listopad, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

U svlačionici su neki govorili: ‘Koga ste nam to poslali? Ko je doveo ovo dijete? Je li se vi to sprdate s nama?’ No već u prvih par prijateljskih utakmica Luka je svojim bravurama i čudesnim potezima začepio usta svim skepticima. Vrlo brzo su svi shvatili da je Luka jedan od onih koji na drugačiji način hoda terenom i dodiruje loptu i odmah je postao idol svih navijača. Luka Modrić je u više navrata kazao kako je jedna od najvažnijih stepenica u njegovom nogometnom razvoju bila ta sezona u Mostaru

Napisao: Nikola Šimić Tonin
Navijaći Zrinskog iz Mostara izašli su s idejom prema mjerodavnima kluba da se stadion Zrinskog nazove imenom Luke Modrića. Obrazlagajući tu ideju – zvaničan prijedlog obrazloženjem da je Luka največi igrač koji je ikada igrao na tom stadionu, a igrali su: Slišković, Bajević, Vladić, Marić, Halihođić… i…

POGLEDAJTE KAKO LUKA POSTIŽE GOL ZA ZRINSKI:

https://www.youtube.com/watch?v=KU3GQpXUdFY
Najbolji vezni igrač Španjolske Primere i najbolji igrač ovogodišnjeg Mundijala u Rusiji, Luka Modrić, najbolji igrač svijeta u svim anketama 2018., NEUPITNO NAJBOLJI IGRAČ SVIJETA, do sjajne fudbalske karijere krenuo je iz „Zrinjskog“ iz Mostara.
Čak su mu se i smijali

U nekim intervjuima i videoisječcima vidio sam da na početku Lukine mostarske avanture nije bilo baš previše onih koji su vjerovali da Modrić može nešto napraviti u Zrinjskom. Čak su mu se i smijali potencirajući njegovu krhku građu. Je li to bilo tako propitivao sam se za boravka u Mostaru?

– Istina, ali to je bilo tako dok Luka nije odigrao prvu utakmicu. U svlačionici su neki govorili: ‘Koga ste nam to poslali? Ko je doveo ovo dijete? Je li se vi to sprdate s nama?’ No već u prvih par prijateljskih utakmica Luka je svojim bravurama i čudesnim potezima začepio usta svim skepticima. Vrlo brzo su svi shvatili da je Luka jedan od onih koji na drugačiji način hoda terenom i dodiruje loptu i odmah je postao idol svih navijača.

Luka Modrić je u više navrata kazao kako je jedna od najvažnijih stepenica u njegovom nogometnom razvoju bila ta sezona u Mostaru. Je li se tamo doista igrao grub nogomet i koliko su protivnički igrači udarali Luku?

Na kraju Real

Užasno grub nogomet se tamo igrao. Igra se i dalje. Ta liga nije štitila niti štiti ikoga, pa nije štitila ni Luku. Kome su trebali bodovi, ti su razbijali. Međutim, Luku nisu mogli dohvatiti jer je on svojim pametnim potezima eskivirao svaki prljavi duel. Kako Luka igra danas u Realu, tako je igrao i onda u Mostaru. Luka je imao savršeno logički postavljenu karijeru. Zagići, pa kadeti, juniori, pa Zrinski, pa Inter Zaprešić, pa Dinamo, pa Tottenham i na kraju Real. Niti jednu stepenicu nije preskočio i njegov nogometni put trebao bi biti nekakav ideal i uzor kojem trebaju težiti svi mladi igrači.

Tu noć kad je priopćio da odlazi iz Zrinjskog, te da mu je žao zbog toga. Vjerujte, nama je bilo puno više nego njemu. Istiću uglas Lukini suigrači u Zrinskom.

– Danas smo sretni i ponosni što je tu jednu sezonu Luka nosio dres našeg Zrinjskog koji je sada onaj veliki klub o kome smo maštali. HŠK Zrinjski je sada šesterostruki prvak BiH, a Luka je jedan od najboljih nogometaša svijeta ikada… T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.