NAUTIKA, DANI LOVA I RIBOLOVA I FESTIVAL MASLINA

NAUTIKA, DANI LOVA I RIBOLOVA I FESTIVAL MASLINA

16. veljača, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 U ponedjeljak, 18. veljače, u 11,00 sati, u Upravnoj zgradi Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15/I (dvorana Dubrovnik), održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti najavljeni sajmovi: Nautika, Hotel&Gastroteh, Dani lova i ribolova i Festival maslina.

Na konferenciji će sudjelovati gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić.

U 7 izložbenih paviljona Zagrebačkog velesajma posjetitelje očekuje bogat program: promocija novih brodova na hrvatskom tržištu, elegantni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, atraktivne izložbe nautičke fotografije, gastronomski sadržaji, a sretne posjetitelje obradovat će i vrijedne nagrade naših sponzora: vikend krstarenje za 6 osoba na jahti MIRAKUL 30 Hardtop i SurfStepper Hobie.

Nacionalni park Kornati predstavit će izložbu fotografija „Bažokić“ – priča o Brodu, Gospodaru i Posadi. Postava izložbe nastala je prema ideji arhitekte Nikole Bašića, tvorca morskih orgulja u Zadru.

Pažnju posjetitelja privući će i izložena neretvanska lađa uz koju se predstavlja priča o Maratonu lađa na Neretvi od Metkovića do Ploča te kraća zagrebačka verzija Maratona lađa na Jarunu.

U istom terminu održat će se i sajmovi Hotel&GastrotehDani lova i ribolova i Festival maslina. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.